З'являються дивні штуки на екрані

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Щойно дізнався про цю біду. Будем знати.
Smok
Member

Повідомлення

десь я це вже бачив)

а якщо на фоні запустити якийсь бублик, або інше навантаження на gpu, артефакти все так же з'являються?

щось мені здається, що це через перехід в режим енергозбереження
Vlaad13
Member

Повідомлення

Smok: 26.12.2023 16:55 десь я це вже бачив)

а якщо на фоні запустити якийсь бублик, або інше навантаження на gpu, артефакти все так же з'являються?

щось мені здається, що це через перехід в режим енергозбереження
После переключения - что видяха что проц потребляют столько же, квадратики пропали. Что вам ещё нужно? :banghead:
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Рандомные артефакты в хроме.
Ничего нового, это длится уже не первый месяц.
kreuzritterrr
Junior

Повідомлення

Якщо ви про полосу зверху екрану, що блимає, то це не проблема хрому, а саме проблема драйверу NVIDIA.
В мене ця проблема зʼявляється і на робочому столі і в будь-яких задачах, що не завантажують ГПУ. Проблема з вересня висить відкритою в списку проблем на офіційному форумі NVIDIA, але значиться тільки як проблема для 4060ti.
А стосовно артефактів у вигляді шахової дошки, то це проблема windows (ця проблема зʼявляється у будь-якому застосунку на базі хроміуму) і вона вже виправлена в інсайдерських оновленнях, що неодноразово казав представник NVIDIA на вищезазначеному форумі.
Якось так.
Vlaad13
Member

Повідомлення

kreuzritterrr: 26.12.2023 20:59 Якщо ви про полосу зверху екрану, що блимає, то це не проблема хрому, а саме проблема драйверу NVIDIA.
В мене ця проблема зʼявляється і на робочому столі і в будь-яких задачах, що не завантажують ГПУ. Проблема з вересня висить відкритою в списку проблем на офіційному форумі NVIDIA, але значиться тільки як проблема для 4060ti.
А стосовно артефактів у вигляді шахової дошки, то це проблема windows (ця проблема зʼявляється у будь-якому застосунку на базі хроміуму) і вона вже виправлена в інсайдерських оновленнях, що неодноразово казав представник NVIDIA на вищезазначеному форумі.
Якось так.
А когда инсайдерские обновления до работяг дойдут - он сказал? :gigi:
kreuzritterrr
Junior

Повідомлення

Vlaad13: 26.12.2023 21:30 А когда инсайдерские обновления до работяг дойдут - он сказал? :gigi:
Судячи з того, що воно пофікшено навіть не на бета каналі, то ще довго :rotate:. Але можливо, вони все ж таки додадуть фікс у січневе оновлення :beer:
pelia
Member

Повідомлення

Їхні криві драйвери, наші баги самої вінди, не переплутайте :rotate:
nikolaiii
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.12.2023 20:00 GreenMile
Але ви і самі прекрасно знаєте, що нвідія цю проблему вирішить. А коли амд вирішить проблему з зеленими екранами? На новій 7000-лінійці вона нікуди не ділась.
Вже довгий час не вирішує, я навіть не буду зараз згадувати, коли ця хрінь у мене з'явилася. І справа не в карті, у мене є інші, на них те саме.

Відправлено через 30 секунд:
kreuzritterrr
Думаю, що вони взагалі на це забили.
seraphic
Member

Повідомлення

kreuzritterrr: 26.12.2023 20:59 Якщо ви про полосу зверху екрану, що блимає, то це не проблема хрому, а саме проблема драйверу NVIDIA.
Якось так.
А что пишет тебе хром?какие официальные комментарии от кампании гугл? они знаю что есть проблема?
У мелкософта ты тоже спрашивал про шахматную доску?
Странно что официально у нвидиа проблема значится а у гугла не значится - парадокс :laugh: сваливать проблемы программы одной кампании на другую
kreuzritterrr
Junior

Повідомлення

seraphic: 27.12.2023 04:11 А что пишет тебе хром?какие официальные комментарии от кампании гугл? они знаю что есть проблема?
У мелкософта ты тоже спрашивал про шахматную доску?
Странно что официально у нвидиа проблема значится а у гугла не значится - парадокс :laugh: сваливать проблемы программы одной кампании на другую
Що мені має писати гугл? Проблему з шаховою дошкою прибрали зі списку відкритих проблем у NVIDIA. Ось відповідь від співробітника стосовно того, що проблема вирішена у оновленні windows:
спойлер
Зображення
Відправлено через 24 хвилини 58 секунд:
Також, щодо миготіння екрану у верхній частині [4239893], вже готується фікс, який має виправити цю проблему на рівні драйверу. Ймовірно, у наступному оновленні цей фікс буде включений, оскільки для окремої групи осіб вже доступний бета-драйвер для тестування. :rotate:
seraphic
Member

Повідомлення

Хорошо что у вас гугл "моя хата с краю" при том что на том же сhromium опера, мелкософт едж и другие не имеют таких проблем. Ну тут да всё Хуанг виноват негодяй :yes: Хоть нвидиа починит ваш браузер
kreuzritterrr
Junior

Повідомлення

seraphic: 28.12.2023 22:43 Хорошо что у вас гугл "моя хата с краю" при том что на том же сhromium опера, мелкософт едж и другие не имеют таких проблем. Ну тут да всё Хуанг виноват негодяй :yes: Хоть нвидиа починит ваш браузер
Ти розумієш, що проблема з миготінням, про яку я говорив, взагалі не пов'язана з браузером? Відношення до Chromium має інша проблема, яку я описав - артефакти у вигляді шахової дошки. Зі слів представника NVIDIA цю проблему виправила Microsoft. Не розумію, яке відношення має пан Хуанг до цього?
Відповісти