Останні статті і огляди
Новини
З'являються дивні штуки на екрані
-
1dvdlemon
Junior
іноді на екрані з'являється якась шляпа. якщо курсор подвинути або шось понажимати то прибирається. і це відбувається лише в браузерах
(сорі за рєзку якщо засуджуєте)
-
daesz
Member
Це драйвер нвідії в хромі.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Есть такое, у невидии в новых дровах что-то пошло не так, на старых такого нет
Починят, наверное ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Earanak
Member
У меня так - https://i.imgur.com/qezIaOv.jpg
Главное как вылезли ничего не трогать, тогда можно успеть разглядеть это чудо![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Главное как вылезли ничего не трогать, тогда можно успеть разглядеть это чудо
-
daesz
Member
У мене теж саме булоEaranak: ↑ 25.12.2023 19:20 У меня так - https://i.imgur.com/qezIaOv.jpg
Главное как вылезли ничего не трогать, тогда можно успеть разглядеть это чудо![]()
-
GreenMile
Member
Аналогічно, щось схоже у хромі також вилізає іноді, щось нвідя нахомутала в осньому оновленні. Але не плутайте, проблеми з дровами - то тільки у АМД
-
Hash
Junior
Earanak
Було схоже місяць-два тому, але дрібні квадрати, навіть у фільмі жахів було не так страшно.
Було схоже місяць-два тому, але дрібні квадрати, навіть у фільмі жахів було не так страшно.
-
Kirakishou
Member
GreenMile
Але ви і самі прекрасно знаєте, що нвідія цю проблему вирішить. А коли амд вирішить проблему з зеленими екранами? На новій 7000-лінійці вона нікуди не ділась.
Але ви і самі прекрасно знаєте, що нвідія цю проблему вирішить. А коли амд вирішить проблему з зеленими екранами? На новій 7000-лінійці вона нікуди не ділась.
-
Евгений King
Member
Нуусс побачимоKirakishou: ↑ 25.12.2023 20:00 GreenMile
Проблемі вже пів року як, і щось досі не фікситься нормально, в якомусь оновленні драйвера було більш-менш ок, в іншому постійна гра в шахи в хромі.
На останньому драйвері вже трохи краще але всеодно пару разів на тиждень помічаю цю шляпу.
Забавно що мене це не злякало, я якось одразу провів аналогію з тим що це з'являється виключно в хроміум браузерах і поклав болта на це, аж потім побачив тут на форумі через добрих два місяці скарги людини на цю шляпу, людина ще поділилась посиланням на тред Nvidia форуму зі скаргами людей, ось кому цікаво: Проблема охоплює всі карти від 16XX до 4XXX
-
DuckRider
Member
Дрова за сентябрь/октябрь помогают
-
Earanak
Member
Я правильно понимаю что браузер моргающий на микросекунду раз в неделю это "проблема" для людей ?
Или у вас это чаще происходит ? У меня прост это случается ну максимум раз в 3-4 дня.
И то если мышкой повести в область артефакта, или проскроллить хотя бы на 1 пиксель картинку то он исчезает.
Т.е что бы его запечатлеть надо его словить в момент когда ничего не происходит на странице и аккуратно успеть сфоткать.
Это вы про эту "проблему" ? Или я чет не понимаю ))
Или у вас это чаще происходит ? У меня прост это случается ну максимум раз в 3-4 дня.
И то если мышкой повести в область артефакта, или проскроллить хотя бы на 1 пиксель картинку то он исчезает.
Т.е что бы его запечатлеть надо его словить в момент когда ничего не происходит на странице и аккуратно успеть сфоткать.
Это вы про эту "проблему" ? Или я чет не понимаю ))
Востаннє редагувалось 25.12.2023 21:20 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
У некоторых чаще, может не моргать, а просто залиться цветом и не только черным цветомEaranak: ↑ 25.12.2023 21:19 Я правильно понимаю что браузер моргающий на микросекунду раз в неделю это "проблема" для людей ?
-
Kirakishou
Member
У меня в мозилле иногда мерцает сиреневым цветом, шахматной доски нет. В хроме вроде все нормально, но я ним сейчас меньше пользуюсь, поэтому информация не точная. Началась эта проблема вроде месяца три назад. И происходит только на ютубе, когда переключаешься на вкладку с видео.
-
Vlaad13
Member
GreenMile: ↑ 25.12.2023 19:44 Аналогічно, щось схоже у хромі також вилізає іноді, щось нвідя нахомутала в осньому оновленні. Але не плутайте, проблеми з дровами - то тільки у АМД![]()
чего вы раньше не спросили?Earanak: ↑ 25.12.2023 19:20 У меня так - https://i.imgur.com/qezIaOv.jpg
Главное как вылезли ничего не трогать, тогда можно успеть разглядеть это чудо![]()
ставите опенгель и все норм - мне помогло
![teacher :teacher:](./images/smilies/teacher.gif)
Відправлено через 41 секунду:
дрова мне не помогли(не знаю у кого там как)DuckRider: ↑ 25.12.2023 21:17 Дрова за сентябрь/октябрь помогают
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
самое забавное что на старых радеонах и нвидиях такого нетacm_fan: ↑ 25.12.2023 19:07 Есть такое, у невидии в новых дровах что-то пошло не так, на старых такого нетПочинят, наверное
![]()
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
-
daesz
Member
Ви тим самим виключаєте апаратне декодування, таке собі рішенняVlaad13: ↑ 25.12.2023 22:30GreenMile: ↑ 25.12.2023 19:44 Аналогічно, щось схоже у хромі також вилізає іноді, щось нвідя нахомутала в осньому оновленні. Але не плутайте, проблеми з дровами - то тільки у АМД
чего вы раньше не спросили?Earanak: ↑ 25.12.2023 19:20 У меня так - https://i.imgur.com/qezIaOv.jpg
ставите опенгель и все норм - мне помогло![]()
Відправлено через 41 секунду:дрова мне не помогли(не знаю у кого там как)DuckRider: ↑ 25.12.2023 21:17 Дрова за сентябрь/октябрь помогают
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:самое забавное что на старых радеонах и нвидиях такого нетacm_fan: ↑ 25.12.2023 19:07 Есть такое, у невидии в новых дровах что-то пошло не так, на старых такого нетПочинят, наверное
![]()
![]()
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
-
Vlaad13
Member
с моей системой - мне это фиолетовоdaesz: ↑ 25.12.2023 22:40Ви тим самим виключаєте апаратне декодування, таке собі рішенняVlaad13: ↑ 25.12.2023 22:30
чего вы раньше не спросили?
ставите опенгель и все норм - мне помогло![]()
Відправлено через 41 секунду:
дрова мне не помогли(не знаю у кого там как)
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
самое забавное что на старых радеонах и нвидиях такого нет![]()
![]()
мне главное чтоб этих конченных квадратиков небыло
-
shnok
Member
-
MaxZema
Member
Якщо я у себе вмикаю OpenGL, то артефакти зникають, але через деякий час перегляду ютуб/твіч (2-4 години), компьютер зависає і допомагає тільки хард ресет. Так що хай будуть артефактиshnok: ↑ 25.12.2023 23:43 тоже была такая хрень, в настройках гугла chrome://flags/ отключите аппаратное ускорение и проблема уйдёт
Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
вот так сделайте и их не будет
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
shnok
Member
у меня такого нет, все работает, вы уверены что именно стабильно проблема в этом?:MaxZema
-
seraphic
Member
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)