Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
koteyjah
Member

Повідомлення

dzhankoy
А як ти хочеш? донгл в юсб спробуй, по іншому ніяк
Radio Bay
Member

Повідомлення

Marmota: 30.11.2023 17:42но вот то что на рынке не могу найти более современных аналогов - немного напрягает
На рынке аудио много у чего нет современных аналогов за ненадобностью. Хорошим наушникам не нужны современные аналоги и новое не всегда лучшее. Вот енти Моментум - интересный вариант, мельком их слушал, вполне. Не складные, а надо носить? Завес тика такого на край стола и пусть себе висят, места еще и на бейсболку или трусы хватити :)
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 01.12.2023 12:40Хорошим наушникам не нужны современные аналоги и новое не всегда лучшее
Earpods max 2020 року досі актуальні, хм4 теж 2020, і якість матеріалів там краща за хм5. Влітку мацав bose nc700 вони класні і за звуком і шумодав хороший а вони 2019 року. У дротових навушників взагалі сторожили типу dt770 та hd600 є
Radio Bay
Member

Повідомлення

Podyrio: 01.12.2023 12:53У дротових навушників взагалі сторожили типу dt770 та hd600 є
Так, приклад, що лежить на поверхні. Що до акустики, то часто нові модели не викликають великого захоплення у спільноти, тому і є тема вінтажа у аудіо. Особливо що до ламп, але то вузька тема. З "вухами" трохі по-іншому, що до материалів, бездрота, але суть така ж. Ті ж HD650 гарний приклад, був ремейк 660S, але не всі його сприйняли, экстазу не було, різні думки були, але нікто не побіг до магазину
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

Podyrio: 01.12.2023 12:53
Radio Bay: 01.12.2023 12:40Хорошим наушникам не нужны современные аналоги и новое не всегда лучшее
Earpods max 2020 року досі актуальні, хм4 теж 2020, і якість матеріалів там краща за хм5. Влітку мацав bose nc700 вони класні і за звуком і шумодав хороший а вони 2019 року. У дротових навушників взагалі сторожили типу dt770 та hd600 є
смотрел пендоские измерения кстати этих максов и был приятно удивлен что эпл выпустила нормальную аудиотехнику там тхд+н на уровне планаров и электростатов за килобаксы, был возмущен после просмотра разборки конечно подумавв как так маленькая чаша без демпфера динамический излучатель откуда такие параметры а это все магия грамотного шумодавва который работает к тому же как эмос даже себе захотел такие но денег нет плюс не знаю что там с задержкой у блютуза и совместимостью с неэпловской продукцией
Podyrio
Member

Повідомлення

пирожок с малиной: 21.12.2023 15:20что там с задержкой у блютуза и совместимостью с неэпловской продукцией
Ніхто у здоровому глузді не бере навушники apple заради якості звуку, тут мова про зручність використання у екосистемі аппле, один мультіпоінт чого тільки коштує. З неєпловской продукцією я би навіть іх не розглядав
Radio Bay
Member

Повідомлення

пирожок с малиной: 21.12.2023 15:20 был приятно удивлен что эпл выпустила нормальную аудиотехнику там тхд+н на уровне планаров и электростатов за килобаксы
Как будь-то это как-то характеризует конечный звук
GreenMile
Member

Повідомлення

Підкажіть по такому питанню.
Шукаю бездротові навушники/гарнітуру замість ЮСБ-дротових Trust GXT 435 Ironn 7.1 (задовбав дріт, незнімний мікрофон і якість звучання дуже низька в них).
Хочу взяти саме БТ, щоб більш універсальні були з можливістю підключати до різних девайсів і отут питання в якості звучання.
Мамка в мене ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, з вбудованим Bluetooth v5.3 і наче не зовсім лайновим звуком має бути: "SupremeFX 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC ALC4080".
Власне питання, що буде краще по звучанню: підключати навушники по БТ до материнки, чи таки купувати якісь навушники з рідним ЮСБ-донглом?
Від вбудованого ALC4080 чудес не очікую, звісно, на другому ПК в мене підключений FiiO K5 Pro ESS тому я розумію, що таке нормальний звук, але в пріоритеті саме бездротовість.
lewerlin
Member

Повідомлення

GreenMile: 22.12.2023 12:12отут питання в якості звучання.
Вже не раз, не два і не десять повторювалось - БТ не про якість звуку(якщо не рівняти з ширпотребом). Нинішні стандарти фізично не здатні передавати 16/44(не вистачає ПЗ).
Тому, беручи БТ, ви в першу чергу дивитесь на зручність, функціональність і якість виконання. Звук уже вторинний.
GreenMile
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.12.2023 12:20
GreenMile: 22.12.2023 12:12отут питання в якості звучання.
Вже не раз, не два і не десять повторювалось - БТ не про якість звуку(якщо не рівняти з ширпотребом). Нинішні стандарти фізично не здатні передавати 16/44(не вистачає ПЗ).
Тому, беручи БТ, ви в першу чергу дивитесь на зручність, функціональність і якість виконання. Звук уже вторинний.
Будемо відверті, бездротовість - то взагалі не про якість звуку, це в принципі компроміс, але тут питання не стільки про БТ, а і наскільки ті рідні ЮСБ-донгли якісно кодують і передають звук? Той же БТ 5.1. вміє LDAC/aptX HD, наприклад, є ті ж зовнішні ЦАПи Fiio K7, K9 і не тільки, які по БТ працюють і, мабуть, вони будуть явно не гірші за якийсь ЮСБ-донгл, нє? Власне, мене це і цікавить, наскільки якісні кодеки в тих донглах і чи не гірші вони за БТ 5.3 що мається на борту плати?
Мене цікавить конкретний кейс - моя палата з конкретними характеристиками і бездротові вуха, які краще - БТ, чи рідний свисток?
er[socrates]
Member

Повідомлення

GreenMile
Не надо донглов/передатчиков, это всё лишнее с зависимостью от них. Для БТ5.0 и выше нормальной любая связка будет источник-получатель. Единственное что, если вы будете вставать из-за компа и идти в другое помещение за 10-15 метров через 2-3 бетонные стены, то сигнал ухудшится, понятное дело.
Сколько бюджет на уши? Я б советовал AKG K361BT - универсальное решение, лучше не встречал в своём бюджете. Есть и провод, и блютус. Качество зашибись. Музло, игрухи, фильмы, созвоны - всё потянет. Микрофон нормальный у них. Мультипоинта может кому-то не будет хватать, но с ним и цены повыше так будут. С вин11 работают без приколов, с мобилками тоже.
GreenMile
Member

Повідомлення

er[socrates]: 22.12.2023 14:55 GreenMile
Не надо донглов/передатчиков, это всё лишнее с зависимостью от них. Для БТ5.0 и выше нормальной любая связка будет источник-получатель. Единственное что, если вы будете вставать из-за компа и идти в другое помещение за 10-15 метров через 2-3 бетонные стены, то сигнал ухудшится, понятное дело.
Сколько бюджет на уши? Я б советовал AKG K361BT - универсальное решение, лучше не встречал в своём бюджете. Есть и провод, и блютус. Качество зашибись. Музло, игрухи, фильмы, созвоны - всё потянет. Микрофон нормальный у них. Мультипоинта может кому-то не будет хватать, но с ним и цены повыше так будут. С вин11 работают без приколов, с мобилками тоже.
Дякую, бюджет норм, почитаю про них, бо дивився на SteelSeries Arctis Nova 7 але так і не наважився взяти коли вони зі знижкою були :rotate:
er[socrates]
Member

Повідомлення

GreenMile
по отзывам вроде норм)
Radio Bay
Member

Повідомлення

GreenMile: 22.12.2023 15:58Дякую, бюджет норм
Порадив бы Hifiman, але то поза бюджетом
GreenMile
Member

Повідомлення

er[socrates]: 22.12.2023 17:38 GreenMile
по отзывам вроде норм)
Є ще AKG371-BT доржочі на 2к за 361, я так розумію не має сенсу доплачувати якщо основне використання - БТ?
Radio Bay: 22.12.2023 17:40
GreenMile: 22.12.2023 15:58Дякую, бюджет норм
Порадив бы Hifiman, але то поза бюджетом
Бездротових не бачу, тільки одна модель HE-R10D за 51к гуглиться, але так, це вже трохи поза бюджетом :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

GreenMile: 22.12.2023 17:56Бездротових не бачу, тільки одна модель HE-R10D за 51к гуглиться, але так, це вже трохи поза бюджетом
https://www.amazon.fr/Deva-Pro-Full-Siz ... B09JLP9WKP
https://ek.ua/ua/HIFIMAN-DEVA-PRO.htm

Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
GreenMile: 22.12.2023 17:56за 51к гуглиться
Я обережно даю поради на 51К :gigi:
Podyrio
Member

Повідомлення

GreenMile: 22.12.2023 17:56Бездротових не бачу, тільки одна модель HE-R10D
У них є ще ananda bt
funkyeffect
Junior

Повідомлення

Подскажите, как поедут DT 770 PRO 250 Ohm с Asus Xonar DX? И есть ли в этом смысл?
Выбираю между ними и Philips Fidelio X2HR
Для музыки, кино, игр. Жанры музыки самые разные
Radio Bay
Member

Повідомлення

funkyeffect: 24.12.2023 19:22Подскажите, как поедут DT 770 PRO 250 Ohm с Asus Xonar DX? И есть ли в этом смысл?
Это не сложная нагрузка , пойдут. Смысл? Конечно в наушниках лучше смысл есть
funkyeffect: 24.12.2023 19:22Выбираю между ними и Philips Fidelio X2HR
Я бы смотел в сторону фиделек, но лучше самому затестить. Как в играх там они себя поведут не скажу, но посему бы им вести себя плохо?
funkyeffect
Junior

Повідомлення

Radio Bay
Смысл? Конечно в наушниках лучше смысл есть
Опасаюсь каких то дополнительных условий использования, а ля докупи усилок или "пока бери, но потом поменяешь *-нужное вставить"
фиделек
Изначально их хотел, но пишут, что баса несколько не хватает. Потому обратил внимание на 770 PRO, где он пожирнее вроде как.
Согласен, что нужно слушать и сравнивать, но такой возможности нет.
Спасибо
Відповісти