Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
murzik
Member
Hotspur
де пропав
де пропав
-
odessitmws
Member
пробил по айпи и бусифицировалmurzik: ↑ 14.12.2023 12:27де пропав
- спойлер
- шютка
-
Piter Cantrope
Member
Ще з понеділка класна тепла погода, я щодня їздив велосипедом. А вчора приїхали нові покришки, які набагато краще підходять для зими, я одразу поставив. Поїхав туди, куди на літніх зараз би точно не попхався)
- спойлер
- спойлер
-
Piter Cantrope
Member
Тепер треба відмивати. А всього кілька годин тому він був такий чистенький
- спойлер
-
murzik
Member
на автомийку з хімією 50 грн рік тому булоPiter Cantrope: ↑ 21.12.2023 23:05Тепер треба відмивати.
або ж собі мийку купувати.
п.с: у мене з осені 2 в болоті стоять .. в квартирі .. лінь мити
Відправлено через 39 секунд:
ХОСТПУР ти де?
-
dead_rat
Member
Piter Cantrope
Красиво
Красиво
-
Dark-seer
Member
Piter Cantrope
Гарнi фото
Гарнi фото
-
Filabatya
Member
Piter Cantrope
а поставити болотники, а весною зняти?
а поставити болотники, а весною зняти?
-
r1d3r
Member
Раджу ці. Топові крила з усього що в мене було
- спойлер
-
Piter Cantrope
Member
r1d3r
А як називаються?
А як називаються?
-
r1d3r
Member
sks speedrocker
-
murzik
Member
GT Alavance Elite 2019 29'' не бажає ніхто? 20 тисяч +-
-
Piter Cantrope
Member
Катався сьогодні з братом, у мене 700x40 без амортизаторів, а він взяв у кума 26x2.5" і з амортизатором спереду. На моєму крутити педалі і їхати вгору набагато легше, звичайно ж, але той з широкими колесами такий м'який і зручний.
А це я катався, коли випав сніг перед Різдвом, здається 22-го або 23-го. Було тепло, а того дня впало на диво багато снігу ввечері, і був мінус так що все підмерзло. Я не втримався і поїхав потестувати резину. На снігу взагалі проблем нема, на льоді треба вже бути обережнішим і не користуватись передніми гальмами. Але в принципі їхати цілком можна. Коли я пускав заднє колесо в дрифт на льоді, то при спробі вирівняти велосипед в якийсь момент воно на диво сильно і різко чіплялось за поверхню, так що можна було вилетіти з сідла, як деколи мотоциклісти в motoGP перелітають через свій мотик. Але загалом кататися в таку погоду страшенно сподобалось
А це я катався, коли випав сніг перед Різдвом, здається 22-го або 23-го. Було тепло, а того дня впало на диво багато снігу ввечері, і був мінус так що все підмерзло. Я не втримався і поїхав потестувати резину. На снігу взагалі проблем нема, на льоді треба вже бути обережнішим і не користуватись передніми гальмами. Але в принципі їхати цілком можна. Коли я пускав заднє колесо в дрифт на льоді, то при спробі вирівняти велосипед в якийсь момент воно на диво сильно і різко чіплялось за поверхню, так що можна було вилетіти з сідла, як деколи мотоциклісти в motoGP перелітають через свій мотик. Але загалом кататися в таку погоду страшенно сподобалось
- спойлер
Востаннє редагувалось 01.01.2024 18:21 користувачем Piter Cantrope, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Piter Cantrope
Красиво
Красиво
-
Piter Cantrope
Member
dead_rat
Купівля велосипеда восени була чудовою ідеєю. Я думав може взяти якусь 4080 щоб ігри пограти з гарною графікою, але з ровером не прогадав. Кожен виїзд за ці місяці приносив незрівнянно більше задоволення, ніж всякі там ігри на компі.
Купівля велосипеда восени була чудовою ідеєю. Я думав може взяти якусь 4080 щоб ігри пограти з гарною графікою, але з ровером не прогадав. Кожен виїзд за ці місяці приносив незрівнянно більше задоволення, ніж всякі там ігри на компі.
-
dead_rat
Member
Piter Cantrope
Отому в мене колекція велосипедів. Походу ще фікс скоро додасться, такого збочення ще не пробував
Отому в мене колекція велосипедів. Походу ще фікс скоро додасться, такого збочення ще не пробував
-
Filabatya
Member
dead_rat
Даунхіл?
Даунхіл?
-
dead_rat
Member
Ні, фікс гір це отаке
-
Piter Cantrope
Member
dead_rat
А нащо фікс якщо вже є дорожній ровер?
І ще таке питання: що робити з ланцом після поїздок по воді? Він же поржавіє.
А нащо фікс якщо вже є дорожній ровер?
-
dead_rat
Member
Протерти від води і багнюки, змастити. Фсьо.Piter Cantrope: ↑ 01.01.2024 20:50 dead_rat
П.С. Фікс не так стрьомно шо вкрадуть.