Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
shnok
Member

Повідомлення

Donate
Я говорив виключно за співвідношенням ціни - якості. Не більше.

Отправлено спустя 1 минуту 45 секунд:
Що за 6500грн наразі це чудовий варіант, з яким я ходив близько тижня, та не відчував ніякого великого дискомфорту після пікселя
Donate
Member

Повідомлення

shnok: 21.12.2023 15:33 Donate

Що за 6500грн наразі це чудовий варіант, з яким я ходив близько тижня, та не відчував ніякого великого дискомфорту після пікселя
https://rozetka.com.ua/infinix-48949470 ... 381934551/
7000 гривень офіційний

7500 коштує сяомі на 695

Де тут ціна якість то?
Evgen88
Member

Повідомлення

Donate: 21.12.2023 15:42
shnok: 21.12.2023 15:33 Donate

https://rozetka.com.ua/infinix-48949470 ... 381934551/
7000 гривень офіційний

7500 коштує сяомі на 695

Де тут ціна якість то?
Зачем Инфиникс покупать за 7000 грн вот скажите ?

Отправлено спустя 2 часа 28 минут 43 секунды:
shnok: 21.12.2023 15:27 login55 Та я його тролив цим, але він наскільки сліпий фан бой 🍏 що цього навіть не розуміє :lol: одразу переходить на особистості та плює слиною одразу навколо. Тому що він впевнений, що тільки його думка є правильною, а він самий розумний)
Прямо в точку! Поддерживаю!

И главное что Donate и 7mindfields слились и не хотят отвечать на прямые вопросы, зато именно 7mindfields мастер писать всякое не по теме, вот удивляет !
Два прямых вопроса зада 7mindfields - просто слился :down:

Жду ответа на прямые вопросы?
1. Пару слов мнение твое о 7а ( стоит брать, если брать в марте 2024 года ?)
2.Infinix Hot 30 Play NFC-если это, где там негатив на Розетке? А?
DuckRider
Member

Повідомлення

Evgen88: 21.12.2023 09:59
7mindfields: 21.12.2023 09:27
Зайшов на розетку, подивитися, що це за народний топчик, з п’яти останніх відгуків один про те що телефон сам вимикається і один про самостійні вимкнення і мертвий тач
Зображення
Тобто нічого нового, типове сміття третього ешелону, про 120гц eyecare екран з міжнародними сертифікаціями при ціні телефону в 7к щось вголос :laugh:
Он мне писал что я Отзыв читаю, а сам читает и пишет, двойное мнение напиши что-то по 7а?
Почему просто 6 не рассматривается?

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
Donate: 21.12.2023 15:29
В якості іншої... Ще раз це як купівля чогось дешевого...
Тиж ось купив
NZXT h510i White
в пів ціни відеокарти ане якись подібний корпус від гейм максу там чи ерокулу за тисячу гривень, вони там обидва виконують одинакові функції але завжди там є нюанси.
Поганий приклад, бо він дійсно виконує все так само погано як гейммакс :lol:
Evgen88
Member

Повідомлення

DuckRider: 21.12.2023 19:21 Почему просто 6 не рассматривается?
Да как-то никто не писал тут о нем, тип Donate, он сетовал на 6а все время!
Надо бы глянуть детально 6-ку! 90 Гц - только что помню. У него ?
Спасибо
shnok
Member

Повідомлення

DuckRider: 21.12.2023 19:21
Evgen88: 21.12.2023 09:59

Он мне писал что я Отзыв читаю, а сам читает и пишет, двойное мнение напиши что-то по 7а?

Donate: 21.12.2023 15:29
В якості іншої... Ще раз це як купівля чогось дешевого...
Тиж ось купив

в пів ціни відеокарти ане якись подібний корпус від гейм максу там чи ерокулу за тисячу гривень, вони там обидва виконують одинакові функції але завжди там є нюанси.
вам з Noctua видніше :gigi: :lol:
DuckRider
Member

Повідомлення

Evgen88: 21.12.2023 19:28
DuckRider: 21.12.2023 19:21 Почему просто 6 не рассматривается?
Спасибо
Я писал. Если цена равная, то он интересней за счет того, что там лучше экран и камера от 6про, но без телевика, батарейка незначительно больше. Смотрите сравнения телефонов, а таблица поддержки обновлений андроида у вас была

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
shnok: 21.12.2023 19:37
DuckRider: 21.12.2023 19:21

вам з Noctua видніше :gigi: :lol:
Мова була про те, що то глуха бляшанка не життєздатна сьогодні як і більшість гейммаксів :laugh:
Evgen88
Member

Повідомлення

DuckRider: 21.12.2023 20:02 Я писал. Если цена равная, то он интересней за счет того, что там лучше экран и камера от 6про, но без телевика, батарейка незначительно больше. Смотрите сравнения телефонов, а таблица поддержки обновлений андроида у вас была
Значит не заметил, или не прочитал внимательно
Да есть тех поддержка, вы скидывали!
Спасибо
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Я за останні тижні дуже полюбив 2 фічі:
1. Nearby share. Скидуєш файли з телефона на комп без дротів, не треба вибирати режим transfer files на телефоні, не треба лізти в оту папку DCIM і т.д. Вибрав 20 фото, натиснув share, і за 5 секунд вони на компі. Ну і треба щоб материнка мала wireless, всі наступні материнки в мене будуть тільки такі.
2. Використовувати телефон як вебку. В мене якраз старий ноут з хорошою вебкою зламався, і стара вебкамера теж, то я користувався телефоном поки не приїхав новий ноут. І для десктопа не треба вебка окрема. Плюс якість камери в нормальному телефоні набагато краща ніж в цих вебок до тисячі-двох гривень.
viperest1
Member

Повідомлення

Donate
Ну цей взяв для ознайомлення. Б/в , но ідеальний стан і все працює. Просто , я від 2014 року лише на Андроїд і лише Самсунг. Так от :mad: :censoured: мене це , що чи то 128 гб , чи 256 гб - завжди :censoured: :censoured: система займає :censoured: 70% пам'яті. Мене це вже заграло по самі вуха .
Племінниці купив 14 про макс , мала задоволена і от я задумався. Взяв сину 13-й новий - теж все супер і жодної біди із пам'яттю. Мій самсунг А72 робочий все ок , но реально дістало. Взяв зараз цей 11 , бо малі засранці :gigi: не дуже спішать поділитись хоча б на день , щоб з ним походив і відчув різницю.
15 про макс таки візьму , планував купити зараз , но спочатку були гроші , но був страшний ажіотаж за ними. Зараз все заспокоїлось, но половину суми довелось витратити на форсмажор... Але нічого - 2 місяці з 11-м , теж не біда :D . Потім цей або продам , або залишу дружині .

Відправлено через 53 секунди:
Дайте назву програми , щоб дані перекинути на айфон :beer: :super: .
kolesnukm
Member

Повідомлення

viperest1 так при першому запуску iPhone воно пропонує перенести із Android I пропонує яку програму з Play Market скачати
viperest1
Member

Повідомлення

kolesnukm: 21.12.2023 21:44 viperest1 так при першому запуску iPhone воно пропонує перенести із Android I пропонує яку програму з Play Market скачати
Я то бачив . Але воно :mad: чомусь не пішло , родило десь хвилин 30 і не пішло... Тому і подумав, що може я плуганув десь...
Знову скидати налаштування і починати спочатку?
shnok
Member

Повідомлення

DuckRider: 21.12.2023 20:02
Evgen88: 21.12.2023 19:28

Спасибо
Я писал. Если цена равная, то он интересней за счет того, что там лучше экран и камера от 6про, но без телевика, батарейка незначительно больше. Смотрите сравнения телефонов, а таблица поддержки обновлений андроида у вас была

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
shnok: 21.12.2023 19:37 вам з Noctua видніше :gigi: :lol:
Мова була про те, що то глуха бляшанка не життєздатна сьогодні як і більшість гейммаксів :laugh:
спойлер
залиште своє хибне уявлення при собі, або таке враження що nzxt на дає вам спокою.
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 21.12.2023 15:27 login55 Та я його тролив цим, але він наскільки сліпий фан бой 🍏 що цього навіть не розуміє :lol: одразу переходить на особистості та плює слиною одразу навколо. Тому що він впевнений, що тільки його думка є правильною, а він самий розумний)
Запропонував сміття = затролив, оце копіум :lol:
І так, досвід користування в цілий тиждень (!!!) є дуже релевантним (ні) Не здивуюсь, якщо користування було на рівні тих «блогерів», що два тижні девайсом «користуються», коли від дати старту продажів декілька днів минуло :laugh:
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields: 21.12.2023 22:58
І так, досвід користування в цілий тиждень (!!!) є дуже релевантним (ні) Не здивуюсь, якщо користування було на рівні тих «блогерів», що два тижні девайсом «користуються», коли від дати старту продажів декілька днів минуло :laugh:
на ответы Evgen88 буде відповідь? чи тільки язиком базікати не по темі виходить?
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 21.12.2023 23:15
7mindfields: 21.12.2023 22:58
на ответы Evgen88 буде відповідь? чи тільки язиком базікати не по темі виходить?
Ось коли ти разів п’ять відповіси на одне з його однакових запитань, тоді повертайся :laugh:
Donate
Member

Повідомлення

viperest1: 21.12.2023 21:47
kolesnukm: 21.12.2023 21:44 viperest1 так при першому запуску iPhone воно пропонує перенести із Android I пропонує яку програму з Play Market скачати
Я то бачив . Але воно :mad: чомусь не пішло , родило десь хвилин 30 і не пішло... Тому і подумав, що може я плуганув десь...
Знову скидати налаштування і починати спочатку?
Краще ручками перенеси що потрібно. Наведеш порядки :laugh:
viperest1
Member

Повідомлення

Donate
Вже зранку і доведеться так зробити. Хотілось , щоб швидко і т.д. , но швидко лише крілики паруються :gigi:
Evgen88
Member

Повідомлення

7mindfields: 21.12.2023 23:23
shnok: 21.12.2023 23:15

Ось коли ти разів п’ять відповіси на одне з його однакових запитань, тоді повертайся :laugh:
Какие пять раз, о чем ты вообще ? (ты не одного раза не ответил, это бюджетный сегмент смартфонов)
Пару слов мнение твое о 7а ( стоит брать, если брать в марте 2024 года ?) как нашел в ифно, почти идеальный смартфон (потому и интересно мнение, если ты действительно в теме)!
Infinix Hot 30 Play NFC- если это, где там негатив на Розетке?
Filabatya
Member

Повідомлення

Evgen88
Ви і так нічого не купите :lol: :lol: :lol:
Відповісти