Вопрос по-поводу Ryzen 7 5700X.

Обсуждение всего, что связано с CPU
Автор
Повідомлення
Enjoy
Member

Повідомлення

Автор как будто нокию в середине нулевых купил :gigi:

shnok я думаю это было сказанно к данным словам ТСа, мол 5700Х так или иначе является отбраковкой.
yahhas: 05.10.2023 19:51потом наткнулся на один пост на реддите, и там пишут о том, что это может быть какой-то отбраковкой
avuremybe
Member

Повідомлення

avuremybe: 11.12.2023 14:37Гляну, які написи на моїх 2600Х і 5600, але здається на обох чайна.
На 2600Х - DIFFUSED IN USA, MADE IN CHINA
5600 зараз стоїть в системі, глянути не можу. Про diffused там, здається, взагалі нічого не було, але точно MADE IN CHINA
Alexanderxxl
Member

Повідомлення

yahhas
Наткнулся на вашу тему, я сегодня тоже купил проц r5 5600 в Украине в популярном магазине и так же он без надписей, только made in china, серийный номер, название и qr код, а до этого был r5 3600 но со всеми надписями и made in Malaysia, тоже как то насторожило... Судя по всем высказываниям то это получается нормально все с процом?????
zip
Junior

Повідомлення

Придбав собі з аліка ryzen 5700x3d за 6700 грн. Думав якесь "паливо", але ризикнув і ніби все ок, все працює (і це я ще не по повній знижці брав, там його пам'ятаю за 57хх грн віддавали, місяцем раніше). Спочатку думав це перемаркований 5700x(в одному додатку пише як 5700x), але у біосі, cpu z, ще інших прогах, все ок, кеш 96мб є. Поставляється він без захисту, тільки проц у блістері, в якомусь дешевому пакетику, як товари за 1 доллар... йшов 15-20 днів у Київ.
Зображення
Відповісти