Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Ostin
Member

Повідомлення

yupi
NFS-Racer
Дякую :beer: , я вже кинув у корзину. Трохи дорожче все виходить на 7$ як місяць назад, але, скоріше за все, буду брати.
IggyP
Member

Повідомлення

Робив три замовлення 16.11, два прийшло тиждень тому через міст(об'єднали замовлення). Вчора від Укрпошти прийшло таке. Я навіть не знаю яку вартість продавець вказав.
Вкладення
Укрпошта
Укрпошта
seraphic
Member

Повідомлення

IggyP
Сам приобретенный товар сколько в $ стоил? Может габариты по габаритам у таможни сомнения возникли
Dark Knight
Member

Повідомлення

IggyP
"банківську виписку / або інвойс"
оце дуже дивно.
в кабінеті Aliexpress - завантажити Invoice (Receipt) ...*pdf - можна не по всіх замовленнях, а якось вибірково ( в мене в замовленні, що їде в дорозі, є можливість сформувати Receipt, але там ціна 3$$ ). а по деяким дорожчим 10$ - немає кнопки.
у тебе є така кнопка в замовленні?
yupi
Member

Повідомлення

IggyP: 20.12.2023 02:46Я навіть не знаю яку вартість продавець вказав.
Это не имеет никакого значения. Надо грузить документы за реальную цену
IggyP
Member

Повідомлення

seraphic
192$, це телефон, мені вже прийшов роутер(через міст), його коробка раз в 8 більша, в мене перший раз таке.
Хоча я там ніколи й не купляв нічого дороже 120$. Податок повинен бути 320 гривень тому нічого страшного.
Dark Knight
перший раз чую про інвойси в кабінеті на алі, навіть перевірив зайшов, бо йдуть ще 3 посилки, нічого не знайшов подібного.

Відправлено через 23 секунди:
yupi
Зараз так й зроблю
antonshe
Member

Повідомлення

IggyP
Робив просто скриншот замовлення де видно ціну та номер і відправляв їм на електронну пошту.
Dark Knight
Member

Повідомлення

IggyP

тут можна скачати Invoices.(receipt) в Ali
дивлюся в браузері на ПК

і там в pdf такі приписки: :D
Note:
1. Items are sold by a third-party seller not AliExpress. For more information of the seller, please check relevant pages online / in the app.
2. Import tax / duties / fees may be applicable upon importation depending on the tax and customs policies in your destination country
Вкладення
Screenshot 2023-12-20 112149.png
IggyP
Member

Повідомлення

Dark Knight
З шести замовлень є в одному тільки така можливість..
Dark Knight
Member

Повідомлення

IggyP: 20.12.2023 11:29 Dark Knight
З шести замовлень є в одному тільки така можливість..
ну то залежить від продавця у Китаї
1. Items are sold by a third-party seller not AliExpress
сторонній продавець.
мабуть, це як у нас на marketplace rozetka - багато інших продавців також продають шось своє.
kolesnukm
Member

Повідомлення

IggyP потрібно не цей інвойс що на Алі а з банку якого оплатили, також посилання на товар, скрін із Вашої сторінки де видно за скільки купили і тоді мають зарахувати вартість яку оплатили, інакше візьмуть перше що знайдуть в інтернеті, також після того як відправите бажано до них подзвонити що б сказали чи все добре
shatun
Member

Повідомлення

Часу доби. Народ, шо робити з феноменом присутності товару на аліекспрес.ру і неможливістю знайти цей товар на аліекспрес.ком?
Теоретично - це той самий алібаба тільки у профіль, але щось там з пошуком не те.
Конкретно цікавлять недорогі складні ножі. Не те щоб на глобалці взагалі ножів немає - асортимент явно менший.
Ну, ось наприклад продаван з алі ру (в мого провайдера норм відкривається): https://aliexpress.ru/store/2310087?g=y ... 7597mMFOJQ
Пробував перехід безпосередньо з ру на глобал - одразу втрачається сам магаз. Як його шукати на глобалці?
Забивав у пошук назву магазу (Knives Online Store), забивав і назву моделей ножів (типу folding knife Kesiwo GT957 D2 Blade / Kesiwo J145 D2 Blade) - глобалка наче щось схоже видає, але без 100% збігів...
Знайшов по Україні чел схожі продає десь на півтори-дві сотки дорожче (моделі до 1500 гривень), але моделей, що саме цікавлять, зась.
Таке враження, що у якоїсь частини китайських продавців Україна у чорному списку, або я щось не так вбиваю у пошук. :think:
Smok
Member

Повідомлення

shatun: 20.12.2023 22:34 Часу доби. Народ, шо робити з феноменом присутності товару на аліекспрес.ру і неможливістю знайти цей товар на аліекспрес.ком?
Теоретично - це той самий алібаба тільки у профіль, але щось там з пошуком не те.
Конкретно цікавлять недорогі складні ножі. Не те щоб на глобалці взагалі ножів немає - асортимент явно менший.
Ну, ось наприклад продаван з алі ру (в мого провайдера норм відкривається): https://aliexpress.ru/store/2310087?g=y ... 7597mMFOJQ
Пробував перехід безпосередньо з ру на глобал - одразу втрачається сам магаз. Як його шукати на глобалці?
Забивав у пошук назву магазу (Knives Online Store), забивав і назву моделей ножів (типу folding knife Kesiwo GT957 D2 Blade / Kesiwo J145 D2 Blade) - глобалка наче щось схоже видає, але без 100% збігів...
Знайшов по Україні чел схожі продає десь на півтори-дві сотки дорожче (моделі до 1500 гривень), але моделей, що саме цікавлять, зась.
Таке враження, що у якоїсь частини китайських продавців Україна у чорному списку, або я щось не так вбиваю у пошук. :think:
не знаходить, бо немає товарів при виборі доставки в Україну
Dark Knight
Member

Повідомлення

shatun
а нащо тобі ножі саме від того Knives Online Store?
є багато інших магазів, що доставляють в Україну.

може взагалі діє обмеження на ножі (типу зброя :D )

я колись замовив флешку в вигляді Кулі *(Bullet flash drive) - так продван коли відправив - прийшло повідомлення десь через 3-4 дні - що товар їде назад к продавцю.
мовляв, це виглядає як реальна Бойова куля- патрон, та на китай-митниці відмовили для подальшої відправки, а в у Україні війна , не можна туди таке, хоча це і флешка, - і бла-бла. він мені передав текст того листа.
тому китаєць виключив з країн доставки саме Україну, я з ним списувався, і все няік це не обійти, а потім забив. :(

так шо може з ножами подібна історія.

шукай з тих шо є, або на лох.юа. :rotate:

а нашо тобі ножі з Китаю? он зайди в Ашан, там купа маленьких магазів, де можна купити ножі, фонарики, пістолети, шо хош вибирай . :gigi: взяв і пішов собі.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

shatun
не тільки ножі, ще у вересні писав тут, проф обладнання - половина недоступно, + інші категорії
дрібязок - майже все доступно

1 - 200грн не варто ніяк того гемору - якщо є то купи на місці, ПРОМ , лох, чи т.п.

2 - якщо на місці нема, тоді геморний варіант: додати адресу любої країни ЄС (напр Польща) , в меню виставити PL/EN/USD. почистити кеш/куки, перелогінитись - і буде чудо - всі магазини і товари стануть доступні ))

лайфхаки: при можливості вибирати магази з складами і Європі, тоді і ціна чуть нижче і доставка 3-4 дні, якщо ще й ТМ зарегана в ЄС то буде і мінус VAT .. далі перевізник

Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Dark Knight: 20.12.2023 23:08 є багато інших магазів, що доставляють в Україну.
- кожен треба перевіряти, якщо товар з такої категорії що блочать, то в іншого продавця посилку то відправить, а на сортувальному завернуть, далі диспут, повернення коштів... тому спочатку написати і уточнити
IggyP
Member

Повідомлення

kolesnukm: 20.12.2023 17:14бажано до них подзвонити
Я їм відправив скріни з привату та алі. Телефонувати на гарячу лінію?

shatun
Цього продавця по факту для українських клієнтів просто не існує:
https://www.aliexpress.com/store/2310087
Ось він.
Спробуй пошук по картинці через застосунок алі на смартфоні, може знайде такий ніж у інших продавців.

До речі, в мене на основному акаунті на алі вже третій розпродаж як не дає користуватись промокодами, влітку все було впорядку.
Тепер на ньому тільки щось недороге купляю через монети.
Вкладення
Capture+_2023-12-21-01-38-18.png
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

shatun
- вдячний за наводку :beer: , справді добротні ножі :up: , 4 вже відібрав, тепер лиш з 4-х - 2 вибрати :D

- щоб купити, таки 2й варіант, 2 комента вище написав
спойлер
Knives Online Store.PNG
* пс: в неділю планую собі там купувати, а Вас яка модель цікавить? лиш погано що недоступно експрес-доставка (EU), тільки стандартний селлер-метод,,, то ж до нового року отримати не вийде :-/
kolesnukm
Member

Повідомлення

IggyP так, краще передзвонити, тому що не факт що візьмуть в роботу скріншот із привату, залежить від людини що займається розмитненням, як пояснював один із них - ти його в пейнті можеш за 5 хв намалювати не кажучи про фотошоп чи щось подібне, а з приватну можна зробити виписку вот її вони можуть перевірити
shatun
Member

Повідомлення

Smok: 20.12.2023 22:54 не знаходить, бо немає товарів при виборі доставки в Україну
Так, про це я не подумав навіть...
Dark Knight: 20.12.2023 23:08 а нащо тобі ножі саме від того Knives Online Store?
є багато інших магазів, що доставляють в Україну... може взагалі діє обмеження на ножі (типу зброя :D )
Knives Online Store я привів для прикладу. Складні ножі апріорі не можуть бути "холодною зброєю". Але для наших і рашкинських дуркуватих псевдокриміналістичних "експертів" китайці спеціально роблять клинки довжиною до 10 см.
Dark Knight: 20.12.2023 23:08 а нашо тобі ножі з Китаю? он зайди в Ашан, там купа маленьких магазів, де можна купити ножі, фонарики, пістолети, шо хош вибирай . :gigi: взяв і пішов собі.
Дивись на ціну. Ніж на алікє 700 гр. ТОЙ САМИЙ ніж у нас - 1200-1400 гр. Я готовий зачекати місяць за таку різницю враховуючи, що мені їх треба умовні 2 шт.
В мене їх було десь з лесяток - потроху піхота щось виклянчала, щось виміняла...
Alex_Lviv: 20.12.2023 23:34 2 - якщо на місці нема, тоді геморний варіант: додати адресу любої країни ЄС (напр Польща) , в меню виставити PL/EN/USD. почистити кеш/куки, перелогінитись - і буде чудо - всі магазини і товари стануть доступні ))
лайфхаки: при можливості вибирати магази з складами і Європі, тоді і ціна чуть нижче і доставка 3-4 дні, якщо ще й ТМ зарегана в ЄС то буде і мінус VAT .. далі перевізник
Це я розумію. В мене сумніви, що взагалі щось відправлять. Продавець же бачить, куди шле. Він дивиться на країну покупця, а не континентальний розподіл земної кулі...
Alex_Lviv: 20.12.2023 23:34 1 - 200грн не варто ніяк того гемору - якщо є то купи на місці, ПРОМ , лох, чи т.п.
Ти сам все зрозумів трохи покопавши моделі...
Alex_Lviv: 21.12.2023 03:07 - вдячний за наводку :beer: , справді добротні ножі :up: , 4 вже відібрав, тепер лиш з 4-х - 2 вибрати :D
Для мене на сприйняття складеня роляє все - від форми руків'я і клинка до якогось банального підпальцевого отвору у клинку.
Є отвір - ніж подобається. Немає - це вже їнше сприйняття, хоча це той самий ніж по факту.
Три роки тому на алікє були два нормальних магази по ціна-якість-кількість моделей. Для складнів це був Doom Blade Story від одноіменного виробника. Для цільних тесаків це були M blade Store і Dooming Store які торгували ножами від фірми Knives. На жаль, я так розумію, обидві фірми значно зменшили модельний ряд, в результаті чого їх реалізатори просто пішли з аліку. Тепер ножі Doom Blade і Knives дуже посередні по зовнішності і не дуже часто взагалі зустрінеш...
спойлер
Зображення
Roaster
Member

Повідомлення

Посылка с Aliexpress, уже пятый день висит статус "Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни призначення, Україна, ТЕРМIНАЛ, 03928". Видел треки других людей, у них после этого статуса посылка сразу отмечается в сортировочном центре, а моя где-то зависла. Таможню вроде прошла, до этого были статусы "Випущено з митного контролю для подальшої доставки, Україна, ТЕРМIНАЛ, 03928" и "Надійшло для сортування, Україна, ТЕРМIНАЛ, 03928". Что там можно сортировать почти неделю?
Уже давал себе зарок никогда не покупать товары с доставкой "Укрпочтой", но именно этого товара с другими вариантами доставки не было :(
Відповісти