Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.12.2023 17:54
daesz: 18.12.2023 17:53
Утримаюсь, з тих же міркувань що й геншином :shuffle:
Грати в гачу 3-4 роки після релізу, коли пропустив купу контенту - це не найліпший експірієнс :gigi:
Ну так в аркнайтсі нічого не змінилось в плані мети :lol: Всі одній той самі ще частина зі стартового банеру :lol: Голденглов, сузуран, млинар якщо прямо так те що вилізло за останній рік і тісно сидить в меті :rotate: Сузуран сугубо сидить в майнінговій вежі так як деякі карти практично в соло витягує :laugh:
Я навіть незнаю хто ці всі персонажі :gigi:
Поставив встановлювати АК, щоб заскрінити свій ростер, поки готую вечерю :shuffle:
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 18:13
Поставив встановлювати АК, щоб заскрінити свій ростер, поки готую вечерю :shuffle:
Це з якого ти там не грав тоді? :laugh: Волумонд був дуже давно :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.12.2023 18:16
daesz: 18.12.2023 18:13
Це з якого початку ти там не грав тоді? :laugh:
Я ж казав раніше - дропнув +- місяць перед релізом банеру W :)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 18:17
Donate: 18.12.2023 18:16

Це з якого початку ти там не грав тоді? :laugh:
:rotate: Да щось раненький дроп :insane: Гра почала душити значно пізніше... При чому як раз в той час вони завезли перший тестовий рогалик який в цілому навідь зараз саме краще що вони зробили в грі :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.12.2023 18:20
daesz: 18.12.2023 18:17
:rotate: Да щось раненький дроп :insane: Гра почала душити значно пізніше... При чому як раз в той час вони завезли перший тестовий рогалик який в цілому навідь зараз саме краще що вони зробили в грі :laugh:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 18:35
Donate: 18.12.2023 18:20

спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Да в цілому ОК треша практично немає же...
спойлер
Зображення
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 18.12.2023 20:12
daesz: 18.12.2023 18:35
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
спойлер
Зображення
Там купа якихось нових персонажів, а в мене все єр ван :/
Ніколи не любив грати "в наздоганялки" в гачах. Почекаю на ГФЛ2, виглядає класно, ще й враховуючи, що archeland до глобала наврядчи добереться, то це буде непоганою заміною :)
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 20:19
Donate: 18.12.2023 20:12

спойлер
Зображення
Там купа якихось нових персонажів, а в мене все єр ван :/
Ніколи не любив грати "в наздоганялки" в гачах. Почекаю на ГФЛ2, виглядає класно, ще й враховуючи, що archeland до глобала наврядчи добереться, то це буде непоганою заміною :)
Будто вони використовуються :laugh: :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Трейлер у Навії класний, давно в геншині наскільки класних трейлерів не було. А хоча там вже давно банерів з новими дівчатами не було, тому і класних трейлерів не було.
daesz
Member

Повідомлення

На сплеш арті чимось схожа на сервал :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Широкими литками? Я мабуть заберу її, мені подобається дзеттай рьойкі. Там свіжі витоки з Custodian of Clouds з'явилися, як вдало підмітив Тектон, вона на Байонетту схожа.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.12.2023 13:06 daesz
Там свіжі витоки з Custodian of Clouds з'явилися, як вдало підмітив Тектон, вона на Байонетту схожа.
Я не грав в Байонету, не люблю слешери :)
Хоча от грав ґод оф вор, але він підкупив не геймплеєм, експлоринт там непоганий, а так посередньо :)
Широкими литками?
Там ж немає на сплеш арті литок :gigi:
Я мабуть заберу її, мені подобається дзеттай рьойкі.
Я б забрав, бо в неї приємна зовнішність :shuffle:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 13:21Там ж немає на сплеш арті литок :gigi:
Тоді мабуть ми про різні сплеш-арти говоримо. Я маю на увазі офіційний.
спойлер
Зображення
Дзеттай рьойкі то теж частина зовнішності. Зовнішність у неї приємна, характер також приємний, сейю також. Правда вона буде ще одним персонажем, який просто прокачається і не буде використовуватися, хіба що для того, щоб побігати по світу. Бо користі від гео в цій грі майже немає.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.12.2023 13:31
daesz: 19.12.2023 13:21Там ж немає на сплеш арті литок :gigi:
Тоді мабуть ми про різні сплеш-арти говоримо. Я маю на увазі офіційний.
спойлер
Зображення
Я також :)
Зображення
Kirakishou: 19.12.2023 13:31 Бо користі від гео в цій грі майже немає.
Навія, Ноель, алхімік з Монштадту (забув як його ім'я, але він єдиний мейл персонаж в геншині яким би я користувався) +1 (незнаю кого там за 3 роки навипускали з гео, бачив якогось мейла по типу оні ще, з фімейлів, здається, нікого)
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

По-моєму, це називається прев'ю або мініатюра. Сплеш-арт в геншині — це ілюстрація, яка показується коли ви виграєте персонажа в гачі. Або в гачі та перед ультою, як в стар рейл.
daesz: 19.12.2023 13:41з фімейлів, здається, нікого
А як же найкраща та найшикарніша жінка цієї гри — Нін Гуан? Також, з гео ще є Юнь Цзинь і Горо. А алхімік то Альбедо.

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Принаймні я ніколи не бачив, щоб прев'ю на ютубі називали сплешами. Бо на всіх ресурсах по цим іграм сплеші це саме ці картинки, які показуються, коли отримуєте персонажа в гачі.

Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
Маю на увазі її. Шикарна жінка. Анімації у неї дуже круті, коли вона робить атаки чи приземляються після польоту, у деяких п’ятірок вони гірші, ніж у неї. Ну і звичайно сейю топова.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 19.12.2023 13:56
По-моєму, це називається прев'ю або мініатюра. Сплеш-арт в геншині — це ілюстрація, яка показується коли ви виграєте персонажа в гачі. Або в гачі та перед ультою, як в стар рейл.
Сплеш арт - то ж загальний термін, який характеризує загальну стилістику зображення персонажів на фоні якоїсь абстракції.
Наприклад от :
спойлер
Зображення
Зображення
Kirakishou: 19.12.2023 13:56 А як же найкраща та найшикарніша жінка цієї гри — Нін Гуан?
Вона ж слабка по сучасним міркам мети, чи ні? Ну типу, дейтед кіт і тд :( (мій перший мейн, доречі). Хоча, зрештою, і у Ноель дейтед кіт :/
Kirakishou: 19.12.2023 13:56 Також, з гео ще є Юнь Цзинь і Горо. А алхімік то Альбедо.
Горо - це ж той оні про якого я говорив? Ні, не він. Альбедо it is (ніяк неміг імя згадати), Юнь Дзинь можна додати, так :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Ті картинки, що ви запостили, я завжди називав постерами або плакатами до фільму. Ще є заїзджена фраза "дропнув аніме по постеру" - коли тобі не сподобався постер і ти не дивишся аніме.

Оні то Іто, а Горо — хлопчик з некомімі, лучник. Нін Гуан слабка, але це не відміняє того, що вона шикарна жінка. Нею і зараз можна грати, якщо дати їй гарних сапортів.
daesz
Member

Повідомлення

Тут здається я погано висловився, постер/прев'ю/мініатюрка - це підвид зображення, а сплеш арт - це спосіб його виконання; судячи з вікі - сплеш арт, доречі, походить від сплеш скріна, а сплеш скрін - це те, що ми бачимо на робочому столі в деяких іграх перед завантаженням чи софтвері (кинув під спойлером відео зі сплешскрінами, з мені відомих - все від адобу та соні вегас мають сплеш скрін, з ігор - фолен ордер точно, а так і не згадаю більше, хоча зустрічав в інших іграх не одноразово)
спойлер
https://streamable.com/b821nv
Якщо гарем - то можна Навію/Ноель/Юнь/Нінгван, а якщо ще й щоб ефективна, то я б додав Альбедо і всіх інших на ваш погляд, бо я не дуже в меті геншина "прошарений" зі зрозумілих причин :gigi:
Нам обом має бути встидно за те, що не згадали гео архонта :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2023 14:35Нам обом має бути встидно за те, що не згадали гео архонта :lol:
Ну так старий дід в списку Вайфу - вже занадто специфічно.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 19.12.2023 14:40
daesz: 19.12.2023 14:35Нам обом має бути встидно за те, що не згадали гео архонта :lol:
Ну так старий дід в списку Вайфу - вже занадто специфічно.
Ми говорили про гео персонажів в ціолому, я ж з самого початку згадав Альбедо :-P
Думаю, що якщо брати таки ефективну гео команду, то Жонлі+Альбедо+Навія(?)+1
Відповісти