Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

geka3250
Залишається вісім хвилин, а то і менше. Я за 40 секунд майже закриваю 12-3-2, мені реально не вистачає буквально трьох секунд. Мені трба постаратися, щоб збити їм піро-щити одночасно. А то виходить, що я одному збиваю, потім іншому.
geka3250
Member

Повідомлення

Угу, мало буде :( Десь на 8:30-8:10 треба вийти з нормальною пачкою на другу половину
Kirakishou
Member

Повідомлення

Другу половину Райден, Є Лань, Беннет і Сян Лін чудово нагинають. Треба підібрати пачку для першої половини. Просто я звик Яе грати і вона теж непогано нагинає, але не цих піро-лекторів. Вони і у минулій безодні були, але я її пропустив, бо десь тиждень не грав в гру. Зараз подумаю, кого в першу половину кинути.
geka3250
Member

Повідомлення

Kirakishou: 14.12.2023 20:47Райден, Є Лань, Беннет і Сян Лін чудово нагинають
націоналка є націоналка!
В першу половину побільше гідро та роздувку. Впринципі оверкач електро теж має справитись. А Яе, ну таке, як на мене - повільно ешкою стучить по мобам, може тому і щит довго тримається. Фішль С6 з бесструнним показує себе краще, ніж Яе з сігною. А хоча спробуйте Яе+Фішль, вони разом весело грають.
Kirakishou
Member

Повідомлення

geka3250
Моя основна проблема полягає в тому, що я в геншині збираю гарем вайфу. Я довгий час взагалі не чіпав безодню, бо не мав ким проходити. Я не крутив жодного хлопця, крім Кадзухи. Ну типу кидав по пару десяток круток в банери з хлопцями заради дівчат-четвірок, але обережно, щоб не спіймати легу-хлопця. Думаю, якби у мене був Невілет і Аято, то вони цих піро-лекторів нагнули б досить швидко.
А Яе дуже подобається, граю нею з її першого банера, постійно в команді. До Яе Гань Юй була постійно в команді, зараз Яе постійно в команді. На її рерані заберу їй сузір’я до с6. Яе і Райден – улюблені електро-вайфу.

Відправлено через 58 хвилин 30 секунд:
Ні, я легко проходжу все, крім цих лекторів. Я вже перепробував різні пачки, в тому числі і моногідро. Вони все одно стоять на відстані один від одного як укопані. Причому на ютубі я дивлюся проходження, там перший майже відразу підлітає до другого і чувак їм обом одночасно збиває щити, у мене вони стоять на відстані і поки я одного нагинаю, інший стоять повністю неушкоджений. Ладно, я вже і так забагато часу витратив на це сміття. Ті нещасних 50 прімогемів не коштують моїх нервів.
daesz
Member

Повідомлення

Що думаєте про 1.6/2.0? :lick:
Олсо, безплатний др.рейшио всім :rotate:
спойлер
7S9SPCJ5CRUT
QTRTNC3LU9UX
VA8APU34C8C3
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 15.12.2023 14:17Олсо, безплатний др.рейшио всім :rotate:
Вони на цьому патчі заробити не хочуть, я так зрозумів(і просадити наступні).
daesz
Member

Повідомлення

Тільки що так сидів і думав : хойо - це чи не єдиний геймдев який не дозволяє собі пускати в реліз відверте неоптимізоване, забаговане лайно :yes:

Олсо
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Жаль, що Спаркл і Свон в 2.0, там далі з цікавих тільки Ахерон :-/
Востаннє редагувалось 15.12.2023 15:10 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 15.12.2023 14:17безплатний др.рейшио
А як же безплатні вайфи? Я б із задоволенням поміняв всіх кунів що в геншині, що в рельсі навіть на 4* дівчат.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 15.12.2023 15:09
daesz: 15.12.2023 14:17безплатний др.рейшио
А як же безплатні вайфи? Я б із задоволенням поміняв всіх кунів що в геншині, що в рельсі навіть на 4* дівчат.
Я б також, але підозрюю, що хойо знає і тому дає безплатного саме його :(
Я б волів отримати Велта замість нього, він хоча б бейсед :D

Трохи не вгадав з предіктом
daesz: 05.12.2023 00:38 Думаю, перший баннер на 1.7/2.0 будуть Марч, Юконг і Наташа
1.6 банери
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Сьогодні вихідний, сиджу з ранку залипаю в ютуб. Дивлюся різні відео по іграм міхойо. Наткнувся на одне відео від китайця, який розповів, що китайцям все одно на те, що персонажів цензурять. Вони радіють, що не зовсім зацензурили, типу залишили якусь дірочку на чулках і вони вже щасливі. Про те, щоб якось обуритися навіть мови немає. Дивні люди. Це при тому, що як виявилося, в zenless zone zero не тільки Ніколь зацензурили, там тупо всіх жіночих персонажів зацензурили. Міхойо тільки підтвердили, що вони скамери. Вони в беті та на рекламних постерах чи трейлерах малюють одних персонажів, а в грі вони зовсім інші. Ось сьогодні декілька відео Тектона дивився, він каже, що Topass зменшили assets. Я цього чесно кажучи не помітив і в гуглі попадається суперечлива інформація щодо цього. Але те, що міхойо цензурять персонажів на релізі – це факт. Згадати тільки панцу Яе Міко чи belly button у Шень Хе. Чи навіть панцу Аяки, яка тривалий час була та мабуть і залишаться рекламним обличчям геншина. В стар рейл також повно цензури. Починаючи від jiggle animation у Кафки, закінчуючи панцу Міцкі.
Я просто одного не можу зрозуміти, вони все одно не випустять цього персонажа в реліз, то навіщо взагалі заморочуватися і робити його не зацензуреним, а потім цензурити? У мене пояснення тільки одне – це тупо замануха для отакунів. Інакше ніж скамом я це назвати не можу. Добре, що вони поки що не опустилися до того, як повела себе та компанія, яка в грі naraka bladepoint зацензурила куплений за гроші контент типу скінів та персонажів. Я читав на стімі в коментарях пояснення від одного китайця, що китайське законодавство не вимагає цензурити ігри, компанії роблять це щоб знизити рейтинг гри, щоб в гру можна було грати дітям і за рахунок дітей розширити аудиторію, що потім втюхувати цю інформацію інвесторам. Типу діти будуть вам приносити такі ж прибутки, як отакуни? Не подобається мені, куди це все котиться. Добре, що хоч аніме поки що не чіпають. Маю на увазі саме релізи на блюреях, а не те, що по телевізору показують. Бо те, що транслюються по телебаченню вже давно зацензурили.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou,
я ще в древні часи, коли грав дотку і лол, трохи прифігів, коли дізнався що для китайців є окремий клієнт де заценжурені будь-яка кров/черепи на іконках та анімаціях скілів, та навіть деяких персонажів (падж і леорік точно). Там це аргументували тим, що китайське законодавство вимагало від райотів/вольво цензурити це.
Мені ще от цікаво, приїжджали умовні китайці на інтернешинал, а там незаценжурений клієнт. Яка в них була реакція, коли гра виглядає не як у них :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Якби законодавство вимагало цензурити дівчат, то вони б мали цензурити їх і в бета-версіях ігор. Бо якийсь бета-тестер між поскаржитися на гру. Але ні, в бета-версіях персонажі максимально незацензурені, щоб заманити ласих до анімешних двічат отакунів в гру, а потім на релізі гри ці персонажі виявляються зацензуреними. Але ти вже зацікавився грою, тому все одно завантажиш її. А далі працює механіка на те, щоб втримати тебе в грі.
Щодо цензури скелетів та привидів, то цю інформацію я також зустрічав. Це пов’язано з релігією чи якимись забобонами.
daesz
Member

Повідомлення

От знайшов іконки :
https://imgur.com/a/VGG6s
От лєорик
спойлер
Зображення
Зображення
Ще анімації деяких скілів, але то вже треба довше шукати :)
Щось таке я й чув на тему релігії.

Відправлено через 7 хвилин 2 секунди:
Мені ще от цікаво на чому базується ця вибірковість в цензурі фімейл персонажів. Чому одних цензулять, а інших ні :gigi:
Логіка не прослідковується :insane:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.12.2023 13:08то вони б мали цензурити їх і в бета-версіях ігор.
Не мали б. Це не кінцевий продукт, с обмеженим доступом. Суть цензури - відрізати від чогось масову аудиторію.

Ото вам робити нічого. Я пузо тої ж Шень Хе взагалі увагу не звертав, поки не прочитав в інеті(та йо, народ реально, через пупок, срачі влаштовує?)
Я ще можу зрозуміти срач через безкоштовного Раціо. Але цензура наготи в масовому продукті не 18+...
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 18.12.2023 13:22 Мені ще от цікаво на чому базується ця вибірковість в цензурі фімейл персонажів. Чому одних цензулять, а інших ні :gigi:
Взагалі не бачу проблем логіки. Гру роблять для "паймонів"... Паймони несуть гроші. Які проблеми?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Є підозра, що цю цензуру в ігри міхойо продвигає соні. З того часу, як соні перенесла свій головний офіс в Америку, ігри почали нещадно цензурити. Це почалось з 2018 року, якщо мені не зраджує пам'ять. Дійшло до того, що японський розробник надсилає гру в Америку, де купа інклюзивних, бодіпозитивних і т.д. інвесторів вирішує, що для релізу японської гри на японському ринку її треба зацензурити, додати в гру темношкірих і т.д.
Що цікаво, що Китай диктує жорстокі вимоги щодо темношкірих. Я читав, що їх навіть прибирають з голлівудських фільмів, які показують в Китаї. І американські компанії це мовчи їдять, бо китайський ринок величезний. І це не політика партії, прості китайці насправді великі расисти. Навіть банери темношкірих персонажів в геншині провалились в продажах в Китаї. І анімешних дівчат можна зацензурти. І соні буде задоволена, і китайським гравцям на анімешних дівчат пофіг. А те, що японці чи лаоваї обурюються – та і пофіг на них, вони не цільовий ринок. Погано те, що японці в плані гача-ігор відстали від китайців. Як вони допустили те, що тепер китайці заробляють гроші на анімешних дівчатах – оцього я не можу зрозуміти. Японський прем’єр-міністр розповідав, що вони повинні захистити аніме, бо це японська культура, та тільки вийшло так, що тепер китайці роблять аніме-ігри і малюють своє аніме. І зараз роздумуючи над всім цим мені здається, що переломним моментом було перенесення офісу соні в Америку.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 18.12.2023 13:30 Я ще можу зрозуміти срач через безкоштовного Раціо.
Через нього є срач?
Зображення

Я пам'ятаю на своїй пам'яті тільки 1 срач, а саме через Джунлі, бо він на релізі вийшов дуже слабким через нерфи :think:

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Donate: 18.12.2023 13:32
daesz: 18.12.2023 13:22 Мені ще от цікаво на чому базується ця вибірковість в цензурі фімейл персонажів. Чому одних цензулять, а інших ні :gigi:
Взагалі не бачу проблем логіки. Гру роблять для "паймонів"... Паймони несуть гроші. Які проблеми?
Так логіка не прослідковується, бо деякі персонажі "не отримують" ніякої цензури :shuffle:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Donate: 18.12.2023 13:32Взагалі не бачу проблем логіки. Гру роблять для "паймонів"... Паймони несуть гроші. Які проблеми?
Проблема з логікою є. Я вже вище привів приклади навіть з того ж геншина. В грі вже були персонажі з пупками. Навіть діти. Але дорослу жінку Шень Хе вони випускають без пупка. Добре, типу почалась цензура і більше пупків не буде. Але ж ні, після Шень Хе виходить купа персонажів з пупками. Причому не прикритими одягом пупками, який мав би бути у Шень Хе в грі судячи з рекламного постеру, а оголених пупків.
lewerlin: 18.12.2023 13:30Не мали б. Це не кінцевий продукт, с обмеженим доступом. Суть цензури - відрізати від чогось масову аудиторію.
Суть в тому, що вони роблять замануху. На офіційному постері та трейлері є пупок, в грі його немає. Це просто обман.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 18.12.2023 13:35 Що цікаво, що Китай диктує жорстокі вимоги щодо темношкірих. Я читав, що їх навіть прибирають з голлівудських фільмів, які показують в Китаї.
Дивно тоді, що Арлан та Дейя/Дехья (незнаю як правильно) вийшли в реліз :)
Відповісти