Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dicer46
Member

Повідомлення

В чому причина дивної поведінки мобільного інтернету: деякі сайти працюють без проблем(зокрема овери) а деякі взагалі не реагують 50хв/год
Varvar
Member

Повідомлення

dicer46
В залежності яку адресу отримаєте від оператора. Тобто з якого саме пула, буквально зараз займаюсь цим питанням
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Маякніть, як СМС почнуть ходити.
Мерзавчик
Member

Повідомлення

включіть смс, іроди - в палку не зайти, банкінг перекази не проводить, аще :mad:
Dark Knight
Member

Повідомлення

Пока нічіво :D :rolleyes:

------

прикол на НП :
а шо, там тепер в паспорт не заглядають?
я прийшов отримувати свою посилку, що була на цьому номері КС (на якому нічого не працює), і показав паспорт шо я це я.
а дівчинка оператор - навіть не подивилася прізвище, просто видала і все - ось, нате, забирайте - наступний! :D
тобто я так можу тупо назвати будь які чотири останні цифри накладної, махнути паспортом здалеку, і отримати чиюсь чужу посилку :spy:
а може то таке дівчисько попалося.
daesz
Member

Повідомлення

Dark Knight,
з останніх посилок що брав кур'єм містекспресу : та мені всерівно хто ви поки ви платите гроші за отримання, хоч папа римський
кур'єм НП : пів години фотографував і записував дані паспорту/ідентифікаційного і тд :gigi:
Graveworm
Member

Повідомлення

Шось знову моб інет навернувся :-/
Varvar
Member

Повідомлення

Виявилось ЛТЄ простіше відновити ніж SMS. Джітє.
odessitmws
Member

Повідомлення

На лте от Киевстара нельзя в приват зайти хмм
loner44
Member

Повідомлення

Я так понял скорость 3g/4g в 4 мбита это норм сейчас? До этого всего было 20/40.
Igor717
Junior

Повідомлення

Не, ну балувані всі... Тут областной центр вроде, вообще нет интернета на кс никакого, ни 3г ни 2г
loner44
Member

Повідомлення

Igor717: 17.12.2023 20:00 Не, ну балувані всі... Тут областной центр вроде, вообще нет интернета на кс никакого, ни 3г ни 2г
Да не, пофигу в принципе, просто на днях ремонтировал телефон, думал может в нем проблема...
7mindfields
Member

Повідомлення

loner44: 17.12.2023 19:53 Я так понял скорость 3g/4g в 4 мбита это норм сейчас? До этого всего было 20/40.
Було 50-80 на лтє, так, зараз 4-5мбіт, тобто було до сьогодні, сьогодні взагалі немає інтернету :rotate:
Varvar
Member

Повідомлення

Шо там по смс?
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Varvar: 18.12.2023 04:16 Шо там по смс?
Контракт - немає.
sd
Junior

Повідомлення

APN - internet
ipV6 - on
----------
APN - KS
ipV6 - off/on

odessitmws Cloudflare warp 1.1.1.1
Varvar
Member

Повідомлення

СМС має працювати. Правда поки під питанням чи скрізь, але повинно.
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Varvar: 18.12.2023 09:03 СМС має працювати. Правда поки під питанням чи скрізь, але повинно.
Коди поки не приходять. Київ контракт.
Roaster
Member

Повідомлення

Пришел код, запрошенный несколько дней назад. Но только один, хотя запросов было несколько.
Відповісти