Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

DarkJoney: 16.12.2023 21:59 Усім привіт,

Таке питання - шукаю людей з S22 Ultra, буду вдячний якщо поділитесь зі мною своїм Screen On Time. В мене около 4х годин, та я вже думаю сдихатись від нього.
Ти для початку зроби замір ємності акб дешевим юсб тестером або софтверно через 3-5 повних циклів заряд-розряд за допомогою accubattery, бо не зрозуміло що ти порівнювати збираєшся, 4 години екрану для амоледу то дуже мало, це рівень iPhone se 2020, який чи не найгірший по автономності :rolleyes:

Відправлено через 2 хвилини 40 секунд:
Viktorovic: 17.12.2023 01:28 Таке питання .шукаю собі новий смартфон і звернув увагу на Googl pixel 6,знайшов на ОЛХ але мене бентежить ціна. Дешево 11500 грн продавець каже що вони нові е не розпаковани не залочені,neverlock. Так може бути,в чому справа ,таке може бути чи ні?на що потрібно звернути увагу якщо вирішу купувати?дякую всім за поради
Враховуючи покупку на олх - на все, починаючи з серійного номеру і перевірки дати активації, якщо є
afhpwnd
Member

Повідомлення

Чи актуально ще брати іPhone 11, якщо так, скільки він ще буде актуальним? (працювати без тормозів і т.д.)
Чому саме 11? - Там іps дисплей. Нелюблю оледи за їх вигорання (да, я з цим зіштовхувався неодноразово), а з урахуванням того, що на ньому буде грати дитина, то вірогідність вигорання - 99%.
7mindfields
Member

Повідомлення

afhpwnd: 17.12.2023 13:02 Чи актуально ще брати іPhone 11, якщо так, скільки він ще буде актуальним? (працювати без тормозів і т.д.)
Чому саме 11? - Там іps дисплей. Нелюблю оледи за їх вигорання (да, я з цим зіштовхувався неодноразово), а з урахуванням того, що на ньому буде грати дитина, то вірогідність вигорання - 99%.
Та ж сама дилема вибору, ips дисплей, як основний фактор. Як власник 11го та XR (до цього) можу сказати, що користуватися досі зручно (правда в ігри не граю), 5-6 годин екрану з 84% акб (правда я не оновлювався після iOS 15.2), остання iOS, яку він отримає буде iOS 18, яка вийде наступного року.
Що з впевненістю можу сказати, новий XR/11 - не вартий уваги зараз, тільки офіційний реф або б/в
З приводу вибору, варіантів декілька на ips, враховуючи що девайс береться для дитини і ігор, то можна розглянути:
1) iPhone XR (остання iOS 17 цьогорічна, коштує на вторинному ринку копійки, непогана автономність та продуктивність (трохи менша акб, трохи слабший soc, 3гб озп замість 4гб) немає нічного режиму зйомки, дисплей такий самий, як в 11, відносно важкий - майже 200г)
2) iPhone 11 (оптимальний варіант на вторинному ринку, якщо потрібна камера, остання ос, яку отримає - iOS 18, відносно важкий, теж майже 200г)
3) iPhone se 2020 (імба на вторинному ринку, коштує копійки (близько 4к), отримає iOS 19, той самий айфон 8 тільки з soc від айфону 11, зручний форм-фактор, немає faceid, немає нічного режиму, 3гб озп, для когось буде замалий дисплей - 4.7, мінуси - дуже слабка автономність - близько 4 годин)
4) iPhone se 2022 (для багатьох провальний айфон, особисто собі підшукую саме цей варіант, оверпрайс за новий, але на вторинному ринку він вартує трохи більше за XR, отримає свіжу iOS в 27 році, форм-фактор від 8, 4гб озп, soc від iphone 13, немає нічного режиму зйомки, автономність на рівні XR, для когось буде малий дисплей - 4.7)
Donate
Member

Повідомлення

afhpwnd: 17.12.2023 13:02 Чи актуально ще брати іPhone 11, якщо так, скільки він ще буде актуальним? (працювати без тормозів і т.д.)
Або привчайте до Пк, або планшет :laugh:
Те що ви на серйозних щах плануете брати SE, він на данний момент дуже маленький :think:
odessitmws
Member

Повідомлення

afhpwnd: 17.12.2023 13:02, я з цим зіштовхувався неодноразово
На личных телефонах? Или с непонятной историей где они могли выгореть на витрине от 24/7?
С боязнью оледа рано или поздно придется что то делать ибо даже на бюджетках, средняках уже мало кому нужен убогий ипс
Deadpool
Member

Повідомлення

Evgen88: 13.12.2023 10:04infinix, но это другой уровень,
фу. фу. фу. і ще один раз Фу!
Не рекомендую. Водоканал закупив декілька таких для контролерів, накатили туди додаток приват-термінал для розрахунків по нфс. пропрацювало пів року, далі апдейти гугла, апдейт додатку, відсутність апдейтів ОС, коротше поламаний НФС, і матюки додатку термінал і неробочий НФС. фікситься на короткий термін лише повним скиданням до заводським, не недовгий термін. Мені давали їх вже раз 5+ бутати.
Рекомендував їм по 8-9к на той момент сяомку або самса взяти певні моделі з нфс. але взяли по 5к отіво інфінікси гадостні. Наразі послав їх аби змінили телефони бо більше брати не буду, так як притензія вічно до мене що ачо злетіло, зроби щоб не злітало. А не до бугалтерії яка закупила цей шматок какахи :mad:
7mindfields
Member

Повідомлення

Donate: 17.12.2023 14:28
Або привчайте до Пк, або планшет :laugh:
Те що ви на серйозних щах плануете брати SE, він на данний момент дуже маленький :think:
Так він питав за 11й, це я планую повертатися на компактний se3 :D
Доречі з приводу планшетів непогана історія, iPad 8 2020 року має залізо від iPhone XR, і коштує з лтє модулем десь 8-9к на вторинному ринку, для ігр ідеальний варіант, зважаючи на найкращу автономність серед планшетів
Востаннє редагувалось 17.12.2023 15:26 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Screenshot_20231217-141839~2.png

Ось що мені показує після перевірки. Е привід не покупати чи нема ?дякую
Evgen88
Member

Повідомлення

Deadpool: 17.12.2023 15:03
Evgen88: 13.12.2023 10:04infinix, но это другой уровень,
фу. фу. фу. і ще один раз Фу!
Не рекомендую. Водоканал закупив декілька таких для контролерів, накатили туди додаток приват-термінал для розрахунків по нфс. пропрацювало пів року, далі апдейти гугла, апдейт додатку, відсутність апдейтів ОС, коротше поламаний НФС, і матюки додатку термінал і неробочий НФС. фікситься на короткий термін лише повним скиданням до заводським, не недовгий термін. Мені давали їх вже раз 5+ бутати.
Рекомендував їм по 8-9к на той момент сяомку або самса взяти певні моделі з нфс. але взяли по 5к отіво інфінікси гадостні. Наразі послав їх аби змінили телефони бо більше брати не буду, так як притензія вічно до мене що ачо злетіло, зроби щоб не злітало. А не до бугалтерії яка закупила цей шматок какахи :mad:
Вы читать вообще не умеете, я не писал что это самый лучший вариант, вы вырвали эту марку из общего, и приклеили к своим проблемам которые по неизвестным причинам вышли у кого-то!
Я не оправдываюсь, мне просто так показалось!
но это другой уровень - если Вы не поняли, под этим и было мной выражено что эти марки полная шляпа!

Укажите модель эта - Мобильный телефон Infinix Hot 30 Play NFC ?
Люди пользуются, отзыв хороши, значит врут и пишут брехню, как я приводил пример про товар который сам купил пару страниц назад!
Пока сам не купишь, не поймешь что я и писал!

Да я писал это - Есть еще там тоже глянуть можно realmi, tecno, infinix, но это другой уровень, (у tecno камера поразила.) Тут уже смотрите сами. Лучше того что выше нет.

Не у всех же есть бабки на супер модные смартфоны. У меня нет именно знакомых с infinix, с tecno есть не жаловались, камера их удивили и меня и это все БЮДЖЕТ!!! Еще раз пишу БЮДЖЕТ!!!

А лучшее модели указанные, в моем посте и они все от 8к грн, на основе знающих тут людей по их рекомендации и своему виденью рынка.

Спасибо поделились негативным опытом, народу будет полезный Ваш совет!
Востаннє редагувалось 17.12.2023 15:54 користувачем Evgen88, всього редагувалось 3 разів.
7mindfields
Member

Повідомлення

Viktorovic: 17.12.2023 15:25 Screenshot_20231217-141839~2.png
Так, як старт гарантії != даті активацї, а є тільки датою продажу девайсу з гугл стору, то саму дату активації можна перевірити так
https://xdaforums.com/t/how-to-check-if ... w.4566909/
Evgen88
Member

Повідомлення

odessitmws: 17.12.2023 14:50
На личных телефонах? Или с непонятной историей где они могли выгореть на витрине от 24/7?
С боязнью оледа рано или поздно придется что то делать ибо даже на бюджетках, средняках уже мало кому нужен убогий ипс
Вот то что убогий ипс, это факт, который сейчас еще есть и стоит в новых смартфонах и бюджетного и среднего сегмента 2023 года это просто ужас, а не экран, не то что раньше ипс экраны, небо и земля!
Что они там с ними натворили, экономят на технологиях?

Отправлено спустя 15 минут :
Donate: 16.12.2023 00:55
Viktorovic: 15.12.2023 18:33 Donate
Тоді якщо вибирати то 7а?))
7a :rolleyes:
Можно узнать сколько еще эта модель будет актуальная по обновлению, и вообще актуальная по работе и ПО, и какой у нее жизненный цикл, если брать в марте 2024 года на сколько еще потянет?)
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Screenshot_20231217-153319.png
виходить відновлений а з якого стану хто зна.не стоє ризикувати.що підкажить?
7mindfields: 17.12.2023 15:41
Так, як старт гарантії != даті активацї, а є тільки датою продажу девайсу з гугл стору, то саму дату активації можна перевірити так
afhpwnd
Member

Повідомлення

це на власних самсунгах. один з них навіть зараз валяється в шафі.
Bender911
Member

Повідомлення

afhpwnd: 17.12.2023 19:39
це на власних самсунгах. один з них навіть зараз валяється в шафі.
Цікаво за скільки років використання? Iphone 13pro поки що не має жодних ознак.
Deadpool
Member

Повідомлення

Evgen88: 17.12.2023 15:32т, вы вырвали эту марку из общего, и приклеили к своим проблемам которые по неизвестным причинам вышли у кого-то!
не вирвав, а підкреслив що воно нафіг нікому не треба. і не раджу. де я вас очорнив чи вказав що ви радите? Самі спершу вчитайтесь в контекст, я то читав ваше повідомлення.

і причини відомі на 100%. бо маю офіційну відповідь від техпідтримки прииват банка по терміналам, де вони самі виясняли у гугл-пей і в себе що сталося, я ж пишу про організацію, де все документується =)
7mindfields
Member

Повідомлення

Viktorovic: 17.12.2023 16:44 Screenshot_20231217-153319.png виходить відновлений а з якого стану хто зна.не стоє ризикувати.що підкажить?
З приводу цього не підкажу, реф чи просто б/в, але точно не новий
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 17.12.2023 15:41
SN битися тоді не буде якщо телефон не активований. Якщо він є в БД гугла значить телефон вже активували :laugh:
GDR
Member

Повідомлення

Evgen88: 17.12.2023 15:32 У меня нет именно знакомых с infinix, с tecno есть не жаловались, камера их удивили и меня и это все БЮДЖЕТ!!! Еще раз пишу БЮДЖЕТ!!!

А лучшее модели указанные, в моем посте и они все от 8к грн, на основе знающих тут людей по их рекомендации и своему виденью рынка.

За що тут дякувати?!? Людина обгидила всю торгову марку, не вказавши модель що викликала проблеми. Хіба це коректно?!? Чи у бюджетного ксяочпокошлаку не було ніколи проблем з відвалами? Я теж ще не чув негативних відгуків про Infinix, люди користуються і радуються. Hot 20 чудово працюють у батьків та сусідки, нарікань немає.
Знайшов за що дякувати... :laugh:
спойлер
зображення_viber_2023-12-17_21-27-07-775.jpg
спойлер
зображення_viber_2023-12-17_21-28-45-329.jpg
Evgen88
Member

Повідомлення

Deadpool: 17.12.2023 20:48
Evgen88: 17.12.2023 15:32т, вы вырвали эту марку из общего, и приклеили к своим проблемам которые по неизвестным причинам вышли у кого-то!
не вирвав, а підкреслив що воно нафіг нікому не треба. і не раджу. де я вас очорнив чи вказав що ви радите? Самі спершу вчитайтесь в контекст, я то читав ваше повідомлення.

і причини відомі на 100%. бо маю офіційну відповідь від техпідтримки прииват банка по терміналам, де вони самі виясняли у гугл-пей і в себе що сталося, я ж пишу про організацію, де все документується =)
Ок.

Прочитал отзыв на Розетке для ради интереса, если это та модель именно, ничего там плохого не увидел, я не защищаю мне всё ровно, ну тут сейчас 7mindfields да он только что и делает читает отзывы, и на них ориентируется, но сам не сказал от куда он получает информацию по всем моделям, разве что он продает и сам перепробовал.
Я никому ничего не советовал, а высказал то что просто собрал все что мне писали, подытожил так сказать, отмотайте на 30-50 страниц и там все найдете.

А вообще каждый сам должен выбирать что ему надо!
Востаннє редагувалось 17.12.2023 21:40 користувачем Evgen88, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

GDR: 17.12.2023 21:37
Evgen88: 17.12.2023 15:32 У меня нет именно знакомых с infinix, с tecno есть не жаловались, камера их удивили и меня и это все БЮДЖЕТ!!! Еще раз пишу БЮДЖЕТ!!!

За що тут дякувати?!? Людина обгидила всю торгову марку, не вказавши модель що викликала проблеми. Хіба це коректно?!? Чи у бюджетного ксяочпокошлаку не було ніколи проблем з відвалами? Я теж ще не чув негативних відгуків про Infinix, люди користуються і радуються. Hot 20 чудово працюють у батьків та сусідки, нарікань немає.
Знайшов за що дякувати... :laugh:
спойлер
Infinix Hot 20
спойлер
зображення_viber_2023-12-17_21-28-45-329.jpg
Коли це своп став ОЗУ?
Зображення

А я щупав і бачив як ходят смарти цього концерну... :laugh: Це ДНО :rotate:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 17.12.2023 21:43 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти