Проблема з підключенням монітора до нової відеокарти

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Strilets
Junior

Повідомлення

Монітор Acer VG240Ybmiix. Подарував сину на днюху нову XFX Radeon RX 6700, до цього стояли gtx650ti потім rx580. Ставлю, підʼєдную через hdmi, при старті чорний екран пише «вход не поддерживается». Ставлю назад стару карту - все норм. Зносю драйвера - не допомагає, підключаю через тойже hdmi свою ліяму все норм, значить це не в карті проблема. Інший шнур hdmi теж саме, на карті 1 hdmi та dp порти на моніторі 1vga та hdmi, інших немає. Перший раз з таким зіштовхнувся, допоможіть будь ласка
FANAT7
Member

Повідомлення

Возможно не до конца вставляешь
Artem_K
Member

Повідомлення

Strilets
Драйвера тут ні до чого - при включенні ні системи ні драйверів ще немає.
Новий монітор з кабелем та RX 6700 підкинути до свого компа. Якщо запрацює, то це такий ж випадок, як був у мене (я кілька разів на форумі про це писав), коли не працювало з конкретною материнскькою платою (а можливо старою, бо була 1155, а на кількох 1200 цей ж комплект карта-шнур-монітор без проблем). Єдине, що в мене дуркував DP, а по HDMI працювало.
Strilets
Junior

Повідомлення

Artem_K: 16.12.2023 11:15 Strilets
Драйвера тут ні до чого - при включенні ні системи ні драйверів ще немає.
Новий монітор з кабелем та RX 6700 підкинути до свого компа. Якщо запрацює, то це такий ж випадок, як був у мене (я кілька разів на форумі про це писав), коли не працювало з конкретною материнскькою платою (а можливо старою, бо була 1155, а на кількох 1200 цей ж комплект карта-шнур-монітор без проблем). Єдине, що в мене дуркував DP, а по HDMI працювало.
Нічого не виймаючи переключаю кабель на свій монітор і все працює
Artem_K
Member

Повідомлення

Strilets
З іншими моніторами в мене теж працювало, а з профільним АОСом - ні. З ним тільки на іншій платі, якщо карту підключити. Тому я за те, щоби на всяк випадок монітор-кабеоь-карту перевірити в іншій системі.
Avenger80
Member

Повідомлення

Strilets
А если в мониторе принудительно выставить вход HDMI, убрать с автоопределения.
shnok
Member

Повідомлення

Avenger80: 16.12.2023 11:37 Strilets
А если в мониторе принудительно выставить вход HDMI, убрать с автоопределения.
це нічого не дасть
Avenger80
Member

Повідомлення

shnok
Ну всякое может быть, мне это когда-то помогло со светящимся индикатором VGA LED (полгода мучился - что только не делал... кабеля менял). :)
Strilets
Junior

Повідомлення

Короче віддав свій улюблений монітор малому :weep:
Відповісти