Останні статті і огляди
Новини
Проблема з підключенням монітора до нової відеокарти
-
Strilets
Junior
Монітор Acer VG240Ybmiix. Подарував сину на днюху нову XFX Radeon RX 6700, до цього стояли gtx650ti потім rx580. Ставлю, підʼєдную через hdmi, при старті чорний екран пише «вход не поддерживается». Ставлю назад стару карту - все норм. Зносю драйвера - не допомагає, підключаю через тойже hdmi свою ліяму все норм, значить це не в карті проблема. Інший шнур hdmi теж саме, на карті 1 hdmi та dp порти на моніторі 1vga та hdmi, інших немає. Перший раз з таким зіштовхнувся, допоможіть будь ласка
-
DiaGnosteek
Member
Del
-
FANAT7
Member
Возможно не до конца вставляешь
-
Artem_K
Member
Strilets
Драйвера тут ні до чого - при включенні ні системи ні драйверів ще немає.
Новий монітор з кабелем та RX 6700 підкинути до свого компа. Якщо запрацює, то це такий ж випадок, як був у мене (я кілька разів на форумі про це писав), коли не працювало з конкретною материнскькою платою (а можливо старою, бо була 1155, а на кількох 1200 цей ж комплект карта-шнур-монітор без проблем). Єдине, що в мене дуркував DP, а по HDMI працювало.
Новий монітор з кабелем та RX 6700 підкинути до свого компа. Якщо запрацює, то це такий ж випадок, як був у мене (я кілька разів на форумі про це писав), коли не працювало з конкретною материнскькою платою (а можливо старою, бо була 1155, а на кількох 1200 цей ж комплект карта-шнур-монітор без проблем). Єдине, що в мене дуркував DP, а по HDMI працювало.
-
Strilets
Junior
Нічого не виймаючи переключаю кабель на свій монітор і все працюєArtem_K: ↑ 16.12.2023 11:15 Strilets
-
Artem_K
Member
Strilets
З іншими моніторами в мене теж працювало, а з профільним АОСом - ні. З ним тільки на іншій платі, якщо карту підключити. Тому я за те, щоби на всяк випадок монітор-кабеоь-карту перевірити в іншій системі.
З іншими моніторами в мене теж працювало, а з профільним АОСом - ні. З ним тільки на іншій платі, якщо карту підключити. Тому я за те, щоби на всяк випадок монітор-кабеоь-карту перевірити в іншій системі.
-
Avenger80
Member
Strilets
А если в мониторе принудительно выставить вход HDMI, убрать с автоопределения.
-
shnok
Member
це нічого не дастьAvenger80: ↑ 16.12.2023 11:37 Strilets
-
Avenger80
Member
shnok
Ну всякое может быть, мне это когда-то помогло со светящимся индикатором VGA LED (полгода мучился - что только не делал... кабеля менял).
Ну всякое может быть, мне это когда-то помогло со светящимся индикатором VGA LED (полгода мучился - что только не делал... кабеля менял).
-
Strilets
Junior
Короче віддав свій улюблений монітор малому