Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
YumaX
Member

Повідомлення

leif: 11.12.2023 21:19 ну шо там, коли асасінс крід на айфони завезуть? я вже готовий :gamer:
спойлер
Зображення
Куди там "китайським" моторам B-) :
спойлер
IMG20231214184446.jpg
IMG20231214184822.jpg
IMG20231214184926.jpg
За якість фото відповідає realme :tomat:
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
Donate
Member

Повідомлення

Viktorovic: 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
Pixel 6a
GDR
Member

Повідомлення

Donate: 14.12.2023 19:55
Viktorovic: 14.12.2023 19:47 Добридень. Зайнятий пошуком телефону. Критерії прості, перегляд фільмів, хороший зв'язок, хороша камера на мої гроші, Інтернет. Пам'ять оперативна від 4 мінімум, постійна від 128. Діагональ екрана від 6 і від. Країна покупки не принципова, стан новий. Батарея від 5000.. ціна бажання 300 євро максимум. Упор на якісні фото в першу чергу, ігор немає зовсім у мене.. є ще побажання, щоб по можливості була якась особливість в дизайні приємне для ока, але це не головне. вдячний за допомогу і поради.
Pixel 6a
З такими вирвиоко рамками прослідковується точно особливість в дизайні. :laugh: Але чи приємна для ока..?
Donate
Member

Повідомлення

GDR: 14.12.2023 20:14
З такими вирвиоко рамками прослідковується точно особливість в дизайні. :laugh: Але чи приємна для ока..?
Вам шашечки, чи їхати? Я розумію коли телефон за штуку с такими рамками, а коли в першу чергу хочеш гарні фото :laugh:
Можна офк запаритися і знайти якись старий фотофлагман але хлопець хоче новє.
Можна піти взяти А54 але ціна в нього 18к :eek: Навідь А34 не купиш :gigi:
GDR
Member

Повідомлення

Ну хороших камер із таким поєднанням, як особливість дизайну важко знайти. Потрібно йти на компроміси зі стандартним дизайном і вибирати серед навали ксяочпокореалмішного одноманітного шлаку :insane: Кажуть, в минулорічного honor magic 4 lite камера краща за новинку magic 5 lite. Може варто придивитись?
heidfeld
Member

Повідомлення

батареи чуть меньше, а все остальное подходит.
Honor 70
OPPO Reno8 5G Global
OnePlus Nord 2T

за 300 евро при должной сноровке найдешь.
leif
Member

Повідомлення

DuckRider: 14.12.2023 02:29Не потрібно воно тобі, це всрата технологія
я собі і не думав купувати, просто цікаво відгук власника почути.
Nutbar
дякую за розлогу відповідь :beer:
YumaX: 14.12.2023 19:15Куди там "китайським" моторам
всмислі?
у тебе на фото це ж трохи про інше та й навіщо грати на ПК-моніторі з телефону мені трохи не зроз. причепити телефон на геймад це ж типу портативний гамінг. в такому вигляді хоч більш-менш грати можна на телефоні, сенсорне керування я взагалі не переношу. я правда поки спробував 3 гри, в усіх геймпад адекватно розпізнавався. цікаво чи в ГТА підтримується нормально, перепройшов би лежачи на дивані.

Відправлено через 54 секунди:
heidfeld: 14.12.2023 20:44за 300 евро при должной сноровке найдешь.
а за скільки знаходиться піксель 6а при наявності такої "сноровкі"?
YumaX
Member

Повідомлення

leif: 14.12.2023 21:06та й навіщо грати на ПК-моніторі з телефону мені трохи не зроз.
Прикол в тому що з будь-чого де є hdmi ти отримуєш по суті консоль або ПК, грати на великому екрані набагато комфортніше!
leif: 14.12.2023 21:06цікаво чи в ГТА підтримується нормально
Сьогодні запускав Вайс Сіті з цим контролером - працювало ок!
leif
Member

Повідомлення

YumaX: 14.12.2023 21:24грати на великому екрані набагато комфортніше
звичайно комфортніше, хто б сперечався. але навіщо на моніторі або телевізорі грати зі смарту, коли для цього існує ПК і консолі?

портативний гамінг це про інше. пішов куди завгодно, сів де тобі зручно, так, як тобі зручно — граєшся собі.
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Donate: 14.12.2023 19:55
Pixel 6a
Дякую))

Відправлено через 3 хвилини 49 секунд:
Зображення
leif: 14.12.2023 21:06
DuckRider: 14.12.2023 02:29Не потрібно воно тобі, це всрата технологія
я собі і не думав купувати, просто цікаво відгук власника почути.
Nutbar
дякую за розлогу відповідь :beer:
YumaX: 14.12.2023 19:15Куди там "китайським" моторам
всмислі?
у тебе на фото це ж трохи про інше та й навіщо грати на ПК-моніторі з телефону мені трохи не зроз. причепити телефон на геймад це ж типу портативний гамінг. в такому вигляді хоч більш-менш грати можна на телефоні, сенсорне керування я взагалі не переношу. я правда поки спробував 3 гри, в усіх геймпад адекватно розпізнавався. цікаво чи в ГТА підтримується нормально, перепройшов би лежачи на дивані.

Відправлено через 54 секунди:
heidfeld: 14.12.2023 20:44за 300 евро при должной сноровке найдешь.
а за скільки знаходиться піксель 6а при наявності такої "сноровкі"?
Поки що найменше 11800 грн

Відправлено через 1 годину 45 хвилин 45 секунд:
Хто підкаже. Honor 70 5G та Honor 70pro,це однакові телефони чі різни?дякую
Evgen88
Member

Повідомлення

Отмотайте на две страницы назад там я написал всё, или на 20-30 назад там всё есть с ссылками и видео люди все написали и модели!
Лучше того что там нет, и не существует на сегодня!

Отправлено спустя 46 секунд:
GDR: 14.12.2023 20:14
Тоже написали давно про это, жертвовать надо чем-то. Это лучше что есть в этой цене, по камере и вообще хороший. Несмотря на все те минусы!
Идеала нет. (а если есть близко к идеалу то от 1к$ мин)
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Тоді ще питання.. меж pixel 6 I pixel 6a е велика різниця?різниця що дійсно е серйозною?дякую
Donate
Member

Повідомлення

Viktorovic: 15.12.2023 16:54 Тоді ще питання.. меж pixel 6 I pixel 6a е велика різниця?різниця що дійсно е серйозною?дякую
Різниця серйозна. Ціна в +100 баксів +/- має той же цінник що й 7а доречі :gigi: :gigi:
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Donate
Тоді якщо вибирати то 7а?))
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 13.12.2023 10:31За ультра не скажу, відстав від життя, але дуже великі сумніви, що вони змогли підтягнути автономність в 3-4 рази (хіба що ти просто як годинником будеш користуватися, але тоді немає сенсу)
отже. минуло 3 доби від зарядки. залишилось 10% акуму. загальний час затреканих тренувань і прогулянок за ці дні близько 5 годин, сон теж трекав та й в цілому юзав його вкрай активно: встановлював додатки, вивчав функції, перебирав вотчфейси. ну як воно буває в перший час після покупки нового девайсу. в звичайному режимі, коли вже до всього звик, все поклацав і просто користуєшся, 4 дні мав би прожити. це always on, без енергозбереження.

Відправлено через 48 хвилин 34 секунди:
Також повідомляю, що кріплення телефону на xbox геймпад за допомогою китайської погрємушкі за 300грн це таки незручна фігня, не купуйте.

Замовив на амазоні backbone one 2 gen. У нас щось їх ще не завезли, тільки перше покоління.

100 баксів, канєшно, не дешево, але на ютубі хвалять цей контролер.
Donate
Member

Повідомлення

Viktorovic: 15.12.2023 18:33 Donate
Тоді якщо вибирати то 7а?))
7a :rolleyes:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 15.12.2023 23:25
7mindfields: 13.12.2023 10:31За ультра не скажу, відстав від життя, але дуже великі сумніви, що вони змогли підтягнути автономність в 3-4 рази (хіба що ти просто як годинником будеш користуватися, але тоді немає сенсу)
отже. минуло 3 доби від зарядки. залишилось 10% акуму. загальний час затреканих тренувань і прогулянок за ці дні близько 5 годин, сон теж трекав та й в цілому юзав його вкрай активно: встановлював додатки, вивчав функції, перебирав вотчфейси. ну як воно буває в перший час після покупки нового девайсу. в звичайному режимі, коли вже до всього звик, все поклацав і просто користуєшся, 4 дні мав би прожити. це always on, без енергозбереження.

Відправлено через 48 хвилин 34 секунди:
Також повідомляю, що кріплення телефону на xbox геймпад за допомогою китайської погрємушкі за 300грн це таки незручна фігня, не купуйте.

Замовив на амазоні backbone one 2 gen. У нас щось їх ще не завезли, тільки перше покоління.

100 баксів, канєшно, не дешево, але на ютубі хвалять цей контролер.
Тоді вони гарно попрацювали над автономністю, це добре :beer:
DarkJoney
Member

Повідомлення

Усім привіт,

Таке питання - шукаю людей з S22 Ultra, буду вдячний якщо поділитесь зі мною своїм Screen On Time. В мене около 4х годин, та я вже думаю сдихатись від нього.
Viktorovic
Junior

Повідомлення

Таке питання .шукаю собі новий смартфон і звернув увагу на Googl pixel 6,знайшов на ОЛХ але мене бентежить ціна. Дешево 11500 грн продавець каже що вони нові е не розпаковани не залочені,neverlock. Так може бути,в чому справа ,таке може бути чи ні?на що потрібно звернути увагу якщо вирішу купувати?дякую всім за поради
Відповісти