Nik29-7777
абсолютно вірно підмічено. нікотинова залежність. не ти перший. знаєш скільки лікується нікотиновими пластирями? Л - ломка. Кину в будь який момент, да да
в іноземних кінах, Італія, наприклад, прийнято курити де завгодно, особливо у себе вдома. поруч з дітьми маленькими, своїми ж. або там цигарки інші? в вагонах курять.
Схоже на сторінку для психотерапії анонімних курців Є ще сильний засіб, викладать тут фотки з курцями, а потім плювать в екран . А якщо ще потім попинать його ногами, взагалі ульот не дякуйте
Scharfschutze
якось мені набридл ці бидло-курці, почав робити зауваження. 100% зауважень = конфлікт, погрози. і це в електричці, медичних закладах, зупинках, вокзалах. адекватних серед курців НУЛЬ.
якось на вокзалі бачу бидло курця під знаком "куріння заборонено" , і бачу в 5 метрах від нього поліціянта. підходжу, питаю чи він при виконанні. звертаю його увагу на бидло-курця. і відповідь - "і що, там штраф всього 51 грн" і нічого не зробив. питання - набуя той поліціянт там треба? і штраф там від 51 до 217 здається був за повторне.
я до чого. на ютубі багато відео з Індії, Пакистана і їм подібним. намагання влади привчити людей викидати сміття в спеціалізованих місцях - марні, бо люди звикли, люди - бидло. Україна - не Пакистан (поки що), бидла вистачає, але по силам владі його перевиховати. Не срати де попало, не вандалити, не курити де захоче, не бухати де захоче, поважати сусідів тощо.
як мінімум те, що прописано в законах.
чому я цим зайнявся? боу мене від табачного диму миттєво запалюється горло, фарингіт, гострий фарингіт, лікарняний.
багато астматиків. та просто з хворим горлом людей. а бидло-курця побоку. у нього ломка,йому треба терміново соснути.
і треба не плюватися, а пи_дити, за можливості.
Культури паління в Німеччині 0. Граємось з малим на дитячому майданчику, приходить папаша з фріценям і починає палити. На майданчику. Це як? На літніх терасах в кафе палять. На паркінгах критих також.
Ray2000gt: ↑
13.12.2023 21:11
Культури паління в Німеччині 0. Граємось з малим на дитячому майданчику, приходить папаша з фріценям і починає палити. На майданчику. Це як? На літніх терасах в кафе палять. На паркінгах критих також.
А что же ты поперся к этим "фриценям" и курильщикам проклятым?