Можливо термінова заміна паролів на всьому обладнанні відбувається... чи то я занадто гарної думки про них...._clawfinger_: ↑ 12.12.2023 14:23 Крім озвученого вище Моно, вже почались проблеми й у Водафона, поки що незначні.![]()
Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
moonlight49
Member
-
Cirax
Member
И будет минус тысяч 500 клиентов.Prescott: ↑ 12.12.2023 16:42 Киевстар будет НЕ раньше завтра.
-
Prescott
Member
Это уже не ко мне вопросы. За что купил - за то продал.Cirax: ↑ 12.12.2023 16:43И будет минус тысяч 500 клиентов.
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
-
Cirax
Member
Да уже и сайт водафона не открывается.Prescott: ↑ 12.12.2023 16:43Это уже не ко мне вопросы. За что купил - за то продал.Cirax: ↑ 12.12.2023 16:43И будет минус тысяч 500 клиентов.![]()
Так гляди и всё ляжет.
-
_clawfinger_
Member
Ні, проблеми Моно й Водафано, це стрибок навантаження, переток клієнтів з Київстара на Водафон, та інших операторів. У Моно, через можливість оформити е-сім, й не треба нікуди ходити.moonlight49: ↑ 12.12.2023 16:42Можливо термінова заміна паролів на всьому обладнанні відбувається... чи то я занадто гарної думки про них....
Мені тут цікаво інше.
Тиждень тому в шахедах знаходили сімки Києвстара, використовували модем й павербанк. В тг повно фоток було.
Так от, це співпало, чи це один з етапів операції?
-
Adamantium
Ghost
_clawfinger_
Мопеды летали и сканили параллельно сеть?![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Мопеды летали и сканили параллельно сеть?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
2chemp
Member
У них до сих пор русский владелец, кто-то думает что при необходимости к какой-то информации он не даст кому нужно доступ?_clawfinger_: ↑ 12.12.2023 16:46 Тиждень тому в шахедах знаходили сімки Києвстара, використовували модем й павербанк. В тг повно фоток було.
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
_clawfinger_
Member
Adamantium
Без поняття, було багато версії, але ні одної нормальної не було, на мою думку. Тож не знаю. Я не розбираюсь в цій сфері.
Без поняття, було багато версії, але ні одної нормальної не було, на мою думку. Тож не знаю. Я не розбираюсь в цій сфері.
-
slv
Member
СБУ расследует сбой в работе «Киевстара» — в том числе по статьям о посягательстве на территориальную целостность и госизмене
Служба безопасности Украины начала уголовное производство по факту кибератаки на крупнейшего оператора мобильной связи Украины «Киевстар», который произошел утром во вторник и привел к серьезным инфраструктурным проблемам по всей стране.
Дело будет расследоваться сразу по восьми статьям Уголовного кодекса Украины — несанкционированное вмешательство в работу информационных систем, создание вредоносных программ, а также посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины, госизмена и диверсия (и еще трем статьям).
«Одна из версий, которую сейчас исследуют следователи СБУ, — за этой хакерской атакой могут стоять спецслужбы России, — говорится в пресс-релизе службы. —Сразу после возникновения инцидента в офисы компании выехала оперативно-следственная группа СБУ, документирующая все обстоятельства атаки».
Абонентами «Киевстара» являются более 24 млн жителей Украины, то есть больше половины ее населения
https://www.bbc.com/russian/live/news-67458583
Отак от![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Служба безопасности Украины начала уголовное производство по факту кибератаки на крупнейшего оператора мобильной связи Украины «Киевстар», который произошел утром во вторник и привел к серьезным инфраструктурным проблемам по всей стране.
Дело будет расследоваться сразу по восьми статьям Уголовного кодекса Украины — несанкционированное вмешательство в работу информационных систем, создание вредоносных программ, а также посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины, госизмена и диверсия (и еще трем статьям).
«Одна из версий, которую сейчас исследуют следователи СБУ, — за этой хакерской атакой могут стоять спецслужбы России, — говорится в пресс-релизе службы. —Сразу после возникновения инцидента в офисы компании выехала оперативно-следственная группа СБУ, документирующая все обстоятельства атаки».
Абонентами «Киевстара» являются более 24 млн жителей Украины, то есть больше половины ее населения
https://www.bbc.com/russian/live/news-67458583
Отак от
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
_nic
Member
зробив оплату через моно,все ок
-
daesz
Member
Інтернет 20 хв тому з'явився.Prescott: ↑ 12.12.2023 16:42 Киевстар будет НЕ раньше завтра.
Сорс : маю домашній інтернет від київстару
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Donate
Member
Будуть ставити водафон/лайф/лайку які проблеми? Чи в нас сім купити проблема?_clawfinger_: ↑ 12.12.2023 16:46Ні, проблеми Моно й Водафано, це стрибок навантаження, переток клієнтів з Київстара на Водафон, та інших операторів. У Моно, через можливість оформити е-сім, й не треба нікуди ходити.moonlight49: ↑ 12.12.2023 16:42Можливо термінова заміна паролів на всьому обладнанні відбувається... чи то я занадто гарної думки про них....
Мені тут цікаво інше.
Тиждень тому в шахедах знаходили сімки Києвстара, використовували модем й павербанк. В тг повно фоток було.
-
Adamantium
Ghost
Даже есть сегменты, не буду говорить где, где проводной киевстар даже НЕ ПАДАЛ.daesz: ↑ 12.12.2023 17:32Інтернет 20 хв тому з'явився.Prescott: ↑ 12.12.2023 16:42 Киевстар будет НЕ раньше завтра.
Сорс : маю домашній інтернет від київстару![]()
-
daesz
Member
В мене обидві сестри мають домашній від київстара+сімки від нього, батьки, декілька знайомих + власне я. Ні зв'язку, ні інтернету небуло весь день. Зв'язку, в принципі, й досі немаєAdamantium: ↑ 12.12.2023 17:41Даже есть сегменты, не буду говорить где, где проводной киевстар даже НЕ ПАДАЛ.
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
LiquidStorm
Member
В кого мопед не вимикався, і не перезапитував адресу DHCP, там зв'язок і не падав.Adamantium: ↑ 12.12.2023 17:41 проводной киевстар даже НЕ ПАДАЛ.
В мене і дзвінки працювали десь до 11:20, лише згодом почало писати "лише екстрені виклики".
-
Adamantium
Ghost
LiquidStorm
У киевстара жеш dhcp поголовно, или нет? А вот время аренды не знаю, но в любом случае release рано или поздно произошел бы, так шо такое.
У киевстара жеш dhcp поголовно, или нет? А вот время аренды не знаю, но в любом случае release рано или поздно произошел бы, так шо такое.
-
moonlight49
Member
Взагалі-то vodaphone shop - там можна придбати будь кому eSim та не треба нікуди ходити_clawfinger_: ↑ 12.12.2023 16:46Ні, проблеми Моно й Водафано, це стрибок навантаження, переток клієнтів з Київстара на Водафон, та інших операторів. У Моно, через можливість оформити е-сім, й не треба нікуди ходити.moonlight49: ↑ 12.12.2023 16:42Можливо термінова заміна паролів на всьому обладнанні відбувається... чи то я занадто гарної думки про них....
-
slv
Member
В нас черги за симкамиDonate: ↑ 12.12.2023 17:36Будуть ставити водафон/лайф/лайку які проблеми? Чи в нас сім купити проблема?_clawfinger_: ↑ 12.12.2023 16:46
Ні, проблеми Моно й Водафано, це стрибок навантаження, переток клієнтів з Київстара на Водафон, та інших операторів. У Моно, через можливість оформити е-сім, й не треба нікуди ходити.
Мені тут цікаво інше.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Varvar
Member
Можете не очікувати мобільного зв'язку раніше пятниці, так би мовити інформація з перших рук:)
-
Graveworm
Member
Та і грець би з ним
Аби на роботі ще вафлю включили - було б взагалі нормально![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Аби на роботі ще вафлю включили - було б взагалі нормально
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)