Жесть. Це кому наявні 10 поверхів - прості?daesz: ↑ 10.12.2023 22:43Чув, що в наступному ресеті, на 11 та 12 поверсі мають бути лвл93 і 95 відповідно
Завтра побачимо..
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
geka3250
Member
-
daesz
Member
Люди з е6с5 на реддіті нили, що їм занадто легко - хойо взяти й зменшили кількість циклів на поверхах 6/7/8/9/10, раніше було доступно 16 циклів на 2 сторони, тобто по 8 на сторону, останній апдейт було вже 10 циклів на 2 сторони, й по 5 на сторону відповідно.geka3250: ↑ 10.12.2023 22:46Жесть. Це кому наявні 10 поверхів - прості?daesz: ↑ 10.12.2023 22:43Чув, що в наступному ресеті, на 11 та 12 поверсі мають бути лвл93 і 95 відповідно
Завтра побачимо..
Я нормально закінчив, але знаю дуже багато тих які страждали, особливо якщо у них немає ні Джинлю, ні "рогатого" Хеня..
В мене якось от так був останній ресет :
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Особисто я не буду напрягатися за цю одну крутку в місяць. Якщо завтра не вийде закрити 10 поверх, то і плювати на нього. Міхойо повторюють в рельсі те, що вони зробили в геншині. Вони не роблять більш складними босів чи щоб тобі треба було обдумувати свої дії, а просто роблять так, щоб тобі не вистачало часу/циклів.
-
daesz
Member
Завтра має бути 11/12 поверх. Якщо в плані розподілу джейд залишиться в тих же кількостях, що й був на 1-10, а 11-12 буде мати "додатковий" джейд - то то нормально, в мене не пригорить, навіть якщо 11-12 на 3 зірки закрити не вийде. Але от якщо кількість джейду залишиться та ж сама, що й була, але "натягнута" на 12 левелів замість 10 - то в мене трохи підгорить..Kirakishou: ↑ 10.12.2023 23:03 Особисто я не буду напрягатися за цю одну крутку в місяць. Якщо завтра не вийде закрити 10 поверх, то і плювати на нього. Міхойо повторюють в рельсі те, що вони зробили в геншині. Вони не роблять більш складними босів чи щоб тобі треба було обдумувати свої дії, а просто роблять так, щоб тобі не вистачало часу/циклів.
Я, чесно кажучи, думав перевстановити собі аркнайтс після того як подивився всі ці лорні відео і сторі саммарі. Мені там і те, й друге подобається, та й геймплей він завжди був дуже цікавий. Я його дропнув тільки тому, що там реально тупо все треба робити в реальному часі. Хочеш пофармити домейни - запускай і дивись як твоя команда на авто це робить. І вона робить не на авто, а по кальці того - як ти зачистив його мануально. І якщо зачищати з супер-дупер таймінгами - АІ тупить і фейлить і купа часу, яку потратив на авто - йде коту під хвіст, добре хоч стаміну повертали..
-
lewerlin
Member
Чому "не на тому"? Сет не обов'язково для дотера, ним може грати будь хто з дотером в команді(хоча паті і трохи наркоманська виходить).
-
daesz
Member
Хіба як варіант - використовувати його на комусь в якості 2р цей сет (12%атк тому в принципі той самий колосок/мушкетер) 2р елементальний сет. Але в мене таких персонажів і нема.. Був Янчинь, але я його посадив на лавку підколи Джинлю вийшла, та й взагалі він доволі сильне розчарування, без перебільшення найгірший стандартний 5* персонаж зараз.lewerlin: ↑ 11.12.2023 01:28Чому "не на тому"? Сет не обов'язково для дотера, ним може грати будь хто з дотером в команді(хоча паті і трохи наркоманська виходить).
-
Евгений King
Member
Так вони рілі дуже простіgeka3250: ↑ 10.12.2023 22:46Жесть. Це кому наявні 10 поверхів - прості?daesz: ↑ 10.12.2023 22:43Чув, що в наступному ресеті, на 11 та 12 поверсі мають бути лвл93 і 95 відповідно
Завтра побачимо..
Поточний 10й поверх закривається автобоєм з закритими очима... Причому воно закривається з Сушан або Кларою / Цинцює або Гертою на другу половину. Головне в пачках аби вони не дохли і аби були прокачані шляхи і середньо одягнені, все. Що там важкого мені не ясно. Навіть якщо у вас на старті оновлення дзеркала не вийшло закрити, можна за 2 тижні прокачати собі потрібного перса.
Так само і в геншині, зібрав собі 2 пачки бульбашок рік тому і вони досі закривають безодню лицем по клаві. Причому в геншині більше варіативності, хочеш челенжу і пощекотати собі нерви, візьми націоналку зі скарою і тут вже треба трошки рук і терпіння, хочеш більш спокійно - націоналка з райден, а хочеш лицем по клавіатурі - Нілу/нахіда/ЯоЯо/синій, а в другу пачку можна щось типу Тігнарі/ЯеМіко або Райден/Фуріну/Байджу або взагалі Сінобу або Райден/ДендроГГ/Елань/ +будь кого доп дендро
Ті хто не можуть пройти в Рельсі/Гашні безодню просто не докачали пачки або йшли по шляху - хочу оцю дівчинку і класти на ефективність.
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
Та які там е6с5, тут e0 закриває поки все. Я так сміявся з ютуберів що Рой мучили 2 тижня, хоча весь основний контент там закрився за 2 дні, а як відкрився шлях "поширення" то я в останню важкість просто катав соло Цинцюеdaesz: ↑ 10.12.2023 22:51Люди з е6с5 на реддіті нили, що їм занадто легко - хойо взяти й зменшили кількість циклів на поверхах 6/7/8/9/10, раніше було доступно 16 циклів на 2 сторони, тобто по 8 на сторону, останній апдейт було вже 10 циклів на 2 сторони, й по 5 на сторону відповідно.
І навіть якщо додадуть поверхи нічого не зміниться, просто треба буде трошки подумати і можливо ручками пограти, а не в авто.
-
Kirakishou
Member
Схоже, що знову ваші інсайди про 11 та 12 поверх не підтвердилися. Мабуть це був троллінг, як і у випадку про три кімнати на 10 поверсі. Якщо ви їх на реддіті берете, то перевіряйте, чи немає там тегу мем.
Алсо я теж закрив всі поєдинки на 5 циклів. Лука і Аргенті це просто сміття.
Алсо я теж закрив всі поєдинки на 5 циклів. Лука і Аргенті це просто сміття.
- спойлер
-
daesz
Member
Kirakishou
То були не зливи і не інсайди
То були не зливи і не інсайди
-
Kirakishou
Member
daesz
Там написано, що за 11 та 12 буде додатковий нефріт. Тобто тепер не 600, а 720 джейда з хаосу. А то ви вчора питали, чи вони розтягнуть ці 600 на 12 поверхів, чи буде додатковий джейд. Відчуваю, що 11 та 12 буде пекельним, тільки для китів чи мінмаксерів.
Там написано, що за 11 та 12 буде додатковий нефріт. Тобто тепер не 600, а 720 джейда з хаосу. А то ви вчора питали, чи вони розтягнуть ці 600 на 12 поверхів, чи буде додатковий джейд. Відчуваю, що 11 та 12 буде пекельним, тільки для китів чи мінмаксерів.
-
daesz
Member
Пропустив це, але знаючи любов хойо до стелснерфів - треба бути готовим до всьогоKirakishou: ↑ 11.12.2023 11:22 daesz
-
Kirakishou
Member
Все, Зеле не тащить. Принагідно передаю привіт всім тим блогерам, що розповідали, що квант то улюблений елемент ляо в стар рейлі, типу як піро в геншині перший рік чи два гри. Моноквант не тащить, Зеле не тащить. Звичайно мова йде про звичайних, не кітових, персонажів. Мені треба потужний дд, бо в мене з таких тільки Кафка. От Кафка просто нагинає гру, але вона одна. Якби ляо не заскамив і дав Цзінлю, було б круто. А так я не знаю навіщо тепер мені і Руан Мей, і Блексвон, якщо у мене пачка з Кафкою і так нагинає гру. Ще більше підсилити Кафку? А толку, якщо другу кімнату немає ким проходити.
- спойлер
-
lewerlin
Member
Моноквант в принципі поки не має тащити, бо немає нормального баффера. Тобто не просто квант-гармонію, а щоб вона ще по скілсету підходила.Kirakishou: ↑ 11.12.2023 12:51Моноквант не тащить, Зеле не тащить.
Це концепт, вибудований виключно навколо Сільвер Вульфа.
Дайте Зеле умовних Лисицю і Пелу(Броню, Ханью, Асту, на свій смак), і все вона вам пройде(і тапки на швидкість ). Самі ж закопуєте персонажа мертвою, поки що, пачкою.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Броні немає, ляо дав мені е2 Гепарда і е2 Хімеко на програних 50/50. І кріо шоту з сігною, але він мені не подобається, тому не качав його. За 1000 круток в івентовий і майже 300 в стандарт Броню не отримав. В мене через 10 круток буде 300 в стандарт, тоді і дам їй Броню. Тапки я поставив на швидкість, як на мене стало гірше.
Кафка закриває свою половину за два цикла. Моноквант не можуть закрити за решту вісім. Якби ляо не вирішив знову вкрасти в гравців час/цикли, як він то робить в геншині, колит ти втрачаєш час тупо бігаючи за противниками по арені, то моноквант справилися б. І чим Пела краща від прокачаної в стелю Сільвер Вульф? Я для Пели не фармив реліквії, Асту вже ставив, вона не тащить. У мене вона не е6 і сліди тільки до 8/8/8 прокачані, реліквії теж так собі. Зараз ще спробую дати Зеле Тіньюнь, але сумніваюсь, що затащить.
Відправлено через 23 хвилини 38 секунд:
Без Тіньюнь Кафка вже закриває не за два цикли, а за три-чотири. І Сільвер Вульф накидає електро, замість кванту. Хоча якщо заморочитися, то думаю можна пройти. Тільки всі ці ретраї нагадують мені, як ляо мене заскамив і не дав Цзінлю. Треба все-таки взяти себе і руки і більше не донатити в цей смітник.
Броні немає, ляо дав мені е2 Гепарда і е2 Хімеко на програних 50/50. І кріо шоту з сігною, але він мені не подобається, тому не качав його. За 1000 круток в івентовий і майже 300 в стандарт Броню не отримав. В мене через 10 круток буде 300 в стандарт, тоді і дам їй Броню. Тапки я поставив на швидкість, як на мене стало гірше.
Кафка закриває свою половину за два цикла. Моноквант не можуть закрити за решту вісім. Якби ляо не вирішив знову вкрасти в гравців час/цикли, як він то робить в геншині, колит ти втрачаєш час тупо бігаючи за противниками по арені, то моноквант справилися б. І чим Пела краща від прокачаної в стелю Сільвер Вульф? Я для Пели не фармив реліквії, Асту вже ставив, вона не тащить. У мене вона не е6 і сліди тільки до 8/8/8 прокачані, реліквії теж так собі. Зараз ще спробую дати Зеле Тіньюнь, але сумніваюсь, що затащить.
Відправлено через 23 хвилини 38 секунд:
Без Тіньюнь Кафка вже закриває не за два цикли, а за три-чотири. І Сільвер Вульф накидає електро, замість кванту. Хоча якщо заморочитися, то думаю можна пройти. Тільки всі ці ретраї нагадують мені, як ляо мене заскамив і не дав Цзінлю. Треба все-таки взяти себе і руки і більше не донатити в цей смітник.
-
lewerlin
Member
Як вам не треба, мені дайте .Kirakishou: ↑ 11.12.2023 13:19е2 Хімеко
Вона повністю СП-позитивна і не рандомна. І найголовніше - АоЕ(Вовк просто душиться сінглтаргетом).Kirakishou: ↑ 11.12.2023 13:19І чим Пела краща від прокачаної в стелю Сільвер Вульф? Я для Пели не фармив реліквії,
Аста якраз чудово допомагає з обмеженими циклами, а проти піро в неї стаки стабільно тримаються і бафф там не маленький.Kirakishou: ↑ 11.12.2023 13:19Асту вже ставив, вона не тащить.
Обидві подруги ніяк від реліків не скейляться. Їм тільки швидкість і ХП дай( і ЕР шнурок , я так то пристойно смолі злив саме в ЕР шнурки для Кілю).
Бо немає кому залити АТК. Зеле - гіперкері. Їй пачка збирається по типу "сустейн+гармонія+гармонія/небуття/(ну тут ще сабдд можна)". Її скілсет прямо заточений ходити по 100500 раз за цикл. Сігна скейлиться від швидкості. Стати ж треба заливати ззовні. Хто цим займається в монокванті?Kirakishou: ↑ 11.12.2023 13:19Тапки я поставив на швидкість, як на мене стало гірше.
В мене зараз проблема якраз у другій пачці, де Зеле немає(їй до речі вистачає Фу і Асти). Але я сам її створив, не качаючи гармонії і інших мисливців.
-
daesz
Member
lewerlin,
ну якщо припустити що Зіла "їсть" багато СП, а Спаркл регенить 100500 СП, тобто виходить, що й СВ можна буде збирати в ДД (по типу Велта - EHR до 67% і дальше все в кріт/атк%, в неї ще й сигнатурний конус цьому добре сприяє) - то можна припустити, що Спаркл зробить моноквант сильний. Але тут умова - соло таргет бос, ну максимум сплеш/3таргет. В аое - ця команда буде стикатись із тими ж приблизно проблемами які вона має і зараз
Ще як варіант - замість Зіли використовувати Е6 Чінчве, з правіильним білдом вона дуже сильна, єдине що всі конуси Ерудиції на неї ну таке собі
Я б Блек Свон всерівно ролив, тільки тому, що вона буде реально крута в будь якій команді, але в дотах - то просто SSSSS+++ саме через те скільки всього вона додає "на стіл".
Руан має дуже специфічний кіт, і вона й дотах не те щоб імба, але точно значно більш ефективна ніж в будь-які не дот команді. Найгірше з Руан те, що її елемент лід. Він не має ніякої синергії з дотами. Плюс Сушен - це ідеальний partner in crime для Руан, бо по-перше фіз брейк має найвищий скейл серед всіх брейків (на рівні з вогнем), по друге сама Сушен вже має 40% брейка на Е4 і Руан додає ще 20% з бонусних абілок (А4 здається).
Точно радив би ролити е0с0 Джинлю на рерані, а якщо буде все добре із джейдом до того часу - то е0с1 або й взагалі е1с1
ну якщо припустити що Зіла "їсть" багато СП, а Спаркл регенить 100500 СП, тобто виходить, що й СВ можна буде збирати в ДД (по типу Велта - EHR до 67% і дальше все в кріт/атк%, в неї ще й сигнатурний конус цьому добре сприяє) - то можна припустити, що Спаркл зробить моноквант сильний. Але тут умова - соло таргет бос, ну максимум сплеш/3таргет. В аое - ця команда буде стикатись із тими ж приблизно проблемами які вона має і зараз
Ще як варіант - замість Зіли використовувати Е6 Чінчве, з правіильним білдом вона дуже сильна, єдине що всі конуси Ерудиції на неї ну таке собі
Я б Блек Свон всерівно ролив, тільки тому, що вона буде реально крута в будь якій команді, але в дотах - то просто SSSSS+++ саме через те скільки всього вона додає "на стіл".
Руан має дуже специфічний кіт, і вона й дотах не те щоб імба, але точно значно більш ефективна ніж в будь-які не дот команді. Найгірше з Руан те, що її елемент лід. Він не має ніякої синергії з дотами. Плюс Сушен - це ідеальний partner in crime для Руан, бо по-перше фіз брейк має найвищий скейл серед всіх брейків (на рівні з вогнем), по друге сама Сушен вже має 40% брейка на Е4 і Руан додає ще 20% з бонусних абілок (А4 здається).
Точно радив би ролити е0с0 Джинлю на рерані, а якщо буде все добре із джейдом до того часу - то е0с1 або й взагалі е1с1
Востаннє редагувалось 11.12.2023 14:01 користувачем daesz, всього редагувалось 2 разів.
-
lewerlin
Member
This.Kirakishou: ↑ 11.12.2023 13:42Хоча якщо заморочитися, то думаю можна пройти.
У хойо оригінальна мотивація для донату. Якщо інші ФтП, за донат економлять твій час, то у Хойо економиться нейронна активність.
-
daesz
Member
Я хочу трохи змінити реліки на своїй Пелі (але +52 швидкості не так легко замінити) і дуже б хотів с5 резолюшн шайнс (RNGesus мене не дуже любить в цьому плані), але вона тупо імба, а якщо в команді з Джинлю, то Е4 Пела - це гарантовано SSS.lewerlin: ↑ 11.12.2023 13:50 Вона повністю СП-позитивна і не рандомна. І найголовніше - АоЕ(Вовк просто душиться сінглтаргетом).
- спойлер
-
lewerlin
Member
Поцікавтесь механікою кріобрейку. Там цілком собі синергія саме з дотами(він ніби для них створений). Це не те щоб щось прямо вау, але і не "немає ніякої синергії"daesz: ↑ 11.12.2023 13:53Найгірше з Руан те, що її елемент лід. Він не має ніякої синергії з дотами
Моноквант - перехайплений концепт, навколо всього однієї механіки(теж перехайпленої), який має просто достойну ефективність, тобто навіть не щось круте, виключно на соло босах.daesz: ↑ 11.12.2023 13:53ну якщо припустити що Зіла "їсть" багато СП, а Спаркл регенить 100500 СП, тобто виходить, що й СВ можна буде збирати в ДД (по типу Велта - EHR до 67% і дальше все в кріт/атк%, в неї ще й сигнатурний конус цьому добре сприяє) - то можна припустити, що Спаркл зробить моноквант сильний. Але тут умова - соло таргет бос, ну максимум сплеш/3таргет. В аое - ця команда буде стикатись із тими ж приблизно проблемами які вона має і зараз
-
daesz
Member
Ну от
(а) якщо Кафка юзає ульт/скіл - вона не тригерить дамаг від фрізу, тому що сам по собі фріз не наносить дмг як дот, і наносить дмг який описаний в скілсеті того, хто його зробив
Напрклад
Тому синергії там ніякої немає взагалі на рівні взаємодії елементів
https://honkai-star-rail.fandom.com/wiki/DoT
Каже
Хоча, зрештою, зрозуміло - що фіз/вогонь їй ніхто б не дав, оскільки вона б вийшла занадто імбова і тупо не збаланшеною. Та й по розприділенню елементів - Ханя вже фіз, а Аста - вогонь. З тих же міркувань, мабуть, не вітер чи лайтнін - бо вже є Броня та Тіньюн відповідно на цих елементах
(а) якщо Кафка юзає ульт/скіл - вона не тригерить дамаг від фрізу, тому що сам по собі фріз не наносить дмг як дот, і наносить дмг який описаний в скілсеті того, хто його зробив
Напрклад
- спойлер
Тому синергії там ніякої немає взагалі на рівні взаємодії елементів
https://honkai-star-rail.fandom.com/wiki/DoT
Каже
Хоча, зрештою, зрозуміло - що фіз/вогонь їй ніхто б не дав, оскільки вона б вийшла занадто імбова і тупо не збаланшеною. Та й по розприділенню елементів - Ханя вже фіз, а Аста - вогонь. З тих же міркувань, мабуть, не вітер чи лайтнін - бо вже є Броня та Тіньюн відповідно на цих елементах