Добрый день. Подскажите недорогие, надёжные , проверенные VPS сервиса недалеко от нас. Например в Литве, Эстонии, Латвии, Польше и т.д. Такие, что бы к ним русня не имела отношения. А то гугля, попадаются всякие с оплатой их тугриками.
Хочу развернуть собственный VPN. Нужен слабенький сервак, на линухе, с хорошей скоростью сети.
Киевстар замахал своими конечными блокировками. Блочит половину результатов ответа Гугла на любой запрос. Ладно бы блочил всякие вк, яндексы и прочую помойку. Все равно не использую.
Отправлено спустя 5 минут 8 секунд:
Желательно, что бы они ещё и трафик не анализировали. А то в европах за торрент штрафы. Не хочу, что бы меня заблочил VPS сервис когда я скачаю, что то с торрента или буду по торсерву на телике фильмец в 4к смотреть. Т.к. это самый удобный способ без предварительных закачек 100500гб на диск.
Новини
Останні статті і огляди
VPS недалеко
-
alex_dey
Member
-
neo89skynet
Member
Я на oracle.com - vps беру для особистого впн, у різних країнах є на вибір (Німеччина, Нідерланди (амстердам) та інші).
Швидкість влаштовує, юзаю вже 2 роки як, ганяю різний трафік, буває і торренти часто, ніяких проблем.
Можно i на халяву узяти протестувати.
Швидкість влаштовує, юзаю вже 2 роки як, ганяю різний трафік, буває і торренти часто, ніяких проблем.
-
moonlight49
Member
Щоб не видавав результати гугл - плагін "лагідна українізація" в хром. Також можливо сам запит має бути українською.
-
_clawfinger_
Member
alex_dey
Для пошуку ось viewtopic.php?p=3402378#p3402378
днс можна в браузері (налаштування/безпека й конфіденційність) обирати,раджу обрати cloudflare щоб не стикатися з капчою.
Для пошуку ось viewtopic.php?p=3402378#p3402378
днс можна в браузері (налаштування/безпека й конфіденційність) обирати,раджу обрати cloudflare щоб не стикатися з капчою.
-
WalkMan
Member
alex_dey
https://itldc.com/en/blog/itldc-s-black ... ata-dance/
вже вдруге за сьогодні «рекламую», норм VDS, менше 2 євро за місяць при оплаті за рік
я тримаю одну машину в київському ДЦ, і з лютого 2022 100% аптайм, думайте
вже вдруге за сьогодні «рекламую», норм VDS, менше 2 євро за місяць при оплаті за рік
я тримаю одну машину в київському ДЦ, і з лютого 2022 100% аптайм, думайте
-
Yukaran
Junior
На oracle уже не дает зарегестрироваться.neo89skynet: ↑ 19.11.2023 11:09 Я на oracle.com - vps беру для особистого впн, у різних країнах є на вибір (Німеччина, Нідерланди (амстердам) та інші).
Какие еще сервисы vps подскажите ? Что б не дорого или бесплатно ?
Не, на год минимально 3.19 евроWalkMan: ↑ 19.11.2023 21:39 alex_dey
я тримаю одну машину в київському ДЦ, і з лютого 2022 100% аптайм, думайте![]()
Это в черную пятницу хорошие скидки были.