Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
Судячи з інсайдів, банери 2.0 і 2.1 я скіпаю повністю. Пробую навангувати, наскільки мене заскамить Ахерон .
-
daesz
Member
lewerlin,
я точно пуляю блек свон бо вона імба, і -деф, і -ефект рез, і деф ігнор, і її карти рахуються як вінд дот, і ще купа всього. Просто маст хев в дот команді
А де ви взагалі дивились на 2.0/2.1? Я спочатку бачив зливи що 2.0 це блек свон/ахерон, потім що 2.0 це блек свон і спаркл, 2.1 взагалі не бачив
я точно пуляю блек свон бо вона імба, і -деф, і -ефект рез, і деф ігнор, і її карти рахуються як вінд дот, і ще купа всього. Просто маст хев в дот команді
А де ви взагалі дивились на 2.0/2.1? Я спочатку бачив зливи що 2.0 це блек свон/ахерон, потім що 2.0 це блек свон і спаркл, 2.1 взагалі не бачив
-
Kirakishou
Member
Не було коли слідкувати за свіжими інсайдами, Ахерон - це Райден Мей?
-
daesz
Member
Ні, наскільки я знаю. Рейден буде лайтнін хант, а ахерон лайтнін найгілітіKirakishou: ↑ 09.12.2023 14:27 Не було коли слідкувати за свіжими інсайдами, Ахерон - це Райден Мей?
-
lewerlin
Member
Походу так. Сейю у них одна і та ж. І це не інсайд, її в офф трейлері показали.Kirakishou: ↑ 09.12.2023 14:27Не було коли слідкувати за свіжими інсайдами, Ахерон - це Райден Мей?
Це чудо я скіпаю, як скіпав і Кафку. Антивайфу-фактор.daesz: ↑ 09.12.2023 14:24я точно пуляю блек свон бо вона імба, і -деф, і -ефект рез, і деф ігнор, і її карти рахуються як вінд дот, і ще купа всього. Просто маст хев в дот команді
Заберу Руан Мей і чекаю на "Райден". По інсайдам,котрі я бачив, там 2.0 - Лебідь+Ханабі, 2.1 - Сем+ще якась "Мисливиця" з їх компащки.
-
Kirakishou
Member
Я бачив, що на ютубі обговорювали трейлер з якогось ігрового івенту, гейм авардс чи типу того. Просто сам ще не дивився його. По ідеї Райден має бути в Японії.lewerlin: ↑ 09.12.2023 14:35І це не інсайд, її в офф трейлері показали.
-
lewerlin
Member
Ахерон у нас Галактичний Рейнджер. Це такі послідовники Ланя. Шаряться усюди, як і Експрес(тобто без прив'язки до планети). Далі - інсайд, але в ньому дещо не сходиться. Вона ніби Еманатор Небуття, але якого тоді робить серед послідовників Ланя?Kirakishou: ↑ 09.12.2023 14:53По ідеї Райден має бути в Японії.
-
Kirakishou
Member
Добре, що хоч в геншині на горизонті тільки Навія і Клорінда, а то буде забагато вайф, ніяких круток не вистачить.
-
daesz
Member
Я свон беру, суто із геймплейних міркувань. Ханабі не читав кіт, але то квантум хармоні, а мене пунктик зібрати всіх персонажів хармоні; конкретно вона мене візуально не дуже, тому буду бачити як буде з круткамиlewerlin: ↑ 09.12.2023 14:35 Це чудо я скіпаю, як скіпав і Кафку. Антивайфу-фактор.
Заберу Руан Мей і чекаю на "Райден". По інсайдам,котрі я бачив, там 2.0 - Лебідь+Ханабі, 2.1 - Сем+ще якась "Мисливиця" з їх компащки.
Сем то скіп по зрузомілих причинах, а на мисливицю треба буде глянути. Хоча я не проти би підзбирати круток, в мене перед кафкою було зібрано 40к джейду + тікети
-
lewerlin
Member
daesz: ↑ 09.12.2023 15:21в мене перед кафкою було зібрано 40к джейду + тікети
Ага. я повірив.daesz: ↑ 09.12.2023 15:21Я свон беру, суто із геймплейних міркувань.
Це ж для Кафки все.
-
daesz
Member
Зілу я забрав на хардпіті, ДжинЮаня ролив тільки через те, що він озвучений тим же актором озвучки, що й Ервін Сміт (з Атаки Титанів, який мій улюблений чоловічий персонаж з серії), і отримав я його з першої 10тки, а далі йшли СВ - яка мене не цікавила ні візуально, ні геймплейтно, Лоча - мейл, але цікавив геймплейно, щоправда, напередодні отримав Байлу з стандарту й думав, що її виставить (копіум інтенсіфайд), блейд - який мейл + не дуже цікавий геймплейно (зараз він геймплейно цікавіший, бо добре б працював з Джинлю в команді, але в мене не буде лишніх круток на нього в 1.6 точно). І тут я навіть не буду приховувати - мені подобається геймплей дотами у всіх іграх, особливо через те, що багато швидкості на них можна збирати не в ущерб іншим статам). Я GW2 грав тільки білди дотами, бо в pvp/wvw вони були тупо імба, поки арена нет не почали додавати мільйон кленсу в кожний клас/сабкласlewerlin: ↑ 09.12.2023 15:34daesz: ↑ 09.12.2023 15:21в мене перед кафкою було зібрано 40к джейду + тікетиАга. я повірив.daesz: ↑ 09.12.2023 15:21Я свон беру, суто із геймплейних міркувань.
Це ж для Кафки все.
Е0 Кафка + Е4 Семпо (зараз він вже Е6) закривали мені меморі на 30 зірок відколи я власне її й нароляв. Чого б не зробити сильну команду ще сильнішу
Відправлено через 5 хвилин 4 секунди:
Якось ось так
Гляну на кіт ханабі/спаркл, бо вона хармоні. Якщо сподобається і буде багато круток на той момент - то мб й попробую до 5050, якщо програю, то швидше за все гарант не буду тратити
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
Зробив ще 2 десятки на банері СВ - отримав Е1 Ханю
- спойлер
Хоча ні, глянув, то суппорт для "рогатого" Хеня, мені вона не дуже потрібна і візуально середня також..
- спойлер
-
Kirakishou
Member
Ви мені своїм підрахунком круток нагадали, що я тиждень не заходив в обидві гри і не забирав вже оплачені крутки. Добре, що хоч в геншині БП вже закрив. А от в рельсі не впевнений, що до 70 рівня закрию. Вони ж в цьому патчі додали ще 20 рівнів до БП.
Загалом це злить. Китайцям - все, решта - бидлолаоваї. Китайським гравцям вони висилають крутки на пошту, тому якщо ти тиждень пропустив, то потім заходиш на пошту і забираєш. А у нас вони просто згорають. Принаймні, раніше так було, може зараз і китайцям не висилають. Це було пов’язано з законами, які прийняли комуністи щодо обмеження грати в ігри людям, які не досягли повноліття.
Загалом це злить. Китайцям - все, решта - бидлолаоваї. Китайським гравцям вони висилають крутки на пошту, тому якщо ти тиждень пропустив, то потім заходиш на пошту і забираєш. А у нас вони просто згорають. Принаймні, раніше так було, може зараз і китайцям не висилають. Це було пов’язано з законами, які прийняли комуністи щодо обмеження грати в ігри людям, які не досягли повноліття.
-
lewerlin
Member
Там 800 гемів в гашні і 1600 в ХСР в тебе на пошті має лежати.Kirakishou: ↑ 10.12.2023 08:14Ви мені своїм підрахунком круток нагадали, що я тиждень не заходив в обидві гри
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Вже забрав. Я маю на увазі крутки з підписки. Втім, це вже не вперше я передплачені крутки не забираю, так що нічого не поробиш. Просто на горизонті зараз мінімум три вайфи, яких хочу забрати. Купувати паки я більше не хочу, тому мабуть прийдеться забирати когось на реранах. Треба подумати кого. Або крутити всіх на пофіг і кого не вийде забрати, того не вийде. Або пропустити Блексвон чи Руан Мей та забрати Ахерон.
Вже забрав. Я маю на увазі крутки з підписки. Втім, це вже не вперше я передплачені крутки не забираю, так що нічого не поробиш. Просто на горизонті зараз мінімум три вайфи, яких хочу забрати. Купувати паки я більше не хочу, тому мабуть прийдеться забирати когось на реранах. Треба подумати кого. Або крутити всіх на пофіг і кого не вийде забрати, того не вийде. Або пропустити Блексвон чи Руан Мей та забрати Ахерон.
-
lewerlin
Member
Наскільки жмені легше, що я не рейчу Лебедя .Kirakishou: ↑ 10.12.2023 10:10Або пропустити Блексвон чи Руан Мей та забрати Ахерон.
-
daesz
Member
Kirakishou,
зараз от почитав, що зміни в планах вийшли і Ахерон - це Рейден, їй просто поміняли Хант на Найгіліті.
Втім, її не буде в найближчому майбутньому, оскільки наступна планета - Пенаконія, а Ахерон з планети Едо, яку ще навіть не анонсували
Втім, вони можуть релізнути її й до релізу самої планети Едо, як от, для прикладу, СВ є, а планети Панклорд - немає Проте, Едо в грі рано чи пізно точно, а згаданий Панклорд може ніколи й не з'явитись..
зараз от почитав, що зміни в планах вийшли і Ахерон - це Рейден, їй просто поміняли Хант на Найгіліті.
Втім, її не буде в найближчому майбутньому, оскільки наступна планета - Пенаконія, а Ахерон з планети Едо, яку ще навіть не анонсували
Втім, вони можуть релізнути її й до релізу самої планети Едо, як от, для прикладу, СВ є, а планети Панклорд - немає Проте, Едо в грі рано чи пізно точно, а згаданий Панклорд може ніколи й не з'явитись..
-
Kirakishou
Member
Та я хочу всіх tall female characters забрати, бо то топові вайфу. Не буде Ахерон, то буде ще хтось. Ту ж Цзінлю теж хочу на рерані забрати. В цій грі дорослих жінок наче більше, ніж в геншині. Бо пам’ятаю що в геншині мусив крутити різне сміття тому що там високі дорослі жінки виходили раз на п’ятилітку.daesz: ↑ 10.12.2023 11:17Втім, її не буде в найближчому майбутньому, оскільки наступна планета - Пенаконія, а Ахерон з планети Едо, яку ще навіть не анонсували
-
daesz
Member
От це - базаKirakishou: ↑ 10.12.2023 11:27 Ту ж Цзінлю теж хочу на рерані забрати.
Мене в геншині хвилювала тільки БейдуKirakishou: ↑ 10.12.2023 11:27 В цій грі дорослих жінок наче більше, ніж в геншині. Бо пам’ятаю що в геншині мусив крутити різне сміття тому що там високі дорослі жінки виходили раз на п’ятилітку.
І ще трошки Кечинь
Це, по крайній мірі, на момент коли я ще грав (1.4).
- спойлер
- Space Pirate Queen Beidou when
-
lewerlin
Member
Це залежить не від планети походження, а від фракції. Ахерон у на Гал. Рейнджер, я вище це вже писав. Фракція до планети не прив'язана, точно так же як і Експрес, КММ, Мисливці за Стелларонами і ТП.daesz: ↑ 10.12.2023 11:17Втім, її не буде в найближчому майбутньому, оскільки наступна планета - Пенаконія, а Ахерон з планети Едо, яку ще навіть не анонсували
Хойо з нею і так, ІМХО, пристойно прорахувалися. Буде як з Кафкою, на яку всі сімпи збирали з релізу і більшість, по факту, через це не донатила. А якщо її ще й до наступної планети відкласти, то там навіть ФтП назбирають на Е6Р5.
-
daesz
Member
Ну от unknown в 2.1.1 трохи насторожує. При тому всі інші позиції на 2.0/2.1 злили. Можливо й справді буде Ахерон там. Якщо б знати напевно - то скіпав би Спаркл і не роздумував, а так побачу. В мене гол - всі персонажі е0, Топаз вийшла е1 бо дуже хотів Гуйнайфень, Джинлю вийшла е1, бо там класний е1, хоча зараз вже розумію, що то не вартувало 80ти круток, краще б на конусі пороляв