Останні статті і огляди
Новини
LED dram. Проблема
-
KVANTIAN
Junior
Привіт всім! Після сбірки ПК, горить dram на мат. платі + нема зображення на моніторі (hdmi через мамку). Які думки?
-
slv
Member
Яж тобі вчора написав- мамке кірдик
Відправь їі продавцю взад, якщо є можливисть ( без уточнення причин)
Або відкуплю за 500 грівень( ладна, 550 та моя доставка)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Відправь їі продавцю взад, якщо є можливисть ( без уточнення причин)
Або відкуплю за 500 грівень( ладна, 550 та моя доставка)
-
GreenMile
Member
Думки такі, що віддайте збірку тому, хто хоч трохи на цьому розуміється. Ви купили проц без вбудованого відеоядра і очікуєте, що воно вам виведе зображенняKVANTIAN: ↑ 08.12.2023 11:04 Привіт всім! Після сбірки ПК, горить dram на мат. платі + нема зображення на моніторі (hdmi через мамку). Які думки?
![dontknow :dontknow:](./images/smilies/dontknow.gif)
Маленька підказка- відеовиходи на платі - то для вбудованої графіки, якої у вас немає, щоб було зображення потрібно напевно до відеокарти підключати кабель.
-
KVANTIAN
Junior
Та у мене 7600. 7500f так і не привезли через проблеми з кордономGreenMile: ↑ 08.12.2023 11:14Думки такі, що віддайте збірку тому, хто хоч трохи на цьому розуміється. Ви купили проц без вбудованого відеоядра і очікуєте, що воно вам виведе зображенняKVANTIAN: ↑ 08.12.2023 11:04 Привіт всім! Після сбірки ПК, горить dram на мат. платі + нема зображення на моніторі (hdmi через мамку). Які думки?
Маленька підказка- відеовиходи на платі - то для вбудованої графіки, якої у вас немає, щоб було зображення потрібно напевно до відеокарти підключати кабель.
Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
GreenMile
Проц сидить добре. Все тричі перепровірив
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
-
gehka3
Катярко
Кривая МП, очевидно же, из предыдущей темы
-
KVANTIAN
Junior
gehka3
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
GreenMile
Member
B. Индикатор DRAM всегда горит после включения питания
Електрони вигинає!gehka3: ↑ 08.12.2023 11:37 Кривая МП, очевидно же, из предыдущей темы
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
KVANTIAN: ↑ 08.12.2023 11:43 gehka3
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути![]()
![Зображення](https://i.pinimg.com/originals/94/f0/cb/94f0cb21bd56b93e42b4e712200eced6.jpg)
-
gehka3
Катярко
И с протонами сталкиваютсяGreenMile: ↑ 08.12.2023 12:09Електрони вигинає
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
KVANTIAN
Junior
Буду сьогодні повертати і память і материнку. Ну його нахєр. Останній раз собі ПК конструюю. Ніколи проблем не було ![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
https://prnt.sc/juJd4oZAu0T6
А взагалі, моя память (Kingston FURY Beast RGB 16GB 6000MHz DDR5 (KF560C40BBAK2-16) сумісна з цією материнкою? Максимально дебільно такє питати, розумію, але я в розпачі
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
А вибачте за таке питання. Як на вашу думку, в чому можлива проблема?GreenMile: ↑ 08.12.2023 12:09B. Индикатор DRAM всегда горит после включения питания
Електрони вигинає!gehka3: ↑ 08.12.2023 11:37 Кривая МП, очевидно же, из предыдущей темы![]()
KVANTIAN: ↑ 08.12.2023 11:43 gehka3
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути![]()
![]()
А взагалі, моя память (Kingston FURY Beast RGB 16GB 6000MHz DDR5 (KF560C40BBAK2-16) сумісна з цією материнкою? Максимально дебільно такє питати, розумію, але я в розпачі
-
GreenMile
Member
Я вже писав в чому, в тому, що ви беретесь за речі з недостатніми знаннями.KVANTIAN: ↑ 08.12.2023 12:54 А вибачте за таке питання. Як на вашу думку, в чому можлива проблема?
Плати АМД при першому запуску тренують пам'ять, цей процес може займати до 5-10 хвилин. Вставте обидва модулі на місце, включить плату і сходіть попийте чаю хвилин на 10, воно проведе свої внутрішні процеси і мамка запустится.
-
KVANTIAN
Junior
Зробив все як ви написали. Нічого не вийшлоGreenMile: ↑ 08.12.2023 13:02Я вже писав в чому, в тому, що ви беретесь за речі з недостатніми знаннями.KVANTIAN: ↑ 08.12.2023 12:54 А вибачте за таке питання. Як на вашу думку, в чому можлива проблема?
Плати АМД при першому запуску тренують пам'ять, цей процес може займати до 5-10 хвилин. Вставте обидва модулі на місце, включить плату і сходіть попийте чаю хвилин на 10, воно проведе свої внутрішні процеси і мамка запустится.
-
Cirax
Member
KVANTIAN
Отправь Генке, он выровняет, и запустит.
Всё заработает.
Отправь Генке, он выровняет, и запустит.
Всё заработает.
-
GreenMile
Member
То обновіть біос на останню версію через Біос флешбек, воно працює на голій платі без проца і пам'яті.KVANTIAN: ↑ 08.12.2023 13:15Зробив все як ви написали. Нічого не вийшлоGreenMile: ↑ 08.12.2023 13:02 Я вже писав в чому, в тому, що ви беретесь за речі з недостатніми знаннями.
-
KVANTIAN
Junior
Допомогло! Дякую величезне!GreenMile: ↑ 08.12.2023 14:46То обновіть біос на останню версію через Біос флешбек, воно працює на голій платі без проца і пам'яті.