Я так зрозумів вони драйвер на релізі карти оптимізували під ЮТУБ і на цьому вирішили, що поки достатньо
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
Оце в чуваків робота! Видавати свою відверту халтуру за досягнення!
Якась політика подвійних стандартів, АМД за таке завжди хвалять) FineWine і т.д.)Павло: ↑ 08.12.2023 15:25 Я так зрозумів вони драйвер на релізі карти оптимізували під ЮТУБ і на цьому вирішили, що поки достатньо![]()
Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще! Там ніякими 25-30% і не пахне! А ось тут, що не гра так прирости як від нового покоління… Це ж вже не перша новина про покращення продуктивності. Плюс амд це не інтел в якого шалені гроші…Gelonyrum: ↑ 08.12.2023 15:48Якась політика подвійних стандартів, АМД за таке завжди хвалять) FineWine і т.д.)Павло: ↑ 08.12.2023 15:25 Я так зрозумів вони драйвер на релізі карти оптимізували під ЮТУБ і на цьому вирішили, що поки достатньо![]()
Згоден, краще щоб фпс падав з новими дровамиПавло: ↑ 08.12.2023 15:55Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще! Там ніякими 25-30% і не пахне! А ось тут, що не гра так прирости як від нового покоління… Це ж вже не перша новина про покращення продуктивності. Плюс амд це не інтел в якого шалені гроші…Gelonyrum: ↑ 08.12.2023 15:48
Якась політика подвійних стандартів, АМД за таке завжди хвалять) FineWine і т.д.)
"... Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще!..." - Вибачаюсь це як? Гірше і одночасно краще о_О?Павло: ↑ 08.12.2023 15:55Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще! Там ніякими 25-30% і не пахне! А ось тут, що не гра так прирости як від нового покоління… Це ж вже не перша новина про покращення продуктивності. Плюс амд це не інтел в якого шалені гроші…Gelonyrum: ↑ 08.12.2023 15:48
Якась політика подвійних стандартів, АМД за таке завжди хвалять) FineWine і т.д.)
Ви здивуєтесь но інтел давно робив драйвера до відеокарт я зе на hd 4000 їх ставив і вони навіть оновлялись! Про яке з нуля ви говорите?Roman_Haleta: ↑ 08.12.2023 16:59"... Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще!..." - Вибачаюсь це як? Гірше і одночасно краще о_О?Павло: ↑ 08.12.2023 15:55
Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще! Там ніякими 25-30% і не пахне! А ось тут, що не гра так прирости як від нового покоління… Це ж вже не перша новина про покращення продуктивності. Плюс амд це не інтел в якого шалені гроші…
У АМД, яка, безперервно десятиліттями робить дискретні відеокарти та за всі покоління досі не навчилась робити нормальні драйвери, а коли Інтел повернувся, після довголітньої перерви, до виробництва, допилює дрова то щось дивне?
… І про гроші Інтела. То і є показник успіху та лузерства. Якби АМД робила конкурентні продукти то і мови про дефіцит бюджету не було.
агаПавло: ↑ 08.12.2023 17:30інтел давно робив драйвера
Я не просто так зробив акцент на дискретну графіку. Одне діло інтеграха "аби ворд показувало" і зовсім інше про ігри, якщо по простому.Павло: ↑ 08.12.2023 17:30Ви здивуєтесь но інтел давно робив драйвера до відеокарт я зе на hd 4000 їх ставив і вони навіть оновлялись! Про яке з нуля ви говорите?Roman_Haleta: ↑ 08.12.2023 16:59
"... Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще!..." - Вибачаюсь це як? Гірше і одночасно краще о_О?
У АМД, яка, безперервно десятиліттями робить дискретні відеокарти та за всі покоління досі не навчилась робити нормальні драйвери, а коли Інтел повернувся, після довголітньої перерви, до виробництва, допилює дрова то щось дивне?
… І про гроші Інтела. То і є показник успіху та лузерства. Якби АМД робила конкурентні продукти то і мови про дефіцит бюджету не було.
ще як пахнеПавло: ↑ 08.12.2023 15:55Та ні в амд з цим туго но явно набагато краще! Там ніякими 25-30% і не пахне! А ось тут, що не гра так прирости як від нового покоління… Це ж вже не перша новина про покращення продуктивності. Плюс амд це не інтел в якого шалені гроші…Gelonyrum: ↑ 08.12.2023 15:48