Огляд ігрової механічної клавіатури Aula F2088 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MetalistForever
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури Aula F2088 Pro

Дивлючись на цю клаву , таке враження , що опинився у 1997-1998 році :laugh: !
Захар Беркут
Member

Повідомлення

За ці копійки що вона коштує їй багато чого можна пробачити, як стартова механіка це одна з кращих пропозицій на ринку.
corban_jum
Member

Повідомлення

MetalistForever: 07.12.2023 14:03 Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури Aula F2088 Pro

Дивлючись на цю клаву , таке враження , що опинився у 1997-1998 році :laugh: !
так зараз це модно
Dr_reg
Junior

Повідомлення

Розбирається достатньо легко, можна тейпнути якщо гучна. Зняти верхню пластикову накладку, яка доречи на магнітах, де б таке побачити в не ноунейм брендах, і буде металева поверхня. Дуже гарне виконання, ще й за такі гроші.
Ricki
Junior

Повідомлення

Користувався тиждень такою тільки в іншому кольорі (сіро-зеленому). Повернув в магазин оскільки там жахлива підсвітка клавіш, дуже погано видно букви коли сидиш вночі
Kilo
Member

Повідомлення

Чет как то слишком много компромисов в ней,даже видео оффициальное 480р :lol:
ИМХО лучше поднакопить и взять тот же Хатор.
Я вот в качестве первой мехи взял себе HATOR ROCKFALL 2 MECHA и рад как слон.
Fifo
Junior

Повідомлення

Kilo: 07.12.2023 14:45 Чет как то слишком много компромисов в ней,даже видео оффициальное 480р :lol:

Як мінімум HATOR меха, в два рази дороща і на вигляд простенька
Kilo
Member

Повідомлення

Fifo: 07.12.2023 14:58
Kilo: 07.12.2023 14:45 Чет как то слишком много компромисов в ней,даже видео оффициальное 480р :lol:

Як мінімум HATOR меха, в два рази дороща і на вигляд простенька
Я потому и написал "ПОДНАКОПИТЬ" и взять что то интересней.Там сразу куча плюшек у моделек подороже,например норм подсветка и материал кейкапов,сьемные кабеля и т.д.и т.п.
спойлер
IMG_20231013_184531.jpg
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Kilo
Fifo
Якщо дивитись об'єктивно то за 25-30 доларів краще Аула, якщо за 50-60 доларів одна з кращих клавіатур на ринку це Хатор скеля, якщо більш дорожчі я б обрав Варміло.
Kilo
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.12.2023 15:21 Kilo
Fifo
Якщо дивитись об'єктивно то за 25-30 доларів краще Аула, якщо за 50-60 доларів одна з кращих клавіатур на ринку це Хатор скеля, якщо більш дорожчі я б обрав Варміло.
Я лично стараюсь оперировать 2 пословицами"Дешева рыбка-дешева юшка"и "Я не настолько богат что бы покупать дешевые вещи",но зачастую и дорогие вещи очень переоценены как тут был обзор мехи Асус за 9к грн.В даном случае с клавой Аула как раз первая поговорка прям в глаз.
ZIM_MLG
Junior

Повідомлення

Чи є така ж тільки перламутровими ґудзиками... тобто я мав на увазі з іншими перемикачами (Red чи Brown), бо blue не підходять, ненавиджу усі ці "гучні" перемикачі.
Melofon
Member

Повідомлення

Это шлаковая клавиатура со шлаковыми переключателями KRGD, особенно синие у которых через год пользования пропадает тактильность и даже сам клик :puke: пробовал лично поклацать две аула разных моделей на таких же синих переключателей у двух разных людей которые ими пользовались год и более, это просто ужас, во первыхто погремушки у которой неймоверно гремят несмазанные дешёвые стабы, ну и как я говорил, на многих клавишах уже не чувствовалась или слабо чувствовалась тактильность, сила нажатия тоже у всех была разной, у самых используемых даже клик почти пропал, ну в общем если хотите испортить себе впечатление о механике купив для себя первую вот такую вот бюджету вы этого точно добьётесь и вам больше механику возможно и покупать больше не захочется, даже если взять на красных переключателях, дребезг стабов никуда не денется и сила нажатия тоже через время может быть разной бо там наверно какие-то совсем паршивые пружинки из плохого металла, лучше добавить какие-то 400-600 грн и взять какую-то Хатор с хот-свапом, шумкой, смазанными стабами и более-менее нормальными переключателями, эти аула не советую ни в коем случае.
Kyoo
Member

Повідомлення

ого накропали :gigi:
Melofon
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.12.2023 15:21Якщо дивитись об'єктивно то за 25-30 доларів краще Аула,
Лучше уже взять с мембранку если не хватает на Хатор, уж поверьте мне ;)

Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
Fifo: 07.12.2023 14:58Як мінімум HATOR меха, в два рази дороща і на вигляд простенька
Не в два раза, а на вид они просто строгие, попривыкали тут геймерскому шлако-дизайну и теперь строгие клавы без приблуд им теперь простеньким кажутся :facepalm:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Melofon
Але за цю вартість ви краще не знайдете, тільки таку саме або гірше, так за 2000 скеля звичайно значно краще.
Melofon
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.12.2023 14:17 За ці копійки що вона коштує їй багато чого можна пробачити, як стартова механіка це одна з кращих пропозицій на ринку.
Не в коем случае, пустая трата денег, простить ей то что вас сильно будет бесить в будущем (меня бы бесило бы и со старта после того как я пользовался нормальной механикой, те кто не пользовался сразу может не поймут) ,нет уж, мне мои нервы дороже ;)
Востаннє редагувалось 07.12.2023 16:11 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Melofon
Ні от про мембранку, дякую але ні, мембранні клавіатури 99% - сміття суб'єктивно.
А гарні мембранки з ножнічним ходом коштують вже під 2000.

Melofon: 07.12.2023 16:08
Захар Беркут: 07.12.2023 14:17 За ці копійки що вона коштує їй багато чого можна пробачити, як стартова механіка це одна з кращих пропозицій на ринку.
Не в коем случае, пустая трата денег, простить ей то что вас будет бесить в будущем, нет уж, мне мои нервы дороже ;)
Тю так як ви можете пропонувати мембранку якщо таке пишете? Вони з коробки бісяче одоробло, з тактильним відчуттям колупання у лайні.
Melofon
Member

Повідомлення

Захар Беркут

Да, ладно, это вы аула не пользовались просто, я пробовал много клав, и уж лучше какую нибудь мембранку блади или мси до 1к грн чем это, ну или как я сказал выше добавить до нормальной Хатор (самую дешёвую я бы тоже не брал, там тоже полу-шлак).
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Melofon
Добре добре цією з огляду не користувався, але я користувався пару днів на цих світчах клавіатурою, так вони реально відчуваються кепсько, набагато гірше Каіл чи Гатерон, але і коштують в 3 рази дешевше, на рівні Отумі тактильно, от про якість не знаю, довго не користувався.
Martix
Member

Повідомлення

Выглядит великолепно, и цвет и всё такое.. :up: . Я бы взял себе, но не нуждаюсь.
Відповісти