Klon
Знайомий софт китайців
Останні статті і огляди
Новини
Огляд гарнітури HATOR Hyperpunk 2 USB 7.1
-
Feral
Member
-
ALT-F13
Member
По-перше, це не "пульт" - це й є USB звукова карта. Її схоже використовують всі підряд з подібних брендів і тому софт теж однаковий, просто кастомізований під виробника в плані кольорів-назв.Klon: ↑ 10.11.2023 01:28 не знаю як вони звучать обзорні, но софт у них і "внутрянка" дуже похожа на мої дешманськи REAL-EL GDX-7700 7.1 (вони ж якісь Дженіуси та и дофига інших китайців)
7,1 віртуальна фігня - 2 динаміка, софт 7.1 нічого не помагає - позиціонування в іграх стає ще гіршим ніж стерео (конта\квейк\тести віртуал кімнати).
софт дивиться - копія Реалу... (такий і на Дженіусах). скрин:Звук = фігня, але для ігор пойде, баси завищені, також якщо підігнати еквалайзер - то для простий музики теж норм. І ще дуже громкі.
- спойлер
Мікрофон = чисто для геймерства та онлайн созвонів, і в цьому доволі чистий при підсилюванні. Коли купував - це був топ ціна=якість, цім дуже задоволений.
Але у мене ЮЗБ - брав спеціально, щоб не було "наводок" от системника , бо "джекі" в компі - це ще те криве створіння, хоча на ноутах все покраще.
Якість - амбушури облізлі за рік, але написав виробнику, і купив у них 2 пари з гарантійних Реалтеків\Гетіусів (стан як нові).
Софтач - вже почав облизати \
Цій хатор можливо і покраще зі звуком, але як мені здається, це клон всіх "кітайців" які стоять 800 грн ... І ще з джеком \ А ціна 2к чисто за "закос под дорогие уши" - це мерзість...
Отправлено спустя 19 минут 38 секунд:
Ха, погуглів "Реали" - на других моделях також є таки пульти ))))
По-друге, мені от правда цікаво, для чого ЩЕ можна всерйоз розраховувати мікрофон від гарнітури сукупною ціною 50 баксів, в той час як якісний мікрофон окремо буде коштувати дорожче? Передає розмови - і вже добре, вимоги мінімальні.
Приблизно те саме, але дещо менш помітно, стосується й самих навушників. Люди, яким реально важлива прям Якість Звуку з великих літер, щоб слухати всякий lossless - просто вимушені витратити геть інші гроші на відповідну техніку, щоб насолоджуватися своїм хобі.
Цінник за продукт бренду, що реально присутній на ринку, з адекватною гарантією, техпідтримкою й т.п. вже буде більше, ніж на "просто навушники з аліекспрес", де на покупця перекладається все. Ну й, як я описав в статті - не завжди навіть дуже схожі продукти насправді однакові, бо китайці дуже добре вміють економити на компонентах, якщо за ними не слідкувати. Але це вже, звісно, або в форматі теоретичної розмови, як зараз, або вже по хардкору треба знаходити, з чим конкретним порівнювати й пояснювати, в чому різниця (або її відсутність, що теж може бути, на те воно зараз й теоретична розмова).
-
Klon
CG graphikos fan
ALT-F13
Про підтримку:
1. Я купував 2 штуки Реалів 7.1 , собі та знайомому. у знайомого вони здохли через 3-5 місяців, я у нього їх взяв і відніс в магазин, вони там їх відправили в Київ (як я зрозумів в оф. сервіс Реала(Геніус)) і через неділю підтвердили заміну із-за браку, через неділю забрав нові.
2. Облізлі амброшуру за пару років використання - як я і писав - написав через ФБ в підтримку і купив в них 2ві пари нових амброшур, щось по 200-300 грн.
Так що підтримка і в дешевих девайсах робить (принаймні робила до війни)...
Мікрофони я слухав і гірші і в значно дорожчих "гейм" моделях (Райзери, МСА, і тд) ... Так що в Реалі (можливо й тут) - дуже адекватний мікрофон. Але в мене є "Алі" петлічка яку я брав за 150грн і вона пише звук набагато краще чим мікрофон в гарнітури (я навіть хотів перепаяти її в гарнітуру, але з війною все це стало не актуально).
Претензії як раз в тому - що це схоже на простий редизайн звичайних 800 грн навушників з алі за +1к к грошам. Дійсно все треба слухати - бо може ті +1к пішли на крути динаміки\капсуль мікрофона.
п.с. - це все "бултіхання в дно болоті", звичайно для крутого звуку треба звуковуха, але це інші ціні
Про підтримку:
1. Я купував 2 штуки Реалів 7.1 , собі та знайомому. у знайомого вони здохли через 3-5 місяців, я у нього їх взяв і відніс в магазин, вони там їх відправили в Київ (як я зрозумів в оф. сервіс Реала(Геніус)) і через неділю підтвердили заміну із-за браку, через неділю забрав нові.
2. Облізлі амброшуру за пару років використання - як я і писав - написав через ФБ в підтримку і купив в них 2ві пари нових амброшур, щось по 200-300 грн.
Так що підтримка і в дешевих девайсах робить (принаймні робила до війни)...
Мікрофони я слухав і гірші і в значно дорожчих "гейм" моделях (Райзери, МСА, і тд) ... Так що в Реалі (можливо й тут) - дуже адекватний мікрофон. Але в мене є "Алі" петлічка яку я брав за 150грн і вона пише звук набагато краще чим мікрофон в гарнітури (я навіть хотів перепаяти її в гарнітуру, але з війною все це стало не актуально).
Претензії як раз в тому - що це схоже на простий редизайн звичайних 800 грн навушників з алі за +1к к грошам. Дійсно все треба слухати - бо може ті +1к пішли на крути динаміки\капсуль мікрофона.
п.с. - це все "бултіхання в дно болоті", звичайно для крутого звуку треба звуковуха, але це інші ціні
-
ALT-F13
Member
Klon
Парадоксальний комент, бо ви наче все й розумієте настільки, що мені й відповідати не треба ("треба слухати", "може пішли на ХХХ", "бултихання в дно болоті"), але поруч оце безпідставне "аліекспрес за +1к к грошам" в стилі "язик без кісток, аби на форумі потриндіти", бо якщо когось в чомусь звинувачуєш, то треба спочатку мати докази...
Якось так.
Парадоксальний комент, бо ви наче все й розумієте настільки, що мені й відповідати не треба ("треба слухати", "може пішли на ХХХ", "бултихання в дно болоті"), але поруч оце безпідставне "аліекспрес за +1к к грошам" в стилі "язик без кісток, аби на форумі потриндіти", бо якщо когось в чомусь звинувачуєш, то треба спочатку мати докази...
Якось так.
-
Klon
CG graphikos fan
ALT-F13
я написал свою думку в зв'язку з однаковим софтом, особистистю 7,1, пультом звукової карти, та указав "СХОЖЕ" .
Не було б війни (і проживанні на прикордонні) - достав б свою гарнітуру, розібрав її, отфоткал з лінійкою би капсулі\провода\плату підсілівуча\.... і ви б зробили те саме з обзорними - і тоді б закрили питання "що це" = клон китаю, або самостійний продукт від брендового виробника.
А так - да, вийшла вільна хвилина зайти на форум - "потріндити" з форумчанами...
я написал свою думку в зв'язку з однаковим софтом, особистистю 7,1, пультом звукової карти, та указав "СХОЖЕ" .
Не було б війни (і проживанні на прикордонні) - достав б свою гарнітуру, розібрав її, отфоткал з лінійкою би капсулі\провода\плату підсілівуча\.... і ви б зробили те саме з обзорними - і тоді б закрили питання "що це" = клон китаю, або самостійний продукт від брендового виробника.
А так - да, вийшла вільна хвилина зайти на форум - "потріндити" з форумчанами...
-
ALT-F13
Member
Будь ласка, перечитайте уважно розділ огляду, де я пояснюю, як працюють OEM та ODM-виробники... Всі питання відпадуть.Klon: ↑ 06.12.2023 00:12 ALT-F13
Про софт, заявлене 7.1 та "пульт" звукової карти (тобто її саму) я вже написав вище: це все абсолютно вірно кажете, але це - один, окремий від самої гарнітури продукт, який можна й придбати у HATOR, й знайти у інших брендів (окремо й в складі продуктів), й купити на аліекспрес мабуть теж (не перевіряв, тому "мабуть").
Як ви самі помітили, навіть не локальний бренд як HATOR, а всесвітньо відома марка з 25+річною історією Genius, теж не цурається його =)
Не означає, що всі _гарнітури_ роблять на одному заводі, але, можливо, на одному заводі роблять ці аудіокарти і продають всім зацікавленим для комплектації навушників, як white box solution з можливістю чуток кастомізувати програмне забезпечення.
А так да, детально порівняти було б цікаво. Бажаю вам якнайскоріше повернутися до комфортних умов