Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ
Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:
1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
кстати, смотрю что цены после, так называемой "черной пятницы" вернулись взад. Думал их так и оставят до Нового года, а потом снова распродажа.
AndriyDrozd: ↑
03.12.2023 19:31
Привіт, потрібен корпус до 100$:
Atx материнська плата
Type C на передній панелі
Гарний продув
Щоб хватило місця для довгих відеокарт
Місце під кулер 160мм+
03.12.2023 19:31
Привіт, потрібен корпус до 100$:
Atx материнська плата
Type C на передній панелі
Гарний продув
Щоб хватило місця для довгих відеокарт
Місце під кулер 160мм+
04.12.2023 12:46
Охх, зрозумів. Дякую вам усім. Тоді буду планувати брати Jonsbo d41.
Мебельні колеса ставляться без проблем там?
На рахунок цього не підкажу, в мене стоїть на столі (д31). Я б хотів вищі "лапки", але такі хіба самому моделювати і на 3д принтері друкувати. Маю надію, що з часом поміняю стіл (хочу довший і дещо інший дизайн, конкретно під "свої зручності"), і от в ньому буде проріз для забору повітря. Але коли той час настане хто зна
Підкажіть чи є корпуси схожі по компонуванню всередині на jonsbo d41 (під ATX плату)? Хотілось би щоб передні порти були вище або зверху.
Бачив вийшов Cooler Master QUBE 500 Flatpack. Але там бп відкритий, без кожуха як джонсбо. Не гарно якось
aaleksandrenko: ↑
04.12.2023 17:06
Підкажіть чи є корпуси схожі по компонуванню всередині на jonsbo d41 (під ATX плату)? Хотілось би щоб передні порти були вище або зверху.
Бачив вийшов Cooler Master QUBE 500 Flatpack. Але там бп відкритий, без кожуха як джонсбо. Не гарно якось
Gamemax Spark Pro не звернув увагу, що там також низько знаходяться роз'єми/кнопки.
Gamemax Infinity, приблино та ж ціна
Gamemax Spark Pro не звернув увагу, що там також низько знаходяться роз'єми/кнопки.
Gamemax Infinity не підійде. Плюс мінус як мій асус gt502. Думав щось поменьше в майбутньому зібрати
daesz: ↑
04.12.2023 17:46 Gamemax Spark Pro не звернув увагу, що там також низько знаходяться роз'єми/кнопки.
Gamemax Infinity не підійде. Плюс мінус як мій асус gt502. Думав щось поменьше в майбутньому зібрати
З того, що присутнє у нас на ринку - здається, більше нічого й немає. Є ще всілякі різні термалрайти, але в нас їх або немає, або ціни не адекватні. Та й об'ємно вони не те щоб компактніші були
власне якщо б підійшов матх варіант, то vinga cs315b, там і компоновка така сама, і виходи зверху і немає вікна
власне якщо б підійшов матх варіант, то vinga cs315b, там і компоновка така сама, і виходи зверху і немає вікна
матх мені більше заходить ASUS Prime AP201. Але мат. плата атх поки