Windows 10

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Junior

spong: 03.12.2023 19:02 kostykbc2 а можна буде якимось активатором активувати ?
Все на ваш розсуд.
spong
Member

kostykbc2
так а де там скачати ? там є оновити, та інсталювати.
Ekz0rcyst
Member

shatun
Ну то це ж мляха очевидно, що таблиця розділів GPT має бути. Але як тоді на нові ПК/ноути ставлять фірточку? Це ж елементарні дії, навіть спинний мозок напрягати не потрібно.
spong
Думайте, думайте, все простіше ніж здається.
spong
Member

Ekz0rcyst
а на цьому форумі, вміють нормально відповідати? :rotate:
чи тільки мінуси ліпити.....
0kie
Member

shatun
Неразмеченный диск подсовывай, не нужно самому сторонним софтом размечать - это значит "сам".
SergiusTheBest
Member

spong: 03.12.2023 19:33 так а де там скачати ? там є оновити, та інсталювати.
Там є опція завантажити ISO. Без активації можна користуватися якийсь час. Для активації треба купити ключ (здається для Home редакції він зовсім недорогий). Якщо у вас ноутбук, то ключ вже може бути вшитий в нього і ви за нього заплатили при купівлі ноутбука.
ugluclar
Junior

А ви зайдіть самі і спробуйте скачати таки 10 вінду. На відміну від 11 там таки пропонує через додаткові інструменти це все робити. Такого варіанту, щоб тупо скачати ісошку, немає.
Якщо не критично, то скачуємо торрентом одну з ісошок. Там і український варіант є. І звичайно ж тільки оригінальні диски, а не якісь збірки.
https://rutracker.org/forum/tracker.php ... 010%20msdn
SergiusTheBest
Member

ugluclar: 03.12.2023 20:56 А ви зайдіть самі і спробуйте скачати таки 10 вінду. На відміну від 11 там таки пропонує через додаткові інструменти це все робити. Такого варіанту, щоб тупо скачати ісошку, немає.
Якщо не критично, то скачуємо торрентом одну з ісошок. Там і український варіант є. І звичайно ж тільки оригінальні диски, а не якісь збірки.
https://rutracker.org/forum/tracker.php ... 010%20msdn
Дивно, у мене є опція завантажити ISO. Але, можливо, це тому, що я заходжу з Linux.
ugluclar
Junior

Дивно, у мене є опція завантажити ISO. Але, можливо, це тому, що я заходжу з Linux.
Цілком можливо. З-під він 11 там дійсно пропонує обновитись або завантажити засіб створення.
saaber_aero
Member

spong: 03.12.2023 19:33 kostykbc2
Скачать можно здесь
спойлер
https://drive.massgrave.dev/uk-ua_windo ... 571a1a.iso
moonlight49
Member

ugluclar: 03.12.2023 21:04
Цілком можливо. З-під він 11 там дійсно пропонує обновитись або завантажити засіб створення.
Саме так, змінивши user agent браузера на Linux буде можливість качати iso
0kie
Member

Ислшник можно создать их утилитой - зачем извращаться с юсер агентами?
Avenger80
Member

moonlight49
ugluclar
0kie
Так это ещё старый прикол, ему уже очень много лет - если заходишь на сайт с андроид, linux или Mac OS даёт закачать ISO, если из под винды - обновиться, скачать средство. Но вот в средстве есть пункт скачать ISO или создать загрузочный носитель.
7mindfields
Member

Таке відчуття, що тут про гугл деякі не чули. В хромі відкрили сторінку майків з win10/11 -> f12 -> toggle mobile device -> вибрали під який девайс адаптувати сторінку сайту -> перезавантажили сторінку -> завантажили iso без усіляких утиліт, всратих торентів, смс і регістрацій :facepalm:
shatun
Member

afhpwnd: 16.10.2023 19:52
WalkMan: 16.10.2023 18:48 afhpwnd Тоді підключи SSD в компік через SATA (навіть бажано підключити лише його), встанови вінду і потім вже використовуй як портативний.
Так працювати буде?
Donate: 16.10.2023 20:06
afhpwnd: 16.10.2023 20:02 Якщо так. то дуже вдячен. Мені саме потрібно витягнути ССД з віндою з ПК і мати можливість з нього стартувати на цьому ж ПК через USB кишеню.
Там взагалі немає ніяких проблем. Можна хоть в 100500 різних конфігурацій встановлювати воно працювати буде. Тільки перший старт буде більш довшим так як встановлення драйверів йде на єтапі першого завантаження.
Є там проблеми. Бо коли ти ставиш ССД у кишеню, то біос бачить саме контроллер кишені.
Тобто в тебе умовний ССД Кінгстон буде бачитись як якийсь інший пристрій з іншою назвою. А робота через додаткову "прокладку" - не є гуд.
В мене кілька кишень під різні формфактори ССД. На деяких з них номер зі стартом вінди встановленої на ПК проходить, а на деяких ні.
Підозрюю, що там дуже якість кишені роляє - типу контроллер кишені не відпрацьовує якісь типи команд, але не заморочувався перевіркою чи вивченням цього питання.
Що цікаво - на носій у такій глючній кишені також проблема встановити вінду. Наприклад WinNTSetup наче щось ставить, але воно не працездатне.
А от WinToUSB_Free норм трамбує туди вінду і все працює. На жаль безоплатна версія не вміє працювати з готовими розділами (тобто беззаперечно весь об'єм носія піде під вінду) і ставить лише він10 домашню версію. Все інше - лише платна версія за 30$ :-/
Alexsandr
Member

spong: 03.12.2023 19:33 kostykbc2
Утилита от майков после скачки позволяет загрузить образ.
Evgen88
Member

Подскажите, есть видеокарта AMD Radeon HD 6700 Series 1 Gb, поставил Виндовс 10 с оф качалки в режиме UEFI, всё драйверы стоят все хорошо, вылезла такая штука мутность пелена на белом, нету резкости, именно на картинках, и видео все ок, и на чёрном тоже вроде хорошо, как исправить или нет возможности ? Голова и глаза закипают через 30 мин примерно..
Грешу то что видеокарта не поддерживает UEFI, галки нет.
Когда стояла 7-ка там все было ок.
Скажут не проблема, ставь 10-ку в Legacy, пока не ставил, но раньше пробовал тоже самое было, но не уверенный на 100 % надо пробу еще делать пока нет время.
Помогите разобраться, это может быть из за не поддержки видеокарты 10-ки, и драйвер последний на сайте AMD в Legacy ?
Или если поставить в Legacy все будет как на 7-ке 100 %, или надо менять видеокарту что бы поддерживала UEFI ?
Или тут вообще не причем форматы Legacy UEFI, а просто видеокарта нет драйвера свежего (поддержка окончена в 2015году), и потому так ?
Куда копать? В настройках, все ок у меня, тут дело в другом я ничего не крутил все по дефолту! Думаю больше за несовместимость Виндовса 10 и видеокарты ?
(примеры ниже скрины)
Прошу писать только по теме! Спасибо
Вложения
Снимок (1).PNG
Снимок (2).PNG
Снимок.JPG
Снимок (3).PNG
Снимок (1).JPG
Последний раз редактировалось Evgen88 09.12.2023 15:32, всего редактировалось 4 раза.
gelo74
Junior

Ребята, кто знает как на Windows 10 Корпоративная LTSC 2019 сделать так, чтобы свободно устанавливались файлы MSIX также, как устанавливаются файлы EXE. Может патч какой-то есть для этого?
0kie
Member

Evgen88
Глянь в настройках дисплея герцовку. Иногда там бред типа 59 Гц вместо 60-ти и может быть нечёткая картинка. Само собой, если есть драйвер для монитора, то установить.
Evgen88
Member

0kie: 09.12.2023 16:08 Evgen88
Глянь в настройках дисплея герцовку. Иногда там бред типа 59 Гц вместо 60-ти и может быть нечёткая картинка. Само собой, если есть драйвер для монитора, то установить.
У меня чётко по настройкам, я ни чего не крутил повторюсь по дефолту!
Вложения
Снимок.JPG
Снимок1.JPG
Последний раз редактировалось Evgen88 09.12.2023 16:32, всего редактировалось 1 раз.
Ответить