Тільки АМД могла накосячити так, щоб призвести до бану гравців, казали вони...
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Нє, ну ета другоє (с)waryag: ↑ 02.12.2023 14:55 Пропоную обговорити Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів
Тільки АМД могла накосячити так, щоб призвести до бану гравців, казали вони...![]()
Це проблема вже COD я так розумію нвідіа договорилася так як іграшки туди добавляють дуже ліниво я так розумію кожна гра там окремо тестується, а в античіт зробити виключення забулиwaryag: ↑ 02.12.2023 14:55 Пропоную обговорити Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів
Тільки АМД могла накосячити так, щоб призвести до бану гравців, казали вони...![]()
А в чому вина амуде, що вольво/ейпекс і тд забули додати антилаг+ у виключення античіта?Donate: ↑ 02.12.2023 17:08Це проблема вже COD я так розумію нвідіа договорилася так як іграшки туди добавляють дуже ліниво я так розумію кожна гра там окремо тестується, а в античіт зробити виключення забулиwaryag: ↑ 02.12.2023 14:55 Пропоную обговорити Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів
![]()
Ось тут питання генії з амуде писали до розробників античітів чи ніdaesz: ↑ 02.12.2023 17:11А в чому вина амуде, що вольво/ейпекс і тд забули додати антилаг+ у виключення античіта?Donate: ↑ 02.12.2023 17:08
Це проблема вже COD я так розумію нвідіа договорилася так як іграшки туди добавляють дуже ліниво я так розумію кожна гра там окремо тестується, а в античіт зробити виключення забули![]()
![]()
Да там не все так погано