Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 18:45
вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
смешно звучит .в телефон за 1800 не могли положить 20 доларовую зарядку ))я думаю 100% людей бы купило его за 1820 например с родной зарядкой чем за 1800 без .
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 19:24
leif: 01.12.2023 18:45
вважаю підхід з мінімалістичною комплектацію цілком виправданим в наш час. особливо для флагманських пристроїв.
смешно звучит .в телефон за 1800 не могли положить 20 доларовую зарядку ))я думаю 100% людей бы купило его за 1820 например с родной зарядкой чем за 1800 без .
Ну так вони куплять її при купівлі, які питання? Те що це не сказав консультант проблема магазину. Йдеш то тіма кука в магазин тобі до такого телефону всі можливі аксессуари.

Я коли брав в не офф магазині мені взагалі запропонували все що потрібно...
Сяомішний подовжувач щоб не мучатись з вилками в майбутньому
Оригинальний чохол і його варіанти
Pixel Stand 2 с ЗУ
Pixel Buds
І на все це ще зверху дадуть 5-25% знижки тільки бери :rotate: Вірю що магазин не запропонує нічого, ага тільки після його закриття :laugh: З деяких позицій вони мають стільки же стільки з продажу самого телефону :laugh:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999
Навіщо мені ще дві зарядки? У мене їх вже достатньо вдома було на момент покупки. Якби було ще 2 в комплекті з айфоном та пікселем, вони б просто лежали.

Ну якщо купуєш перший телефон у житті, ок один раз витратишся і купиш додатково зарядку, потім юзаєш її роками. Навіщо людям додатковий хлам?
Donate
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 19:34 snapdragon999
Навіщо мені ще дві зарядки? У мене їх вже достатньо вдома було на момент покупки. Якби було ще 2 в комплекті з айфоном та пікселем, вони б просто лежали.

Ну якщо купуєш перший телефон у житті, ок один раз витратишся і купиш додатково зарядку, потім юзаєш її роками. Навіщо людям додатковий хлам?
На олх потім виставиш за 300-600 гривень :shuffle:
https://www.olx.ua/uk/list/q-xiaomi-%D0 ... %BD%D0%B5/
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 19:34 snapdragon999

я всю жизнь зарядкой не пользуюсь ,а продаю телефон с комплектом или отдаю родственникам .Людям приятнее пользоваться родным комплектом всегда чем какой то левой.Потом покупаю новый телефон с более навороченой зарядкой ,например был 33вт ,новый уже 67 идет в комплекте.Следующий телефон 120 вт зарядка ,какой хлам ?Если лишняя есть ,то ничо страшного думаю не будет,если она полежит как запасная ))места не занимает .Я там понимаю если б она стоила как треть телефона,то да смысла нет в ее покупке, если 1 уже есть ,а для тех айфонов зарядку на 30 вт или сколько он там поддерживает макс положить не проблема ,ее себестоимость копейки ,это даже не 67вт .

Вам убрали зарядку ,а вы проглотили тупо ,типа так и надо все ок :) завтра еще чето отберут.Я лично не понимаю такого жлобства как не говори.

Отправлено спустя 11 минут 14 секунд:
Donate: 01.12.2023 19:06
Ну так треба подивитися ради чого там такий хайп
уже такие не кладут ,там софт тач в новых моделях идет.Даже если и тот чехол послужит тебе пару дней пока ты не купишь нормальный ,то это уже плюс .Его цена бакс .Мне не сложно переплатить 1 долар за него и поюзать например пару недель пока нормальный с али прийдет .
Востаннє редагувалось 01.12.2023 19:56 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 19:55 уже такие не кладут ,там софт тач в новых моделях идет.Даже если и тот чехол послужит тебе пару дней пока ты не купишь нормальный ,то это уже плюс .Его цена бакс .Мне не сложно переплатить 1 долар за него .
Чорні тільки в дорогих :laugh:
Зображення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 01.12.2023 19:56
snapdragon999: 01.12.2023 19:55 уже такие не кладут ,там софт тач в новых моделях идет.Даже если и тот чехол послужит тебе пару дней пока ты не купишь нормальный ,то это уже плюс .Его цена бакс .Мне не сложно переплатить 1 долар за него .
Зображення
нот 13 про посмотри какой чехол за 200 баксов телефон
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 19:57
Donate: 01.12.2023 19:56
Зображення
нот 13 про посмотри какой чехол за 200 баксов телефон
Ми зараз обговорюємо якийсь міфічний нот 13 про? :spy:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 19:43Людям приятнее пользоваться родным комплектом всегда чем какой то левой
так не купуй ліві, купи нормальну якісну зарядку і юзай на здоров'я.

Як на мене, жлобство це купувати телефон за 1800баксів і взагалі перейматись, що до нього треба купити зарядку чи чохол, які тобі до вподоби. Хочеш бездротову — ок. Хочеш максимально компактну, але менш потужну — є і така. Хочеш дротову найпотужнішу — бери.

Якщо для тебе це сильно напряжно, є сенс задуматись: а чи потрібно тобі взагалі купувати флагманський телефон?

А маркетингова перевага у вигляді "комплект за 5-7 баксів" це направду розраховано на крохоборів, простачків і рагулів.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 20:00
snapdragon999: 01.12.2023 19:43Людям приятнее пользоваться родным комплектом всегда чем какой то левой
так не купуй ліві, купи нормальну якісну зарядку і юзай на здоров'я.

Як на мене, жлобство це купувати телефон за 1800баксів і взагалі перейматись, що до нього треба купити зарядку чи чохол, які тобі до вподоби. Хочеш бездротову — ок. Хочеш максимально компактну, але менш потужну — є і така. Хочеш дротову найпотужнішу — бери.

Якщо для тебе це сильно напряжно, є сенс задуматись: а чи потрібно тобі взагалі купувати флагманський телефон?

А маркетингова перевага у вигляді "комплект за 5-7 баксів" це направду розраховано на крохоборів, простачків і рагулів.
я не хочу купить за 1800 баксов телефон и потом сидеть тут сопли жевать какой чехол купить ,какую зарядку и где оригинал где нет ,как отличить подделку и прочее .Положите оригинал людям ,остальное пусть вас не парит есть уже или нема ))Купил распечатал,нацепил чехол и пользуешся,а потом выбрал получше какой тебе нравится ,а не носишь на изжоге боясь разбить ))

Каких рагулей, ты видел какие зарядки на 67вт, на 120вт в комплектах сяоми, ты ещё купи такую оригинал попробуй найди. Рагули это те кто потом ищет что купить, вместо того чтоб юзать уже сейчас родное качественное)) Мало того что на телефон развели по космосу,половина цены маркетинг, так ещё и зарядное ищи где то покупай. :D
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 20:03и потом сидеть тут сопли жевать какой чехол купить ,какую зарядку и где оригинал где нет
Купуй все одразу і в нормальному магазі і не буде у тебе ніяких проблем. Я купував все разом (телефони+чохли+скло на екран) і не бачу тут ніякої складності.

зарядки мені потрібні не були, але хотів для ноутбука з PD 100w придбати, тут в топіку запитував про такі. Це не для телефону по суті.

Ще раз кажу, якщо тебе сильно напрягає необхідність витратити додаткових 2-3к гривень до 65к, які ти вже витратив на сам телефон, то подумай двічі, чи він тобі взагалі потрібен такий чи краще взяти якийсь топчік за свої гроші, у якого все буде в комплекті, і ти купиш і будеш радіти, а не страждати від того, що купуючи телефон доведеться ще одну-дві позиції додати в кошик чи запитати продавця в офлайн крамниці.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 20:14
snapdragon999: 01.12.2023 20:03и потом сидеть тут сопли жевать какой чехол купить ,какую зарядку и где оригинал где нет
Купуй все одразу і в нормальному магазі і не буде у тебе ніяких проблем. Я купував все разом (телефони+чохли+скло на екран) і не бачу тут ніякої складності.

зарядки мені потрібні не були, але хотів для ноутбука з PD 100w придбати, тут в топіку запитував про такі. Це не для телефону по суті.

Ще раз кажу, якщо тебе сильно напрягає необхідність витратити додаткових 2-3к гривень до 65к, які ти вже витратив на сам телефон, то подумай двічі, чи він тобі взагалі потрібен такий чи краще взяти якийсь топчік за свої гроші, у якого все буде в комплекті, і ти купиш і будеш радіти, а не страждати від того, що купуючи телефон доведеться ще одну-дві позиції додати в кошик чи запитати продавця в офлайн крамниці.
если ты считаешь людей рагулями которые купили телефон и у них в комплекте все есть не надо искать, то ты сам рагуль намахереный яблочным брендом , по другому я таких не могу назвать,такое заряжать я не знаю кем надо быть.Дальше мне можешь не говорить ничо, бесполезный чёс .
Востаннє редагувалось 01.12.2023 20:22 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 20:03а не носишь на изжоге боясь разбить ))
Вот вся проблема в разнице мышления.
Если чел с очень низким достатком они прям сидят трусятся над любой вещью, те у кого достаток соотвествующий они покупают что-то по средствам обычно :rotate:
Тебе не нужно покупать ту вещь с деньгами которыми ты не готов попрощаться :laugh: Эт всё если это не условное яблоко которое дешевеет крайне медленно то это всегда минус деньги :shuffle:

Added in 3 minutes 50 seconds:
snapdragon999: 01.12.2023 20:15не надо искать
В любом магазине есть хорошие ЗУ какие проблемы то? Попросишь что то крутое и именитое тебе тот же самсунг предложат, в оригинальной 15 ватной комплектации к слову кабель не метровый, а полтора метровый что дико классно :rotate:
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 20:15Дальше мне можешь не говорить ничо, бесполезный чёс .
Чо ти так підгорів? Заспокойся, випий чайку.

Я написав на кого розрахована "маркетингова перевага", ти розумієш що це означає ?

Ну не може адекватна людина перейматись щодо наявності якогось одноразового чохла в комплекті, як на мене. Вона купить нормальний чохол з тим дизайном який їй подобається, якщо він їй взагалі потрібен. Так само з зарядкою. Купи яку тобі потрібно під твої запити, а телефон обирай по тих критеріях, які дійсно важливі.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 01.12.2023 20:25
snapdragon999: 01.12.2023 20:03а не носишь на изжоге боясь разбить ))
Вот вся проблема в разнице мышления.
Если чел с очень низким достатком они прям сидят трусятся над любой вещью, те у кого достаток соотвествующий они покупают что-то по средствам обычно :rotate:
Тебе не нужно покупать ту вещь с деньгами которыми ты не готов попрощаться :laugh: Эт всё если это не условное яблоко которое дешевеет крайне медленно то это всегда минус деньги :shuffle:

Added in 3 minutes 50 seconds:
snapdragon999: 01.12.2023 20:15не надо искать
В любом магазине есть хорошие ЗУ какие проблемы то?
а зачем искать? И я не трушусь над вещью, а всего лишь хочу купить то что меня устроит по параметрам, экран с мин шим, проц какой я хочу и прочее. Зачем покупать то что не устраивает, пусть хоть он 3000 баксов стоит ?Дело не в бабках, а купить то что по душе.Средства при желании находятся у всех.

Отправлено спустя 5 минут 20 секунд:
leif: 01.12.2023 20:29
snapdragon999: 01.12.2023 20:15Дальше мне можешь не говорить ничо, бесполезный чёс .
Чо ти так підгорів? Заспокойся, випий чайку.

Я написав на кого розрахована "маркетингова перевага", ти розумієш що це означає ?

Ну не може адекватна людина перейматись щодо наявності якогось одноразового чохла в комплекті, як на мене. Вона купить нормальний чохол з тим дизайном який їй подобається, якщо він їй взагалі потрібен. Так само з зарядкою. Купи яку тобі потрібно під твої запити, а телефон обирай по тих критеріях, які дійсно важливі.
меня полностью устраивает комплектная зарядка,смысла не вижу искать. Чехол и пленочка на экран как бонус на первое время не помешает, но это не критерий по которому выбираешь телефон.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 20:37меня полностью устраивает комплектная зарядка,смысла не вижу искать. Чехол и пленочка на экран как бонус на первое время не помешает, но это не критерий по которому выбираешь телефон.
Ну бачиш, ми різні користувачі. для мене це все (у випадку купівлі двох останніх телефонів) — непотрібний хлам. Тим паче після переходу айфону на type-c.

Ось тому виробники і дійшли до мінімалістичних комплектацій. Особливо у флагманських апаратах це абсолютно логічно, як на мене. Про що я насамперед і писав.

Відправлено через 51 секунду:
snapdragon999: 01.12.2023 20:37но это не критерий по которому выбираешь телефон.
Навіщо про це тоді взагалі згадувати тут?
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 20:46
snapdragon999: 01.12.2023 20:37меня полностью устраивает комплектная зарядка,смысла не вижу искать. Чехол и пленочка на экран как бонус на первое время не помешает, но это не критерий по которому выбираешь телефон.
Ну бачиш, ми різні користувачі. для мене це все (у випадку купівлі двох останніх телефонів) — непотрібний хлам. Тим паче після переходу айфону на type-c.

Ось тому виробники і дійшли до мінімалістичних комплектацій. Особливо у флагманських апаратах це абсолютно логічно, як на мене. Про що я насамперед і писав.

Відправлено через 51 секунду:
snapdragon999: 01.12.2023 20:37но это не критерий по которому выбираешь телефон.
Навіщо про це тоді взагалі згадувати тут?
Потому что для твоего айфона зарядки из года в год практически не меняются, как было каких то несчастных 20-30вт так и есть. А в тех что я покупаю за пару лет вдвое мощность возрастает или в четверо. И смысл мне сидеть с какой то фуфлыжной, в плане мощности зарядкой на 33вт, даже если она есть ,если уже 120 в комплекте идёт с новым телефоном .Или потом ходить искать левак какой то. Тут другая совсем тема.
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 20:51И смысл мне сидеть с какой то фуфлыжной зарядкой на 33вт, даже если она есть ,если уже 120 в комплекте идёт с новым телефоном .
це був просто такий період, що потужність зарядки в окремих девайсах зростала скачкоподібно. До цього зростання темпів зарядки йшло повільніше. А зараз вже все, прорив закінчився, приїхали. куди вже швидше? Береш зараз на 120/140вт, якщо тобі потрібно швидко. і не паришся роками. з однією зарядкою для всіх девайсів вдома, а не хлам запасні накопичуєш.
snapdragon999
Member

Повідомлення

leif: 01.12.2023 21:04
snapdragon999: 01.12.2023 20:51И смысл мне сидеть с какой то фуфлыжной зарядкой на 33вт, даже если она есть ,если уже 120 в комплекте идёт с новым телефоном .
це був просто такий період, що потужність зарядки в окремих девайсах зростала скачкоподібно. До цього зростання темпів зарядки йшло повільніше. А зараз вже все, прорив закінчився, приїхали. куди вже швидше? Береш зараз на 120/140вт, якщо тобі потрібно швидко. і не паришся роками. з однією зарядкою для всіх девайсів вдома, а не хлам запасні накопичуєш.
240 вт уже есть Realme GT Neo 5, через год два во всех будет китайцах
leif
Member

Повідомлення

snapdragon999: 01.12.2023 21:16240 вт уже есть Realme GT Neo 5, через год два во всех будет китайцах
Ну якщо тобі принципово заряджати телефон від 0 до 100% за 9хв, можна і таку взяти.

а далі що? 480вт і зарядка акуму на 5000мач за 4хв? Навіщо?
Відповісти