Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Piter Cantrope
Member
Купив собі лижку/сноуборд куртку, з вирізом під великий палець, така що защіпається знизу щоб сніг на залітав. Їздив на ровері - дуже зручно, не задуває вітер в рукави і знизу під дупу. Взяв яскраву, щоб машина не збила вночі. Буде 2-в-1, на лижі і для ровера взимку.
_Andrik_
Мені було десь 18 років, але я швидко збагнув що то була помилка, вистачило 20 кілометрів
_Andrik_
Мені було десь 18 років, але я швидко збагнув що то була помилка, вистачило 20 кілометрів
Востаннє редагувалось 27.11.2023 11:46 користувачем Piter Cantrope, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
лижні пуховики це топ я в ньому хожу коли зима зимаPiter Cantrope: ↑ 27.11.2023 11:32Купив собі лижку/сноуборд куркту, з вирізом під великий палець, така що защіпається знизу щоб сніг на залітав. Їздив на ровері - дуже зручно, не задуває вітер в рукави і знизу під дупу. Взяв яскраву, щоб машина не збила вночі. Буде 2-в-1, на лижі і для ровера взимку.
-
_Andrik_
Member
Ще й як пробував, мені це не цікаво і нудно просто їхати по асфальту. Зі сходів не з'їдеш , сидиш згорблений . Асфальт для мого катання існує щоб до лісу від дому доїхати.
-
hentakiboy
Member
даа верно поэтому я нигде таких и не видел , а жальHotspur: ↑ 26.11.2023 12:35вони не універсальні. товщина пер різна у всіхhentakiboy: ↑ 26.11.2023 11:27а ктото знает может, или видел где покупают такие защиты
-
murzik
Member
-
Hotspur
Member
то для богатих . в мене декатлоновський https://www.decathlon.ua/uk/p/157831-14 ... or-8738459murzik: ↑ 04.12.2023 09:2540-50-67к
отаке
-
Piter Cantrope
Member
Нє, в мене не теплий пуховик, а власне сноуборд куртка, синтетична. Отака:
https://www.volcom.eu/collections/mens- ... 5356077248
700 гривень на автобазарі у Франківську. Поїздив кілька днів тому, вимастив болотом. Виправ - і вже виглядає нормально. Дав братові, він на лижі буде їхати.
В дорогому пуховику я б не їздив під дощем і снігом)
https://www.volcom.eu/collections/mens- ... 5356077248
700 гривень на автобазарі у Франківську. Поїздив кілька днів тому, вимастив болотом. Виправ - і вже виглядає нормально. Дав братові, він на лижі буде їхати.
В дорогому пуховику я б не їздив під дощем і снігом)
-
Hotspur
Member
гарно купив мій сильно дорожчеPiter Cantrope: ↑ 04.12.2023 12:24700 гривень на автобазарі у Франківську.
-
Piter Cantrope
Member
Hotspur
Я в магазинах такі речі не купую. Та куртка за 700 ношена з потертістю на капюшоні. Але то таке, не буду ж я в ній одружуватись. Але колір дуже гарний і не вигорів зовсім. Брат собі купив нову куртку Regatta за 1.6к
А вело шорти і капці бачив по 100-300 гривень, є і нові і ношені, всякі btwin, rockrider з лайбами і всім. Тільки я в тому не розбираюсь і не знаю чи воно мені треба, тому не купив.
Відправлено через 4 години 58 хвилин 16 секунд:
Як їздити по таких дорогах як зараз? На переднє колесо треба шипи, мабуть. Ззаду можна обійтись звичайним.
Я в магазинах такі речі не купую. Та куртка за 700 ношена з потертістю на капюшоні. Але то таке, не буду ж я в ній одружуватись. Але колір дуже гарний і не вигорів зовсім. Брат собі купив нову куртку Regatta за 1.6к
А вело шорти і капці бачив по 100-300 гривень, є і нові і ношені, всякі btwin, rockrider з лайбами і всім. Тільки я в тому не розбираюсь і не знаю чи воно мені треба, тому не купив.
Відправлено через 4 години 58 хвилин 16 секунд:
Як їздити по таких дорогах як зараз? На переднє колесо треба шипи, мабуть. Ззаду можна обійтись звичайним.
-
unique-neon
Member
Це відносно. Я таки їжджу на 1х12. До того була 1х11. І на першій діапазону менше ніж хотілось би, і тим більше на другій. Але так, рахувати передачі не треба, ланцюг не злітає, пройшли проблеми з тим, що перекидки збиваються (але це мабуть тому, що на системах 1х почав використовувати трансмісію вищого рівня)Piter Cantrope: ↑ 14.11.2023 18:27Поїздив ще трохи і зрозумів, що 2 зірки спереду абсолютно не потрібно
-
Hotspur
Member
ніякPiter Cantrope: ↑ 04.12.2023 18:53Як їздити по таких дорогах як зараз?
Відправлено через 37 секунд:
навіть фабричні шиповані покришки не ідеальні для льодуPiter Cantrope: ↑ 04.12.2023 18:53На переднє колесо треба шипи, мабуть. Ззаду можна обійтись звичайним.
-
unique-neon
Member
Колись дивився огляди на ютубі, по льоду їздять так собі, на асфальт виїжджати при цьому не можна, бо шипи вилітають.Hotspur: ↑ 05.12.2023 01:25навіть фабричні шиповані покришки не ідеальні для льоду
-
dead_rat
Member
На плоскачу 1х норм, але якщо є рельєф, то без двох зірок спереду ніяк. По пласкому просто завжди на великій.Piter Cantrope: ↑ 14.11.2023 18:27 Поїздив ще трохи і зрозумів, що 2 зірки спереду абсолютно не потрібно. В мене ото що називається Shimano 105. Тільки треба думати коли що переключати, і зайвий перемикач на ручці вагу додає.
Наступний ровер буду брати виключно з 1 зіркою спереду.
Мені треба і діапазон і малий крок між передачами. Ото в горах я мріяв про три зірки спереду
-
r1d3r
Member
Не можу погодитись. Маю досвід їзди і на тріплах і на даблах і сінгл був 1*12 і 1*11, але дабл спереду - то просто топ, максимально універсальний діапазон виходить. Зараз 2*11 - неможу нарадуватись, і середня висока і заїхати майже все можна.Piter Cantrope: ↑ 14.11.2023 18:27 Поїздив ще трохи і зрозумів, що 2 зірки спереду абсолютно не потрібно. В мене ото що називається Shimano 105. Тільки треба думати коли що переключати, і зайвий перемикач на ручці вагу додає.
Наступний ровер буду брати виключно з 1 зіркою спереду.
- спойлер
-
Piter Cantrope
Member
Вчора бачив дідусика на "Україні" з пакетами на обидвох боках руля. І не боїться він ото за своє здоров'я?Hotspur: ↑ 05.12.2023 01:25ніякPiter Cantrope: ↑ 04.12.2023 18:53Як їздити по таких дорогах як зараз?
-
Hotspur
Member
це скільки на 20 км ?r1d3r: ↑ 05.12.2023 12:03 і середня висока
-
r1d3r
Member
це якщо порівнювати з мтб 1*11 з 32 зіркою з переду
-
Hotspur
Member
швидкість то яка в кілометрах середняr1d3r: ↑ 05.12.2023 12:27це якщо порівнювати з мтб 1*11 з 32 зіркою з переду
-
r1d3r
Member
А, так 20+ км/г. Але це ж таке, відносне поняття, залежить від багатьох факторів.Hotspur: ↑ 05.12.2023 12:43швидкість то яка в кілометрах середняr1d3r: ↑ 05.12.2023 12:27це якщо порівнювати з мтб 1*11 з 32 зіркою з переду
Я кажу про інше, про те що я звичним маршрутом їздив на сінглі і виходило повільніше. Хоча був в мене гравійник на Срем Апекс, там 1*11 наче непогано виходило, вле всеодно, на гору розрахунок закінчувався і по рівній дорозі теж, короче ні туди ні сюди.
Дабл ці моменти перекриває
-
dead_rat
Member
31-32 км/г
Макс було 36.5 середня на 20 км
В групі макс була 38.5 на 100 км
Відправлено через 4 хвилини 47 секунд:
r1d3r: ↑ 05.12.2023 12:53 Дабл ці моменти перекриває
А тріпл перекриває навіть 15% підйоми, якщо вони у вас є