Тиць разkairo: ↑ 28.11.2023 17:46 По-перше, я не граю ігри із своєї черги в суворій послідовності. По друге:
Assassin's Creed Odyssey
Red Dead Redemption 2
Тиць два
Тиць разkairo: ↑ 28.11.2023 17:46 По-перше, я не граю ігри із своєї черги в суворій послідовності. По друге:
Assassin's Creed Odyssey
Red Dead Redemption 2
Assassin's Creed Odyssey - 35 FPSГеральт: ↑ 28.11.2023 17:51Тиць разkairo: ↑ 28.11.2023 17:46 По-перше, я не граю ігри із своєї черги в суворій послідовності. По друге:
Assassin's Creed Odyssey
Red Dead Redemption 2
Тиць два
у мене чорний еран в браузері, шо мені робити? 3070тіMetalistForever: ↑ 28.11.2023 02:16Счастливые владельцы Radeon , рассказывают о без проблемности драйверов и что у них всего то два раза был зеленый экран !
Вимкнути апаратне прискорення у браузері, переставити драйвер через ddu. Проблема може бути не тільки в драйвері, але почати можна з цього.Nouriel: ↑ 28.11.2023 20:37у мене чорний еран в браузері, шо мені робити? 3070тіMetalistForever: ↑ 28.11.2023 02:16Счастливые владельцы Radeon , рассказывают о без проблемности драйверов и что у них всего то два раза был зеленый экран !
Как вариант : Вызвать свойства ярлыка Браузера Хром, в поле «Объект» (где прописан путь к ехе , типа "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" ) нужно после кавычек дописать: [пробел]--disable-gpu ( слово пробел и квадратные скобки писать не нужно, нужно просто его поставить перед командой). В итоге запись будет иметь вид типа - [ "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --disable-gpu ] . Применяем изменения и запускаем браузер с данного ярлыка.Nouriel: ↑ 28.11.2023 20:37у мене чорний еран в браузері, шо мені робити? 3070тіMetalistForever: ↑ 28.11.2023 02:16Счастливые владельцы Radeon , рассказывают о без проблемности драйверов и что у них всего то два раза был зеленый экран !
А артефакты длсс не мешают?kairo
При цьому саме смішне, що противники "фейкового" DLSS/FSR в більшості своїй яро захищають фейкове не РТ освітлення.
Потому что на РТ лишь некоторые эффекты прикрученные сверху.Геральт: ↑ 29.11.2023 13:06Правильно, запечене світло в грі, яка формально RT.
Прикольно, що ти обираєш саме лайнові імплементації рт))) Чого з кб пастрейсінгу не скинеш? Чи з АВ, можливо там з метро чи ремейку ТЛОУ?) Ах, я знаю чогоГеральт: ↑ 29.11.2023 13:06 Я вам ще "нефейкових" променів приніс. Black Ops Cold War, RT on, все на ультра. На першому скріні промінь зі стелі тунелю, на другому ГГ стоїть спиною до променя і дивиться собі під ноги. І що ж він бачить? Правильно, запечене світло в грі, яка формально RT.
- спойлер
- спойлер
Прикольно, що будь-які імплементації ідуть в список RT on. А якщо вибирати не лайняні, то лишиться 2-3 гри на 3 покоління відеокарт. По AW2 там вище скрін, з фойє )Enjthesilence: ↑ 29.11.2023 13:23 Прикольно, що ти обираєш саме лайнові імплементації рт))) Чого з кб пастрейсінгу не скинеш? Чи з АВ, можливо там з метро чи ремейку ТЛОУ?) Ах, я знаю чого
Ок, ти переміг) Ну мені просто ліньки сперечатись з типом, який мені про рт да апскейли розповідає, сидячи на rx, роблячи висновки чисто по ютубу.Геральт: ↑ 29.11.2023 13:28 Vpupkin
Стоп, так тут розказують, що з РТ це справжнє світло, а без РТ то типу фейкове.
А так виходить, що список дійсно променястих ігр насправді пустий ще. А оте все що в списку, то так, деякі ефекти, для галочки.
І за це пропонують переплатити швидкодією та якістю.
daesz
На релізі точно не було. І виглядала гра бомбезно.Прикольно, що будь-які імплементації ідуть в список RT on. А якщо вибирати не лайняні, то лишиться 2-3 гри на 3 покоління відеокарт. По AW2 там вище скрін, з фойє )Enjthesilence: ↑ 29.11.2023 13:23 Прикольно, що ти обираєш саме лайнові імплементації рт))) Чого з кб пастрейсінгу не скинеш? Чи з АВ, можливо там з метро чи ремейку ТЛОУ?) Ах, я знаю чого
TLOU я проходив коли променів не було, та вони там і не потрібні від слова зовсім. КП2077 всі нефанати рекламували як "нефейкове освітлення" бла-бла-бла. На релізі. Пройшло 2 роки і з'ясувалось, що освітлення там криве і неправильне. А от з пастрейсінг то тепер наше нове божество. Кумедно за цим спостерігати
Upd. А до речі, в КП2077 з пастрейсінгом дзеркало вже вміє Ві показати чи далі спеціальна кнопка для активації потрібна?
Если в игру не завозили освещение на лучах, то откуда ему там взяться? Или наличие двух букв Р и Т это уже гарантия волшебства?Геральт: ↑ 29.11.2023 13:28Стоп, так тут розказують, що з РТ це справжнє світло, а без РТ то типу фейкове.
Это повод играть с SSR вместо отражений и кашей из квадратиков вместо теней?Геральт: ↑ 29.11.2023 15:14Спробую інакше: ігр з тру-променями фактично нема.