Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
murzik
Member
Hotspur
гравел
на мтб не катаю майже
гравел
на мтб не катаю майже
-
Hotspur
Member
є гревели підвіси. все врахованоmurzik: ↑ 22.11.2023 16:21гравел
-
DimafonX
Junior
гревели підвіси - це якийсь особливий вид збочення ?
-
Hotspur
Member
я навіть собі думав купити але дорого. зручна штука.DimafonX: ↑ 23.11.2023 08:50гревели підвіси - це якийсь особливий вид збочення ?
https://veloplaneta.ua/ua/velosiped-27- ... l-2021-mat
200 000 грн я не готовий тратити на вел
-
DimafonX
Junior
нее. це дічь дика як на мене
ось нормальний коник:
https://eurozakup.com.ua/product-velosi ... 13367.html
ось нормальний коник:
https://eurozakup.com.ua/product-velosi ... 13367.html
-
Hotspur
Member
ти на ньому 100 км не катнешDimafonX: ↑ 23.11.2023 14:06ось нормальний коник
-
DimafonX
Junior
на ньому 170 км катав за раз. Мені дуже комфортно. Так він не для швидкості але класний аппарат. В мене такий.
-
Hotspur
Member
можна лінк страви або фото з неї ?DimafonX: ↑ 23.11.2023 14:12на ньому 170 км катав за раз.
-
DimafonX
Junior
не користуюсь стравою, ібо катаю не для рекордів чи записів. десь гугл видавав...
Отправлено спустя 14 минут 49 секунд:
Отправлено спустя 14 минут 49 секунд:
-
dead_rat
Member
100 км можна катнути навіть на радянському АістуHotspur: ↑ 23.11.2023 14:09ти на ньому 100 км не катнешDimafonX: ↑ 23.11.2023 14:06ось нормальний коник
-
alfredhaos
Member
Взяв перший карбоновий вел, глянемо що це таке. Але поставка буде аж в лютому, можливо трохи раніше.
-
Hotspur
Member
тренована людина. звичайна ніdead_rat: ↑ 23.11.2023 16:07100 км можна катнути навіть на радянському Аісту
Відправлено через 24 секунди:
оригінал шо тут скажешDimafonX: ↑ 23.11.2023 14:37не користуюсь стравою, ібо катаю не для рекордів чи записів. десь гугл видавав...
-
Piter Cantrope
Member
Я якось здуру поїхав отаким ровером зі Львова додому. Проїхав 75км до Стрия і сів далі на електричку, бо це було занадто))
- спойлер
-
hentakiboy
Member
-
Hotspur
Member
вони не універсальні. товщина пер різна у всіхhentakiboy: ↑ 26.11.2023 11:27а ктото знает может, или видел где покупают такие защиты
-
murzik
Member
хтось тут постив свій стенд на зиму
-
_Andrik_
Member
По своїм відчуттям можу сказати це космос . Річ в тім , що я до певного моменту не заморочувався над цим , купив собі двупідвіс алюмінієвий, їздив собі в лісі , стрибав , закручував гору ( для мене велосипед - це МТB full ) до поки не поїхав до байк парку і спробував карбоновий вел на дорогих компонентах . Після цього одразу свій ,ніби улюблений КТМ хс виставив на продажу . Як же легко було той велос розігнати і ..... все інше . Теж на ЧП купив з доброю знижкою карбоновий лесик, чекаю до грудня доставкиalfredhaos: ↑ 23.11.2023 19:14 Взяв перший карбоновий вел, глянемо що це таке. Але поставка буде аж в лютому, можливо трохи раніше.
Зараз другий головняк ,підібрати педалі
- спойлер
-
Hotspur
Member
це завжди приємно_Andrik_: ↑ 26.11.2023 23:33до поки не поїхав до байк парку і спробував карбоновий вел на дорогих компонентах
-
_Andrik_
Member
А ви ,пане , екстремал, я б від дому в радіусі пари кілометрів побоявся від'їхати на цьомуPiter Cantrope: ↑ 23.11.2023 21:24 Я якось здуру поїхав отаким ровером зі Львова додому. Проїхав 75км до Стрия і сів далі на електричку, бо це було занадто))
- спойлер
- Screenshot 2023-11-23 212354.png
Відправлено через 10 хвилин 14 секунд:
Це скоріше перевернуло уявлення про велосипедний всесвіт . Як шкода втраченого часу , та й можливості проявилися не так давно .Hotspur: ↑ 27.11.2023 00:15це завжди приємно_Andrik_: ↑ 26.11.2023 23:33до поки не поїхав до байк парку і спробував карбоновий вел на дорогих компонентах
- спойлер
- А ці й. .ні пі си самі не живуть і всьому світу заважають . Скільки в світі всього цікавого і одна дебільна русня срати хотіла на все
-
dead_rat
Member
_Andrik_
Пане, то ви ще шоссейний вел не пробували.
Пане, то ви ще шоссейний вел не пробували.