Купив GTX 1650 Factory Recertified в TELEMART

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Icipher
Member

Повідомлення

djmc60
хорошими дияниями дорога в ад выложина :shuffle:

на 100% уверен , что вложенные деньги на эту карту себя окупят :beer:
djmc60
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix дякую за пораду! Почитаю чим затестити. Бо тільки фурмарком 10 хвилин її прогнав і все. В мене така сама карта стоїть в другому домашньому ПК. Під мої задачі вистачає з головою.

Відправлено через 11 хвилин 54 секунди:
Rain Man саме так закидали помідорами ) ще й таємним агентом телемарта зробили ) Я не хотів хвалитись (нема чим) а просто на своєму досвіді показав що отримуєш коли купуєш реф. Короч побачимо чи буде жити пацієнт.
seraphic
Member

Повідомлення

Сколько платят за такую рекламу? могу лучше сделать пост :gigi:
Icipher
Member

Повідомлення

seraphic: 21.11.2023 23:37 Сколько платят за такую рекламу? могу лучше сделать пост :gigi:
як в нас говорять на Донбасі зроби , або балобол
goldenvirus
Member

Повідомлення

Ну раз такая шляпа пошла, то пожалуй сделаю антирекламу...брал я в Телемарте рефаб RX 560, приехала в ноунейм коробке, тоже в плёночках, пахнет новеньким...взял в руки, начал вертеть, а внутри что-то болтается...присмотрелся, а внутри карты валяется радиатор ВРМ, просто болтается между основным радиатором ГПУ и текстолитом...огляделся по сторонам, нашёл в коробке винтики, ну думаю ладно, фиг с вами, не буду возвращать, а то ещё скажут что сам открутил, хотел собрать как положено сам, а xер там, резьбы в радиаторе слизаны полностью, винты от руки входят и выходят...Вот думаю ;) :censoured: , а если б я не заметил, всунул в ПК и включил, и этот радиатор что-то бы мне коротнул, сгорело б всё , кто был бы виноват???
В итоге забил на гарантию 3 месяца и на расширенную гарантию за которую было доплачено, разобрал карту, нарезал новые резьбы в радиаторе ВРМ и собрал нормально...
Выходит я восстанавливаю карты получше завода :lol:
Справедливости ради, дело было пару лет назад, а карта до сих пор работает
mamayawarlord
HWBOT OC Team

Повідомлення

djmc60
Карта свежая- Феникс в2 появились год назад. По серийнику декабрь 22года. Правильно сказали, ломаться тут нечему. Единственное что я бы хотел отметить как минус - насколько я помню , она не умеет в пассив. Если уж и брать 1650, то на пассиве - постоянном или отключаемом. После окончания гарантии можно надеть на нее какого нибудь мастодонта типа Дипкул Дракула.
Buldozer.
Member

Повідомлення

Когда вы покупаете рефарбишед, давать отзывы сразу крайне быстро... подождем.. ;)
zalizo_org
Member

Повідомлення

По-перше, вітаю з покупкою.
По-друге, дякую, що поділилися досвідом. Судячи з фото, карта мало не стані нової, сподіваюся і працюватиме відповідно.

Всіх благ! :beer:
KimRomik
Member

Повідомлення

враховуючи, що деяким людям вдається купувати відяхи з остаточною гарантією яка іноді досягає 1 рік, тоді в чому перевага ось вашої покупки?
djmc60
Member

Повідомлення

mamayawarlord рівень шуму влаштовує. На фоні трьох додаткових вентилів в корпусі її не чути.

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Buldozer. Та це не стільки відгук про роботу карти. А більше розпаковка. Фотозвіт того, що прийшло. Ось і все. Можливо дійсно є дефект і будуть проблеми. Я не стверджую. Просто констатую факт замовлення і того, що отримав.

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
zalizo_org: 22.11.2023 00:57
По-перше, вітаю з покупкою.
По-друге, дякую, що поділилися досвідом. Судячи з фото, карта мало не стані нової, сподіваюся і працюватиме відповідно.

Всіх благ! :beer:
Дякую! Теж маю надію ) Ну вигляд нової має точно ) все і плівках та з заглушками. Слідів монтажу також немає.

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
KimRomik: 22.11.2023 03:33 враховуючи, що деяким людям вдається купувати відяхи з остаточною гарантією яка іноді досягає 1 рік, тоді в чому перевага ось вашої покупки?
Відносно швидко була потрібна карта. Пару днів помоніторив форум - до 4к нічого прийнятного для себе не знайшов. Шукав карти типу 1650-1660. На олх відео не хочу купувати. Адже на НП її не перевірю. А як забрав, то вже нічого не вирішиш.
Roaster
Member

Повідомлення

Почему мне кажется, что все эти factory recertified - это обычные почищенные от пыли б/у карты, видевшие фабрику производителя в первый и в последний раз в день своего выпуска? Я когда-то купил в "Телемарте" GTX1080, якобы Factory Recertified, но с убитыми в ноль вентиляторами, очевидно после майнинга.
antigore
Member

Повідомлення

Так , про ті рефабрики, маю таку 6900
1. це точно не ребаф!!
2.більше похоже на просто повернутий товар, по якісь причині , типу як з амазона палети ( а тут вже цікавіше)
3.брав 3 відухи, оригінальні пломби на місці (одна мала неробочу підсвідку, працювала норм, друга просто напів труп, нагрузка виліт, третя супер))
4. тобто сказати що їх хтось ремонтує??? врятлі , такі глюки тяжко не замітити
Відповісти