Останні статті і огляди
Новини
Купив GTX 1650 Factory Recertified в TELEMART
-
djmc60
Member
Привіт шановне панство. Хочу поділитись інфою про Factory Recertified або Manufacturer Refurbished карти з Телемарта. На заміну профільній GTX 750Ti взяв Asus Phoenix GeForce GTX 1650 OC ось таку https://telemart.ua/ua/products/asus-ph ... certified/ Прайс 3999 грн. Чому вибір пав саме на неї неважливо. Працюватиме з Фотошопом 80% часу як і попередниця. Бачив на форумі трохи було обговорень з приводу таких карт. Відновлених. Тому хотів би поділитись своїм досвідом. Бо вирішив зіграти в рулетку ) Вчора замовив - сьогодні отримав. Коробка нерідна, комплекта немає. Зовнішній вигляд нова. Вся в плівках. В чому була з нею проблема не знаю. Поставив - працює, тиха, холодна. Гарантія 3 місяці. Подивимось як працюватиме далі і чи працюватиме взагалі
P.S. Реєстрацію продукта на сайті Асуса пройшов норм. Купувати чи ні такі карти вирішувати вам.
P.S. Реєстрацію продукта на сайті Асуса пройшов норм. Купувати чи ні такі карти вирішувати вам.
-
djmc60
Member
-
Ortyomko
Member
дякую менеджеру компанії телемарт
-
djmc60
Member
Ахахах це типу я менеджер???? Бляха ну реально захотів поділитись інфою. Можливо корисно було б людям.
-
Metroa
Member
Угу. Читаєм уважно viewtopic.php?f=16&t=83&p=3620436&hilit ... 4#p3620436.
-
Rain Man
Member
djmc60
спасибо что поделились.. посмотрел - "красивое" но за эти деньги и даже дешевле на лохе полно этих 1650 в которых по крайней мере точно чего-то не паялось и не крутилось.. ну расскажете потом как хорошо Ваш рефаб был восстановлен, спустя время..
спасибо что поделились.. посмотрел - "красивое" но за эти деньги и даже дешевле на лохе полно этих 1650 в которых по крайней мере точно чего-то не паялось и не крутилось.. ну расскажете потом как хорошо Ваш рефаб был восстановлен, спустя время..
-
djmc60
Member
Читав ці теми, тому і вирішив також написати. Може видаляє відгуки, може впарює старі карти, відновлені або з дефектами. Але я просто зробив фото того, що отримав. Поки що це перевершило мої очікування. Можливо вона завтра навернеться. не знаю. Я свою gtx 750 ti теж доречі брав на Аліку після майнінгу. Був на них колись бум - дуже багато продавали з ферм. То гадав, що і року не пропрацює. А по факту 5 років в мене вже
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Та навряд. Бо в ремонтах нешарю. І не буду себе виправдовувати. Якщо втрачу її - значить лоханувся. На олх такі БВ карти 3500 десь. Але як на мене також ніяких гарантій що з ними. Тут хоча б міфічні 3 місяці гарантії. Короч це мій вибір незалежно від того правильний чи ні. Зовні принаймні карта норм. Як варіант то може бути. Всім миру.Rain Man: ↑ 21.11.2023 21:35 djmc60
-
Steelmax
Member
4к за это когда можно купить что-то более жирное на вторичке? Смутное предложение.
-
Rosberg
Member
Це лотерея, 50/50. Може працювати довго і щасливо, а може мати приховані глюки і дефекти, які не одразу проявляються.
-
Rain Man
Member
djmc60
здоровья Вашей карте и Вам не болеть..
здоровья Вашей карте и Вам не болеть..
-
divinity
Member
Ну так, схоже на рекламу. Знайомий тут на форумі в ідеалі нормальну 1660 super продавав за 4300 з вентилями в гарному стані. Так три тижні тут люди ціну збити хотіли.djmc60: ↑ 21.11.2023 21:20 Ахахах це типу я менеджер???? Бляха ну реально захотів поділитись інфою. Можливо корисно було б людям.
А тут 4000 за факторі ремонт (по факту - підвальний і що вони там міняли) однокулерна 1650? Це ж не 2020 рік.
-
Ortyomko
Member
я брав свій реф 6900 на енко за 25к тоді, коли найдешевша пропозиція на вторинці була 30к+, от тоді був сенс у покупці, а так.. не знаю
-
djmc60
Member
Всім дякую за відгуки. Сама покупка може і сумнівна дещо. В плані потужності. Дійсно можна щось цікавіше було знайти. Але вже як є. Сильних вимог немає. Якщо я на 750 ti зараз граю в Day Gone і пройшов Horizon Zero Down то ця буде краще точно. А так то вона для роботи. Фотошоп основний час. Так, лотерея ) подивимось.
-
AmigoPhoenix
Member
viewtopic.php?f=5&t=275474
Я не менеджер телемарту, якщо-що..)) просто дана тема підкинула ідею
Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
djmc60
Раніше наважилися купити на алі, але зараз не наважилися купити тут в перевірених людей. Цікаво, що на це б сказав ChatGPT )
Я не менеджер телемарту, якщо-що..)) просто дана тема підкинула ідею
Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
djmc60
Раніше наважилися купити на алі, але зараз не наважилися купити тут в перевірених людей. Цікаво, що на це б сказав ChatGPT )
-
djmc60
Member
Ні, неправда ) тут не знайшов просто нічого цікавого. Тільки була 1660 super вище мого бюджету. Запропонував 5к, але продажна ціна ціна була 5.8. Продавець дуже крутий, ввічливий але на мою пропозицію не погодився. Точно би в нього купив. Але не вийшло. А от з олх так. Відеокарта це не той продукт який би я хотів купувати на олх.
-
FANAT7
Member
Если бы эти карты шли как айфоны - в запломбированных коробках, то можно было бы доверять еще как-то и поверить что это реальный фр. А так это б/у карты, о чем пишут многие отзывы.
Касаемо темы, то тебе не повезло, а 1650 в майнинге не участвовала и сама карта очень сомнительная за ее цену. С ее производительностью м ломаться там нечему.
Почему не взять 1070 либо 1660? Непонятно.
Касаемо темы, то тебе не повезло, а 1650 в майнинге не участвовала и сама карта очень сомнительная за ее цену. С ее производительностью м ломаться там нечему.
Почему не взять 1070 либо 1660? Непонятно.
-
djmc60
Member
На самому початку теми написав - чому вибір саме цієї карти неважливо. Давайте не будемо дивитись на карту та її ціну. Головне що хотів донести - показати, що мені реально приїхало в коробці при купівлі рефа. Комусь інше приходить, комусь ні. Хотів поділитись інфою може корисно буде. А по факту отримав срач і 500 порад що треба було робити.
-
Мерзавчик
Member
Відправлено через 21 секунду:
Як то було в мемасіку - "добре хоч, що поки нікого не ви*... (не полюбили), зрештою - ще ж не вечір"djmc60: ↑ 21.11.2023 22:30 На самому початку теми написав - чому вибір саме цієї карти неважливо. Давайте не будемо дивитись на карту та її ціну. Головне що хотів донести - показати, що мені реально приїхало в коробці при купівлі рефа. Комусь інше приходить, комусь ні. Хотів поділитись інфою може корисно буде. А по факту отримав срач і 500 порад що треба було робити.
-
AmigoPhoenix
Member
djmc60
Поки карта ще на гарантії, я б вам радив попитати в знаючих людей як і чим провести максимально повні тести відяхи. Якщо звичайно ви ще цього не зробили.
А стосовно доцільності вибору. Я в кінці травня взяв собі 3070 в профільну систему під 32-х дюймовий 1440 монітор. Зараз розумію, що тоді дав маху і краще було взяти 6800(хт). Це я до того, що всі ми з різною періодичністю іноді вибираєм не самий оптимальний варіант.)
Поки карта ще на гарантії, я б вам радив попитати в знаючих людей як і чим провести максимально повні тести відяхи. Якщо звичайно ви ще цього не зробили.
А стосовно доцільності вибору. Я в кінці травня взяв собі 3070 в профільну систему під 32-х дюймовий 1440 монітор. Зараз розумію, що тоді дав маху і краще було взяти 6800(хт). Це я до того, що всі ми з різною періодичністю іноді вибираєм не самий оптимальний варіант.)
-
Rain Man
Member
djmc60
да норм всё.. ну поделились да рассказали, может Вам там скучно и поболтать охота и поделиться радостью приобретения.. а советы довольно дельные были, ну фиг его знает что там было с той картой, надеюсь повезёт.. цена конечно мягко говоря высоковата за такое вот и всё.. вот мне к примеру сегодня тоже в голову моча стукнула и меня закидают помидорами.. сидел хотел 14700к, а потом жаба задавила и думаю, а зачем оно мне надо, тут через годик уже s1851 который я по-любому захочу и заказал 14600к хотя перед этим был 12600к, но он зараза память не тащил и был по этой причине изгнан из системника и сидел я после него на 12100 думу думал долгую, а хочу-ли я 13700к, а потом хочу-ли я 14700к. а сегодня взял и обосрал свои мечты ай пятым..
да норм всё.. ну поделились да рассказали, может Вам там скучно и поболтать охота и поделиться радостью приобретения.. а советы довольно дельные были, ну фиг его знает что там было с той картой, надеюсь повезёт.. цена конечно мягко говоря высоковата за такое вот и всё.. вот мне к примеру сегодня тоже в голову моча стукнула и меня закидают помидорами.. сидел хотел 14700к, а потом жаба задавила и думаю, а зачем оно мне надо, тут через годик уже s1851 который я по-любому захочу и заказал 14600к хотя перед этим был 12600к, но он зараза память не тащил и был по этой причине изгнан из системника и сидел я после него на 12100 думу думал долгую, а хочу-ли я 13700к, а потом хочу-ли я 14700к. а сегодня взял и обосрал свои мечты ай пятым..