«Жирные» предложения интернет магазинов

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
nik5805
Member

Повідомлення

Иногда в интернет магазинах бывают низкие цены на некоторые товары.

Предлагаю в этой теме делиться ссылками на "жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы (список ниже).

Так как цены в магазинах ежедневно могут меняться, дублируйте цену в сообщении. Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

ПРЕЖДЕ ЧЕМ РАЗМЕСТИТЬ ССЫЛКУ НА "интересное предложение" - проверьте по хотлайну актуальное положение дел, ибо перепост сюда спам-рассылок розетки и Ко - воздержитесь от подобного
Востаннє редагувалось 14.07.2017 08:08 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
shnok
Member

Повідомлення

ervin: 19.11.2023 20:32 На розетці вже Чорна П'ятниця почалась.
https://rozetka.com.ua/ua/motorola-1002722/p396811752/
Гарна ціна за потужну заліцяку.
так во всех магазинах такая цена, а в ноунеймах еще дешевле на 500грн.
daesz
Member

Повідомлення

Мав на розетці декілька товарів в списку бажань, зайшов з цікавості глянути на знижки, а там ціни 1 в 1 ті самі, що були вчора, чи тиждень тому :gigi:
shnok
Member

Повідомлення

daesz
теж саме, все один в один. переглядав ноути, не знайшов знижки)

Отправлено спустя 49 минут 49 секунд:
додам, спостерігав за цим дешевим ноутом
спойлер
https://rozetka.com.ua/asus-90nb0vx1-m00v50/p360279624/
раніше (близько тижня) ціна була 18к, стара 20, зараз нова 18к стара 26к :D
daesz
Member

Повідомлення

shnok,
в мене в списку бажань є 2 різні монітори, клавіутура, 2 різні кронштейни і всілякі дрібниці - так от ситуація аналогічна, ціни або не змінились, або "нова" ціна залишилась та ж, а стара виросла :D
Heildvald
Junior

Повідомлення

в телемарті ціна на товари опустилась до планки сірих, ну такоє, але краще ніж нічого
murzik
Member

Повідомлення

чому Бошь не дає знижки на свою продукцію :puzzle:
Dima4s
Member

Повідомлення

shnok: 20.11.2023 01:57теж саме, все один в один. переглядав ноути, не знайшов знижки)
Розетка ще й видаляє будь які коментарі про ці брехливі знижки. коли ціна не знижується, а перекреслюється і як стара ціна пишеться більше число :-/
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

А немає немає таких сервісів/плагінів хрому щоб дивитись яка ціна була раніше на тій же розетці?
Бо для аліку чи амазон же є
AlteaXL
Member

Повідомлення

murzik
Member

Повідомлення

aaleksandrenko
для мене це працює так. якщо я хочу якийсь товар, не терміново, то моніторю вручну його ціну. якщо раніше я не цікавився тим товаром , то він мені і не потрібен
це якщо для себе
Hotspur
Member

Повідомлення

daesz: 20.11.2023 02:05в мене в списку бажань є 2 різні монітори, клавіутура, 2 різні кронштейни і всілякі дрібниці - так от ситуація аналогічна, ціни або не змінились, або "нова" ціна залишилась та ж, а стара виросла
просто паскуди. на Алі реально купонами монетами кодами з 100 баксів 20 економится. а тут просто розвод людей
daesz
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.11.2023 11:11
daesz: 20.11.2023 02:05в мене в списку бажань є 2 різні монітори, клавіутура, 2 різні кронштейни і всілякі дрібниці - так от ситуація аналогічна, ціни або не змінились, або "нова" ціна залишилась та ж, а стара виросла
просто паскуди. на Алі реально купонами монетами кодами з 100 баксів 20 економится. а тут просто розвод людей
Не те слово :mad:
crisisby
Member

Повідомлення

Айфон 13 був 30000 2 Неділі тому. Учора 31999. Зараз 27999. Цілуйте в ноги Асбіс, що дав знижку на два косаря :pray:
daesz
Member

Повідомлення

Дяка :up:

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
crisisby: 20.11.2023 11:16 Айфон 13 був 30000 2 Неділі тому. Учора 31999. Зараз 27999. Цілуйте в ноги Асбіс, що дав знижку на два косаря :pray:
Та він впав в ціні, напевно, тому що 15тий вийшов, а не тому що чорна пятниця в Україні :D
crisisby
Member

Повідомлення

Вчора техпідтримка одного банку, а також підтримка мойо- сказали , що ціни більше впадуть 24 числа на саму чорному пʼятницю . Чекаємо ? :-P
yupi
Member

Повідомлення

crisisby: 20.11.2023 11:22ціни більше впадуть 24 числа на саму чорному пʼятницю . Чекаємо ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SergN
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.11.2023 11:11на Алі реально купонами монетами кодами з 100 баксів 20 економится. а тут просто розвод людей
Та на Алі теж в розвод грати вміють. Той напівмотлох, що часто йде по акціях 1,99, зараз на звичайних сторінках, де народ затарюється з купонами і типу "знижками", то вже оцінений в 3-4-5 баксів.
Artem_K
Member

Повідомлення

daesz
В мене там на одній позиції з'явилася реальна знижка у 21%. Але 1) то зробив виробник (Beyerdynamic) й у всіх; 2) за два дні до цього гарнітура зникла у Розетки з продажу. Замовив на Портативі :)

Якщо кому цікаво під знижки у Beyerdynamic попали MMX100 та MMX300.
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Якщо комусь попадеться на очі монітор 1440p 32" до 150Eur/USD, скиньте сюди.
Відповісти