- спойлер
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
Евгений King
Member
У мене не сильно щасливий акк, проте і такого достатньо щоб закривати весь контент і дзеркало фулл, чекаю на нові поверхи дзеркала, бо скучно
-
daesz
Member
Одна зелень на конусах і стандарті, та ще й 5050 виграєте. Сказав би що лака вдосталь
Мав 1 фюел з попереднього БП і 2 сьогодні отримав, тож от тільки що вийшло взяти А6, трейси правда на 1-2 - буду фармити тепер їх весь тиждень, конус поки взяв з Наташі, але буду або івентовий використовувати, або куплю конус Байлу з магазину за даст
Мав 1 фюел з попереднього БП і 2 сьогодні отримав, тож от тільки що вийшло взяти А6, трейси правда на 1-2 - буду фармити тепер їх весь тиждень, конус поки взяв з Наташі, але буду або івентовий використовувати, або куплю конус Байлу з магазину за даст
- спойлер
Я от думаю, що можливо візьму батлпас, якщо виролю Клару. Маю на думці команду з Клара/Топаз/ХХ і Марч-дпс з конусом з батлпаса, той що скейлить дамаг ульти від ДЕФу, суть буде щоб Марч кидати щит на Клару піднімаючи її "агрометр", при тому щит все ще буде вміру "жирнючий", але я хотів би підзбирати кріт і атаку на Марч, щоб вона ще й нормальний демедж на КА наносила + частий ульт
-
Евгений King
Member
Я от думаю чи є сенс в Хохо якщо Гепард Е1, Фуська з сігною R2, Байлу з сігною та ще й Лоча з сігною вже є
Наче кажуть що дзеркало 11-12 вже буде потребувати 3 зібрані пачки, наче і круточки є, але навіть не знаю кого крутити
ДД у мене достатньо, саппортів теж, та й щити/хілери наче є, думаю Аргенті та Хохо скіпати. Наче є практичний сенс докрутити Е2 СВ але чи варта вона таких страждань, та й сінги у неї нема, то ж в ДД вона буде навіть з Е2 так собі
Кого взяти з 300 круток стандарту? Клару?
Наче кажуть що дзеркало 11-12 вже буде потребувати 3 зібрані пачки, наче і круточки є, але навіть не знаю кого крутити
ДД у мене достатньо, саппортів теж, та й щити/хілери наче є, думаю Аргенті та Хохо скіпати. Наче є практичний сенс докрутити Е2 СВ але чи варта вона таких страждань, та й сінги у неї нема, то ж в ДД вона буде навіть з Е2 так собі
Кого взяти з 300 круток стандарту? Клару?
-
daesz
Member
Думаю, що ні. Хоча мати Тіньюн яка може зсім речарджити енергію на ульт, і кленсити кожен хід за 0.5СП - то дуже зручноЕвгений King: ↑ 15.11.2023 19:54 Я от думаю чи є сенс в Хохо якщо Гепард Е1, Фуська з сігною R2, Байлу з сігною та ще й Лоча з сігною вже є
Думав точно так-же, в мене, правда, не було ні Лоча, ні Фу, тому думав ролити на рерані Лоча, а тут виявилось що ХХ має десь настільки ж крутий кіт, а можливо й чуть кращий, але менш СП позитивна. Тому вирішив забрати. Маю е1 Байлу, але чесно кажучи я її рідше використовував чим Наташу.Евгений King: ↑ 15.11.2023 19:54 думаю Аргенті та Хохо скіпати.
Я думаю взяти Велта, він мені виглядає хорошою опцією в ролі ДПС-танк (збираєте в ДПС, а "танк" зарахунок того, щоб він кидає на всіх слоу та імпрізонмент), ще й попалась його сигнатурка з стандарту, якщо якимось дивом отримаю його до 300 - то візьму Клару або Броню (немає обох, всі інші з стандарту вже є).Евгений King: ↑ 15.11.2023 19:54 Кого взяти з 300 круток стандарту? Клару?
-
Kirakishou
Member
Евгений King
Вінрейт 75% та 100%, майже одна зелень в конусах та стандарті. Як на мене, то Ваш аккаунт більш везучий, ніж у daesz з таким-то вінрейтом.
Відправлено через 17 хвилин 55 секунд:
О, вони з цим патчем нарешті додали ціни в гривнях, правда ціни такі ж самі, як і в гугл плей. Тільки чому для України на +20% відносно решти світу? Із-за того закону на гугл, який Рада в минулому чи позаминулому році прийняла? Невже міхойо платять податки в Україні?
Вінрейт 75% та 100%, майже одна зелень в конусах та стандарті. Як на мене, то Ваш аккаунт більш везучий, ніж у daesz з таким-то вінрейтом.
Відправлено через 17 хвилин 55 секунд:
О, вони з цим патчем нарешті додали ціни в гривнях, правда ціни такі ж самі, як і в гугл плей. Тільки чому для України на +20% відносно решти світу? Із-за того закону на гугл, який Рада в минулому чи позаминулому році прийняла? Невже міхойо платять податки в Україні?
- спойлер
-
daesz
Member
- спойлер
-
Евгений King
Member
У мене дилема, у мене є сігна Вельта, але у мене є Топаз під Клару і сігна Клари.daesz: ↑ 15.11.2023 20:04 Я думаю взяти Велта, він мені виглядає хорошою опцією в ролі ДПС-танк (збираєте в ДПС, а "танк" зарахунок того, щоб він кидає на всіх слоу та імпрізонмент), ще й попалась його сигнатурка з стандарту, якщо якимось дивом отримаю його до 300 - то візьму Клару або Броню (немає обох, всі інші з стандарту вже є).
Дилема без рішень, що буде краще зрозуміти дууже важко
-
Kirakishou
Member
Евгений King
Забирати по вайфу-фактору, тут і думати нема про що. Сам буду Броню забирати, бо Хімеко у мене вже є. Так би забрав Хімеко.
Забирати по вайфу-фактору, тут і думати нема про що. Сам буду Броню забирати, бо Хімеко у мене вже є. Так би забрав Хімеко.
-
daesz
Member
Теж саме, ще й на Броню маю сигнатурку, але я її успішно використовую на ТіньюнЕвгений King: ↑ 15.11.2023 21:24 У мене дилема, у мене є сігна Вельта, але у мене є Топаз під Клару і сігна Клари.
З іншої сторони я можу залишити сигнатурку Велка на Кафці
-
Евгений King
Member
Хімеко з сігною у мене плачуть в ізоляції, не бачу сенсу навіть качатиKirakishou: ↑ 15.11.2023 21:27 Евгений King
Хоча може під піро пачку і Топаз, я подумаю ще
Ще є плани качнути Риську, Пелу, Герту та Ма7, але де взяти стільки ресурсів, ось тільки від старту банера Топаз сьогодні докачав їй лвл і шляхи... Одяг в солянку, треба нормальне ще умудритись вибити.
Чисто в теорії Клара, Ма7, Топаз і Риська мають просто ідеально гратись, така собі бюджетна імбова пачка з фулл агром на Клару )
Ще Юйконг качнути мабуть колись треба, ту ж Хімеко, і вже до піро пачки і ГГшку )
Плани на 2 роки вперед
-
Kirakishou
Member
Евгений King
Ну я не кажу брати саме Хімеко, а брати по вайфу-фактору. Тобто, хто подобається. Якщо Броня і Хімеко є, то тоді брати Клару. Ну або якогось кунчика. Я б робив саме так. Бо за 300 круток береш раз, то краще взяти того, хто подобається.
Ну я не кажу брати саме Хімеко, а брати по вайфу-фактору. Тобто, хто подобається. Якщо Броня і Хімеко є, то тоді брати Клару. Ну або якогось кунчика. Я б робив саме так. Бо за 300 круток береш раз, то краще взяти того, хто подобається.
-
daesz
Member
Я почав вкачувати на початку 1.4, ще до того як вийшов банер Топаз, так би мабуть не качавЕвгений King: ↑ 15.11.2023 21:36 Хімеко з сігною у мене плачуть в ізоляції, не бачу сенсу навіть качати
Хоча може під піро пачку і Топаз, я подумаю ще
Ще є плани качнути Риську, Пелу, Герту та Ма7, але де взяти стільки ресурсів, ось тільки від старту банера Топаз сьогодні докачав їй лвл і шляхи... Одяг в солянку, треба нормальне ще умудритись вибити.
Чисто в теорії Клара, Ма7, Топаз і Риська мають просто ідеально гратись, така собі бюджетна імбова пачка з фулл агром на Клару )
"єслі би знать зараннє" - то просто б зачекав на Клару і користувався Топаз+Клара+Марч+1.
От хотів би її вкачати також, але в мене вона тільки е0, а без е6 і меморіс конуса (незнаю як його російською переклали, той що Коколію і Бронею малою) - певно дуже важко тримати позитивний СП і хоч якийсь аптайм на ультіЕвгений King: ↑ 15.11.2023 21:36 Ще Юйконг качнути мабуть колись треба, ту ж Хімеко, і вже до піро пачки і ГГшку )
А ГГшка в мене ось-так, дуже подобається її кіт, та й таунт - імба в МоС на поверхах з "макаками"
- спойлер
-
geka3250
Member
Ну чого так? Мені Хімеко впала на новичку, потім на стандарті, після обломала на банері Фу. Ігнорив від злості. Але потім вкачав, вона не така й слабка. У віртуалці непогано справляєтьсяЕвгений King: ↑ 15.11.2023 21:36Хімеко з сігною у мене плачуть в ізоляції, не бачу сенсу навіть качати
-
Евгений King
Member
У мене ДД хватає, от тільки зараз під Топаз з'явився якись сенс її качнутиgeka3250: ↑ 15.11.2023 22:19Ну чого так? Мені Хімеко впала на новичку, потім на стандарті, після обломала на банері Фу. Ігнорив від злості. Але потім вкачав, вона не така й слабка. У віртуалці непогано справляєтьсяЕвгений King: ↑ 15.11.2023 21:36Хімеко з сігною у мене плачуть в ізоляції, не бачу сенсу навіть качати
Можна монопіро зібрати, щось типу Аста, Хімеко, Топаз і ГГшка, або ГГшку на Фуську змінити, навіть краще буде, дати Асті конус на бонус елементального демеджу для володарів такого самого елементу, а Хімеко дати сінгу Генерала і буде не просто тіма а розрив )
-
geka3250
Member
Так, згоден. З Астою прикольно грається вона.
Кста, гра знову працює на Windows 7. На фікс китайцям знадобилося 45 днів
Кста, гра знову працює на Windows 7. На фікс китайцям знадобилося 45 днів
-
daesz
Member
Я такою тімою закрив МоС 1-7 на авто, в мене Топаз/Хімеко недокачані, тож на на 8-10 довелось змінити на Кафку/Семпо/АстуЕвгений King: ↑ 15.11.2023 22:22 Можна монопіро зібрати, щось типу Аста, Хімеко, Топаз і ГГшка
От декілька днів тому тут в темі обговорювали, що в Рельсі не так вже й багато виходить контенту за апдейт, а Хойо при цьому ще й не озвучують частину івентових квестів Ні щоб сісти і просто слухати, доводиться читати
-
geka3250
Member
Інді-студія ж, не можуть собі дозволитиdaesz: ↑ 15.11.2023 22:26От декілька днів тому тут в темі обговорювали, що в Рельсі не так вже й багато виходить контенту за апдейт, а Хойо при цьому ще й не озвучують частину івентових квестів Ні щоб сісти і просто слухати, доводиться читати
А може й спеціально роблять, щоб не переманювати гравців з більш прибуткового геншу.
-
daesz
Member
geka3250: ↑ 15.11.2023 22:30 Інді-студія ж, не можуть собі дозволити
Так хонкай був прибутковіший за геншин відколи вийшовgeka3250: ↑ 15.11.2023 22:30 А може й спеціально роблять, щоб не переманювати гравців з більш прибуткового геншу.
- спойлер
Це враховує андроід+епл, але без ПК клієнта.
Незнаю чого зображення за жовтень/вересень і квітень не відображаються, кинув лінками під спойлером.
-
Kirakishou
Member
І червона крапка в огляді голографічної карти на Ярило-шість теж пропала.geka3250: ↑ 15.11.2023 22:26Кста, гра знову працює на Windows 7. На фікс китайцям знадобилося 45 днів
Навіть кількість фраз, які говорять персонажі про себе в меню інформації, в рельсі разів у два менша ніж в геншині. Можливо, вони враховують якісь моменти. Типу щоб потім гра не перевалила за сотню гіг, як геншин. В геншині озвучування займає чимало місця. Бо я сумніваюсь, що тут справа в грошах на сейю. Сейю платять не за кількість реплік, а за час. Їм сказати на пятнадцять реплік більше для інформації про персонажа справа кількох хвилин.daesz: ↑ 15.11.2023 22:26Хойо при цьому ще й не озвучують частину івентових квестів
-
daesz
Member
Кажучи про сотню гіг, треба якось визбиратись і переставити гру, бо свого часу скачав всі озвучки, щоб послухати, але в кінечному результаті залишився на англомовній, тому що просто можна чілити і слухати персонажів, а не читати. Але ж всі інші три озвучки то продовжують обновлюватись кожного апдрейту і займати місцеKirakishou: ↑ 15.11.2023 22:46 Типу щоб потім гра не перевалила за сотню гіг, як геншин.