Напряжение на процессоре 1.744 V

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Sariwon
Junior

Повідомлення

Intel E97379-003 Б/У вот название моего кулера

Відправлено через 22 секунди:
А что такое скальпирирование процессора?
AMD
Member

Повідомлення

Sariwon: 14.11.2023 19:05
В бан! за руським кораблем!

Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Sariwon
В бан! за руським кораблем!
korea
Member

Повідомлення

Скальп - це коли знімають кришку з процесора.
Треба: фен, лещата та рішучість це зробити
завантаження (1).jpeg
Роблять це щоб заміни термо інтерфейс під нею на щось більш пристойне ніж КПТ8, яку використовували на конвеєрі.

Вміння шукати інформацію в Інтернеті самостійно не дуже потрібно для цього, але бажано все ж спробувати пошукати тематичні статті за 2013-2014 роки та прочитати.
Avenger80
Member

Повідомлення

Sariwon
korea
Кацапское видео, но наглядно показан скальп и аппарат для скальпирования:
спойлер
korea
Member

Повідомлення

Avenger80: 14.11.2023 22:00 Sariwon
korea
Кацапское видео, но наглядно показан скальп и аппарат для скальпирования:
спойлер
Апарат той в п'ятеро дорожчий за процесор, схаменіться :lol: у людини десятирічний і5

Я робив лещатами. Є ще спосіб з канцелярським ножем, але мені він здавався занадто небезпечним.
Crossbow
Member

Повідомлення

korea: 14.11.2023 23:05Є ще спосіб з канцелярським ножем, але мені він здавався занадто небезпечним.
я так скальпив gtx 460\560. тільки не канцеляр. ножем, а лезами (2 шт) + нагрів термо-феном - 130град десь.
korea: 14.11.2023 23:05Я робив лещатами
а так робив проци)
DuckRider
Member

Повідомлення

Він ще пасту нормальну не купив і не показав як маже і оберти вентилятора ніхто не бачив, а хлопці вже йому під бокс радять скальп. Всравсь той скальп йому, якщо можна з олх за 500 грн вирішити всі його проблеми
Avenger80
Member

Повідомлення

А не проще эту процедуру доверить знающим людям (во-первых, надо суметь снять крышку, во-вторых, знать, что наносить и иметь это, в третьих, надо всё обратно посадить - на что, новый герметик или что, в четвёртых, а стрёмно это всё - в итоге мёртвый покоцанный проц, в пятых, а может ну его на фиг и так сойдёт, ещё не такой и горячий... :gigi: . Просто видно так запугали автора темы, что он и пропал... :)
Відповісти