Здивуй менеHotspur: ↑ 12.11.2023 19:17люблю людей які без цін розказують де що дешевше. це дуже смішноdead_rat: ↑ 12.11.2023 19:06Є категорія людей, зто буде там ритися навіть знаючи, що оригінал дешевше.
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
dead_rat
Member
-
Hotspur
Member
Continental Terra Trail Gravel Faltreifen 700x40C Shieldwall System Puncture Protection Tubeless Ready Foldable Tyre 18 доларів. в німеччині 28 евро.dead_rat: ↑ 12.11.2023 19:17Здивуй мене
-
dead_rat
Member
Hotspur
Але в Німеччині вона буде справжня
Бо я не повірю, що китайці продадуть тобі за 18 баксів покришку з рекомендованою ціною 65 євро.
Але в Німеччині вона буде справжня
Бо я не повірю, що китайці продадуть тобі за 18 баксів покришку з рекомендованою ціною 65 євро.
-
Hotspur
Member
легко. я купляв Шимано за 30% від РРЦ на Алі оригіналdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:03Бо я не повірю, що китайці продадуть тобі за 18 баксів покришку з рекомендованою ціною 65 євро.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Головне вірити
Головне вірити
-
Hotspur
Member
це ти в нас без цін все наперед знаєш RRP1 39,99 € у Континенталя шось ти сьогодні 2 раза сів в лужуdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:19Головне вірити
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
https://www.bike24.com/p2703153.html
-
dead_rat
Member
Я знаю скільки підробок пруть з Китаю, а потім люди дивуються чого ж воно не робе.Hotspur: ↑ 12.11.2023 20:20це ти в нас без цін все наперед знаєшdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:19Головне вірити
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
І ти купив за 18 кота в мішку, коли оригінал 22? Серйозно?Hotspur: ↑ 12.11.2023 20:23це ти в нас без цін все наперед знаєш RRP1 39,99 € у Континенталя шось ти сьогодні 2 раза сів в лужуdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:19Головне вірити
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
https://www.bike24.com/p2703153.html
-
Hotspur
Member
абсолютноdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:25І ти купив за 18 кота в мішку, коли оригінал 22? Серйозно?
-
leif
Member
dead_rat
чому ти думаєш, що на алі не купити оригінал? які для цього підстави? не все, що з китаю то підробка.
з власного досвіду: коли переробляв один зі своїх треків на флетбар теж був змушений на алішці купувати, бо на той час ніде більше не знайшов в наявності перемикачів тіагра на флетбар, ну і шо, оригінальні перемикачі приїхали. шатуни на третій свій байк теж брав теж на алішці, і теж оригінал приїхав.
чому ти думаєш, що на алі не купити оригінал? які для цього підстави? не все, що з китаю то підробка.
з власного досвіду: коли переробляв один зі своїх треків на флетбар теж був змушений на алішці купувати, бо на той час ніде більше не знайшов в наявності перемикачів тіагра на флетбар, ну і шо, оригінальні перемикачі приїхали. шатуни на третій свій байк теж брав теж на алішці, і теж оригінал приїхав.
-
Hotspur
Member
коробки шрифт вага колір пінів і так далі. відрізняється дуже спокійно якщо лупа є і часу хвилин 10dead_rat: ↑ 12.11.2023 20:34Як ти відрізняєш оригінал від не оригіналу?
-
leif
Member
в досвіді з запчастинами з алішки взагалі не сам відрізняв, а спираюсь на думку свого веломеханіка з 15+ роками стажу, який мені власне байки і збирав. людина досвідчена, багато цих запчастин всяких різних своїми руками перебрав.dead_rat: ↑ 12.11.2023 20:34Як ти відрізняєш оригінал від не оригіналу?
-
Hotspur
Member
на Алі 50+ великих магазинів які більше 10 років продають оригінали Шимани але мені тут розкажуть казкиleif: ↑ 12.11.2023 20:42в досвіді з запчастинами з алішки взагалі не сам відрізняв, а спираюсь на думку свого веломеханіка з 15+ роками стажу, який мені власне байки і збирав. людина досвідчена, багато цих запчастин всяких різних своїми руками перебрав.
Відправлено через 6 хвилин 58 секунд:
я ланцюги не тільки Шимано відрізню але і KMC
-
alfredhaos
Member
А є якісь схожі вели по геометрії рами до Trek Domane? Щоб була також більш релакс посадка, а не як сутула собака
-
dead_rat
Member
Десь кожен вел з категоріі Ендуранс чи Гревел.alfredhaos: ↑ 13.11.2023 14:18 А є якісь схожі вели по геометрії рами до Trek Domane? Щоб була також більш релакс посадка, а не як сутула собака
І майже всі інщі, бо як надаштуєш, так на ньому і сидітимеш.
-
Hotspur
Member
майже всі гревелиalfredhaos: ↑ 13.11.2023 14:18А є якісь схожі вели по геометрії рами до Trek Domane? Щоб була також більш релакс посадка, а не як сутула собака
-
3-14
Member
А що дійсно бувають ланцюги не оригинальні? Не можу збагнути сенсу підробляти таку складну річ заради кількох баксів маржіdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:34Як ти відрізняєш оригінал від не оригіналу?
Бо отакого Г в нас повно ціпок
-
dead_rat
Member
Весь eBay полон підробних Ultegra ланцюгів хоч обвішайся.3-14: ↑ 13.11.2023 21:58А що дійсно бувають ланцюги не оригинальні? Не можу збагнути сенсу підробляти таку складну річ заради кількох баксів маржіdead_rat: ↑ 12.11.2023 20:34Як ти відрізняєш оригінал від не оригіналу?
Бо отакого Г в нас повно ціпок
-
WalkMan
Member
підготував маленький квест, вгадай де паль3-14: ↑ 13.11.2023 21:58бувають ланцюги не оригинальні
- спойлер
-
Piter Cantrope
Member
Поїздив ще трохи і зрозумів, що 2 зірки спереду абсолютно не потрібно. В мене ото що називається Shimano 105. Тільки треба думати коли що переключати, і зайвий перемикач на ручці вагу додає.
Наступний ровер буду брати виключно з 1 зіркою спереду.
Наступний ровер буду брати виключно з 1 зіркою спереду.