Є таке діло, але поки всі сторінки відкриваються нормально - жити можна. А може й китайці щось придумають, як було з 360 Explorer, який дотягнув ядро хрома аж до 86 версії для WINXPKirakishou: ↑ 13.11.2023 19:05Але потім набридло, що браузери перестали оновлюватися під сімку
Останні статті і огляди
Новини
Hoyoverse
-
geka3250
Member
-
Kirakishou
Member
Є материнська плата MSI B450 Tomahawk Max, може прикуплю якийсь райзен і дешевої пам’яті, та заміню той мотлох, що там зараз. Бо геншин буде оновлюватися і ставати важчим для системи, як і стар рейл.
Відправлено через 2 хвилини :
Але радує, що навантаження на одне ядро не тільки в мене. Значить, це якийсь баг і він має бути і у китайців, а китайців техпідтримка слухає, то може його пофіксять.
Відправлено через 2 хвилини :
Але радує, що навантаження на одне ядро не тільки в мене. Значить, це якийсь баг і він має бути і у китайців, а китайців техпідтримка слухає, то може його пофіксять.
-
geka3250
Member
Так, це точно проблема гри. Від патчу до патчу вилазять якісь баги, які фіксять потім. А може і залишаються надовго.
-
daesz
Member
Буду пуляти ХуоХуо завтра, пальці схрещені, щоб виграти 5050 і не на хард піті
Немаю ні Фу, ні Лоча, ні Лінкс :с Хотів спочатку на Лоча рерані пулити, але у ХХ нереально крутий кіт, хоча й не є настільки СП позитивна як він.
Дуже хочу і її, і Руан Мей, і щоб ще щось лишилось на якусь потенційну 5* Марч 8 в майбутньому <3
Поки маю 32 піті + 102 пула + 1100 дасту в магазині (ну тобто екстренні 55 пулів, але краще б взяв лайткон на ХХ за той даст), що разок 189 пулів, середніх 90 пулів за апдейт і на 2 сезони, ітого 180 + 189 = мав би забрати обох е0
Немаю ні Фу, ні Лоча, ні Лінкс :с Хотів спочатку на Лоча рерані пулити, але у ХХ нереально крутий кіт, хоча й не є настільки СП позитивна як він.
Дуже хочу і її, і Руан Мей, і щоб ще щось лишилось на якусь потенційну 5* Марч 8 в майбутньому <3
Поки маю 32 піті + 102 пула + 1100 дасту в магазині (ну тобто екстренні 55 пулів, але краще б взяв лайткон на ХХ за той даст), що разок 189 пулів, середніх 90 пулів за апдейт і на 2 сезони, ітого 180 + 189 = мав би забрати обох е0
-
Kirakishou
Member
Щось вони рано почали рерани пускати. Якби знав, що Кафку так скоро будуть реранити, я б не купував на її банері нефрит. Ось думаю, крутити всіх підряд дівчат, як я в геншині робив до банера Фуріни (хоча ще не вечір, може і Фуріну заберу), чи може краще тупо забирати на реранах ейдолони для тих, хто подобається. Кафку е6 хочеться. На роботі натякнули, що можуть бути премії і тринадцята, хоч би не спустити все на Кафку.
-
daesz
Member
На 1.4, як і в геншиніKirakishou: ↑ 14.11.2023 23:12 Щось вони рано почали рерани пускати. Якби знав, що Кафку так скоро будуть реранити, я б не купував на її банері нефрит. Ось думаю, крутити всіх підряд дівчат, як я в геншині робив до банера Фуріни (хоча ще не вечір, може і Фуріну заберу), чи може краще тупо забирати на реранах ейдолони для тих, хто подобається. Кафку е6 хочеться. На роботі натякнули, що можуть бути премії і тринадцята, хоч би не спустити все на Кафку.
Але то не значить, що кафка буде в найближчий час. От генерала пропустили після Зіли і реранять СВ наступний патч.
-
lewerlin
Member
Генерал, об'єктивно, гірше СВ вписується в банери цього патчу. З Кафкою я таких проблем не бачу, щоб реран десь не вписувався, в силу її унікальних механік.daesz: ↑ 14.11.2023 23:36Але то не значить, що кафка буде в найближчий час. От генерала пропустили після Зіли і реранять СВ наступний патч.
-
Kirakishou
Member
А, і справді в 1,4. Просто що Венті, що Тарталья — хлопці, тому я їх рерани не запам’ятав.daesz: ↑ 14.11.2023 23:36На 1.4, як і в геншині
Судячи зі зливів, Кафка може бути в 1,6. Там же буде і Руан Мей, а її теж хочеться. Хочу Сакуру, Райден Мей, Блек Свон ну і загалом всі дорослі модельки. В цій грі поки що майже всі персонажі класні, на відміну від персонажів в геншині. Я в геншині маю всіх жіночих персонажів крім Фуріни і більшістю з них не граю, бо не цікаво.
Генерал викликав багато негативу в китайців, можливо тому вони його пропускають. Ну або роблять реран Вовка одразу після Зельки, щоб Зельку ролили у моноквант до Фу Сюань.lewerlin: ↑ 15.11.2023 03:25Генерал, об'єктивно, гірше СВ вписується в банери цього патчу.
-
lewerlin
Member
І це, і конкуренція з Аргенті. Два івентові мужики-ерудити в одному патчі і без принципової різниці в механіках(як наприклад у Топаз і Зеле).Kirakishou: ↑ 15.11.2023 07:34або роблять реран Вовка одразу після Зельки, щоб Зельку ролили у моноквант до Фу Сюань.
Спробуєш патч, ще й Хохо захочеш) Таке миле чудо у хойо вийшло.Kirakishou: ↑ 15.11.2023 07:34Там же буде і Руан Мей, а її теж хочеться. Хочу Сакуру, Райден Мей, Блек Свон ну і загалом всі дорослі модельки. В цій грі поки що майже всі персонажі класні, на відміну від персонажів в геншині.
-
daesz
Member
Марч 8 Ейлін, ну і на здачу можна Рейден і Руан МейKirakishou: ↑ 15.11.2023 07:34 Хочу Сакуру, Райден Мей, Блек Свон ну і загалом всі дорослі модельки.
lewerlin: ↑ 15.11.2023 03:25Генерал, об'єктивно, гірше СВ вписується в банери цього патчу. З Кафкою я таких проблем не бачу, щоб реран десь не вписувався, в силу її унікальних механік.daesz: ↑ 14.11.2023 23:36Але то не значить, що кафка буде в найближчий час. От генерала пропустили після Зіли і реранять СВ наступний патч.
Швидше тому, що Аргенті також пас оф ерудішн. Хоча хто його знаєKirakishou: ↑ 15.11.2023 07:34 Генерал викликав багато негативу в китайців, можливо тому вони його пропускають. Ну або роблять реран Вовка одразу після Зельки, щоб Зельку ролили у моноквант до Фу Сюань.
Я як подивився трейлер - так зразу й захотівlewerlin: ↑ 15.11.2023 09:42 Спробуєш патч, ще й Хохо захочеш) Таке миле чудо у хойо вийшло.
(от цей)
-
Kirakishou
Member
Я ще о сьомій ранку спробував. Так, дуже милий персонаж, але у мене немає на неї круток. Хоч це і 5* хілер, а у мене немає 5* хілерів, але поки що і немає в них необхідності. Фу Сюань і Гепард поки що тащать. Припускаю, що можуть зробити Хаос, який без хілера не пройти — значить, так і буде. Не вийде закрити на 30, пройду на 27 зірок. Недоотримані 120 нефриту в місяць погоди не зроблять. Я готовий купувати нефрит для Кафки, Яе Сакури і для Райден Мей. Власне я і в геншині найбільше донатив на дорослих жінок — Райден, Яе, Дехія. Тобто типаж Onee-sama в аніме, бо вони мені ще з підліткового віку подобаються. До них же я відносю і Тіньюнь чи Топаз, хоч вони і молодші, але теж вже молоді жінки, а не підлітки. Купував примогеми для персонажів-підлітків я всього раз чи два в геншині.lewerlin: ↑ 15.11.2023 09:42Спробуєш патч, ще й Хохо захочеш) Таке миле чудо у хойо вийшло.
Я і так чимало на рельсу витратив. Наприклад, у мене в геншині за три роки три тисячі круток на івентових банерах, а в рельсі вже майже тисяча, хоч цій грі і року немає.
Втім, загадувати не буду. Спонтанних круток у мене теж повно. Плануєш одне, а потім зливаєш всі крутки на когось іншого.
-
daesz
Member
60+ піті, але виграв 5050
Відправлено через 9 хвилин 11 секунд:
Новий код бзв : 5S9BND25CRBK
Відправлено через 9 хвилин 11 секунд:
Новий код бзв : 5S9BND25CRBK
-
lewerlin
Member
Я чекаю Вовчка для монокванту(та й 4ки в тих банерах класні).daesz: ↑ 15.11.2023 11:2060+ піті, але виграв 5050
У мене тут трапився жорстокий антифайфу фактор. Я десь з півтора року працював в фінтеху. Колишніх коллег на акку якось бачити не хочеться.Kirakishou: ↑ 15.11.2023 11:07чи Топаз
-
daesz
Member
Не запитуйте чому я пролюбив гарант на е1 Топаз - хотів Гвен .
Вийшло хард піті фактично, коли писав 60 - забув що в мене було 20 з чимось пулів на попередньому банері..
Вийшло хард піті фактично, коли писав 60 - забув що в мене було 20 з чимось пулів на попередньому банері..
Зроблю на ній 1-2 10пула, бо також хочу і Ханю (чи як там її імя правильно читається), і Лінкс, може хоч одна з них вилізе. Та й е6 на Асті зайвими не будуть (зараз е4). Якщо попадеться рання СВ - то круто, як ні - ну то й ніlewerlin: ↑ 15.11.2023 11:26 Я чекаю Вовчка для монокванту(та й 4ки в тих банерах класні).
-
Kirakishou
Member
Жесть. У мене реально проклятий аккаунт. У Вас 8 зелених з 12, а у мене 2 зелених на 50 крутці з 11. Це при тому, що у мене 800 круток в банері персонажа та 200 в банері конуса.daesz: ↑ 15.11.2023 15:40Вийшло хард піті фактично, коли писав 60 - забув що в мене було 20 з чимось пулів на попередньому банері..
-
daesz
Member
Це реально жестьKirakishou: ↑ 15.11.2023 18:20 Жесть. У мене реально проклятий аккаунт. У Вас 8 зелених з 12, а у мене 2 зелених на 50 крутці з 11. Це при тому, що у мене 800 круток в банері персонажа та 200 в банері конуса.
Я на банерах конусів кручу 1 сингл рол, і то тільки на тих банерах персонажів яких пуляю, там поки щось 4 чи 5 пулів всього
-
Kirakishou
Member
Більше паки купувати не буду, хай китайці лікті кусають. Візьму ще один бойовий пропуск, щоб докачати сігну лисиці і потім переходжу в режим підписки, або і взагалі ф2п.
Відправлено через 16 хвилин 37 секунд:
520 на банері персонажа та 5 на банері конуса? А стандартний? Більше 200?
- спойлер
А скільки всього круток на банерах?daesz: ↑ 15.11.2023 18:24Я на банерах конусів кручу 1 сингл рол, і то тільки на тих банерах персонажів яких пуляю, там поки щось 4 чи 5 пулів всього
Відправлено через 16 хвилин 37 секунд:
520 на банері персонажа та 5 на банері конуса? А стандартний? Більше 200?
-
daesz
Member
Фактично 50 на бегінер банері, 6 на конусах, 251 на стандарті, 532 на лімітед і залишилось 7598 джейда +1 пул з івенту (тільки ящики позбирав і декілька прихованих ачівок знайшов покищо, івент не починав, даст з дюпів поки на пули не тратив.Kirakishou: ↑ 15.11.2023 18:43 А скільки всього круток на банерах?
-
Kirakishou
Member
daesz
Тоді доволі непогано ф2п круток назбирали. Якщо не рахувати ті, які я купував, то я назбирав менше. Хоч я і почав грати з першого дня, але дейліки відкрив тільки на третій день чи біля того, бо не торопився і смакував сюжет. А ще я в травні чи в червні тижнів три гри пропустив (з купленою підпискою ) і безодню почав проходити тільки недавно. Віртуальний всесвіт також не одразу повністю пройшов.
Хоча все одно кількість круток нічого не вирішує, вирішує те, чи потратив твій аккаунт в список щасливих чи ні.
Як Вам Хохо? До кого її поставите?
Тоді доволі непогано ф2п круток назбирали. Якщо не рахувати ті, які я купував, то я назбирав менше. Хоч я і почав грати з першого дня, але дейліки відкрив тільки на третій день чи біля того, бо не торопився і смакував сюжет. А ще я в травні чи в червні тижнів три гри пропустив (з купленою підпискою ) і безодню почав проходити тільки недавно. Віртуальний всесвіт також не одразу повністю пройшов.
Хоча все одно кількість круток нічого не вирішує, вирішує те, чи потратив твій аккаунт в список щасливих чи ні.
Як Вам Хохо? До кого її поставите?
-
daesz
Member
Kirakishou,
також граю з першого дня, не днях пролевелив/апгрейдив всіх до 60, щоб отримати 12 стандартних ролів
також граю з першого дня, не днях пролевелив/апгрейдив всіх до 60, щоб отримати 12 стандартних ролів
А ще я в травні чи в червні тижнів три гри пропустив (з купленою підпискою )
В мене таке було в геншині, почав на Європі і просто не ролило нічого хорошого, з 4* тільки зброя і дюпи, 5* на хард піті, через 2 дні почав все заново на Північній Америці і напулив Ділюка і Кечинь з перших 50 чи 60 пулів, так і продовжив грати на НА доки незакинувчи потратив твій аккаунт в список щасливих чи ні.
Другий наймиліший персонаж після Марч Я зазвичай дивлюсь які там вікнеси у ворогів і так підбираю команду, швидше за все що буду грати в сингл суппорта ХХ на одній стороні і Гепард на іншій. Доречі, не рекомендую грати історію до початку 2 половини апдейту, бо точно захочете пуляти її Містера ХвостаЯк Вам Хохо? До кого її поставите?
- спойлер