Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
unique-neon
Member
Привіт всім
Може зацікавить, надибав маловідому гру в стімі - Lonely Mountains: Downhill. Вайбова така спускалка, не вибаглива до заліза, де можна шукати різноманітні "неофіційні" шорткати між чекпоінтами. Вимагає геймпад.
Може зацікавить, надибав маловідому гру в стімі - Lonely Mountains: Downhill. Вайбова така спускалка, не вибаглива до заліза, де можна шукати різноманітні "неофіційні" шорткати між чекпоінтами. Вимагає геймпад.
-
dead_rat
Member
Сьогодні була ідеальна погода, перший раз за останні три тижні, 8-10 градусів усі 3.5 години покатушки.
Накінець-то покатався.
Накінець-то покатався.
-
Piter Cantrope
Member
Побачив, трохи пройшло бажання електроровер збирати. Хіба на LiFePo, але ті батареї ж наче важчі.
Треба по-доброму 1) Спосіб швидко скинути батарею з ровера 2) Спрінклер в гаражі.
https://www.youtube.com/shorts/vYzVN7W71r8
Треба по-доброму 1) Спосіб швидко скинути батарею з ровера 2) Спрінклер в гаражі.
https://www.youtube.com/shorts/vYzVN7W71r8
-
wow_w
Member
2-ге не допоможе, батареї в разі розгерметизації будуть горіти до кінця. В Європі з електрокарами вже були такі історії, навіть якщо загасити, вони потім знову самозагоряються, нічого кращого ніж банально погрузити все авто у ємність з водою не придумали.
-
Hotspur
Member
Накупив на 250 баксів запчастин на Алі на розпродажу задоволений як слон
-
murzik
Member
а була потреба?
-
l-m
Member
звісно, йому потім кешбек через русню передадуть
-
Hotspur
Member
покришки треба мінятиmurzik: ↑ 11.11.2023 17:05а була потреба?
Відправлено через 5 хвилин 18 секунд:
власну тупість можна тримати при собіl-m: ↑ 11.11.2023 17:38звісно, йому потім кешбек через русню передадуть
-
odessitmws
Member
можно к этому относится как к тому что просто пробег меньшеPiter Cantrope: ↑ 08.11.2023 21:08 Хіба на LiFePo, але ті батареї ж наче важчі.
если за рулем не овощ который не может крутить педали то даже этого меньшего запаса с головой... у меня кстати есть такая запасная, валяется без дела ибо таких пробегов уже давно не нужно
-
Piter Cantrope
Member
До речі, сьогодні перший день в листопаді коли я їздив на машині, бо холодно і мокро. До цього в магазин, в кафе на обід, в гості до когось і просто покататись - тільки на велосипеді. Не знаю скільки наїздив.
Відправлено через 38 секунд:
odessitmws
Ну так, і з спокоєм на серці що гараж не згорить.
Відправлено через 38 секунд:
odessitmws
Ну так, і з спокоєм на серці що гараж не згорить.
-
Hotspur
Member
купи простенький велокомпPiter Cantrope: ↑ 11.11.2023 18:23Не знаю скільки наїздив.
-
l-m
Member
так чому ж ти не тримаєш?Hotspur: ↑ 11.11.2023 18:01 власну тупість можна тримати при собі
-
Hotspur
Member
де там тупість ? твою я бачуl-m: ↑ 11.11.2023 18:48так чому ж ти не тримаєш?
-
l-m
Member
Не розуміти де там тупість, можна тільки якщо ти ватан. Навіть не знаю що гірше.Hotspur: ↑ 11.11.2023 18:49де там тупість ? твою я бачуl-m: ↑ 11.11.2023 18:48так чому ж ти не тримаєш?
Але та судячи з того, як у тебе палає, ти все зрозумів. Але ж за копійчину вдавишся й русні сраку підставиш.
Втім, ладно — тупість в тому щоб купляти велобарахло у китайців на алі, які є спонсорами війни, та ще з не нульовою ймовірністю придбати підробку, замість того щоб придбати у нас, у німців тощо.
Я от можу переплати декілька євро за гарантовано оригінальний товар, з якого якийсь цент піде, наприклад на ще один Патріот з Німеччини, а не на ракети русні.
А ти такий розумний, що не заробив навіть на таку розкіш? Та цим вихваляєшся? Ти б ще похвалився що гівна поїв.
-
Hotspur
Member
вже викинув всі товари вироблені в КНР дурачок ?l-m: ↑ 11.11.2023 19:25Втім, ладно — тупість в тому щоб купляти велобарахло у китайців на алі, які є спонсорами війни, та ще з не нульовою ймовірністю придбати підробку, замість того щоб придбати у нас, у німців тощо.
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Аліекспресс не належить росіянам і є приватною компанією. ти ж в Ашан ходиш ? а я не хожу бо от вони спонсорують війну напрямуl-m: ↑ 11.11.2023 19:25Я от можу переплати декілька євро за гарантовано оригінальний товар, з якого якийсь цент піде, наприклад на ще один Патріот з Німеччини, а не на ракети русні.
Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
я розумний а ти ще не викинув з дому всі товари зроблені в КНР чи куплені на Аліекспресі.l-m: ↑ 11.11.2023 19:25А ти такий розумний, що не заробив навіть на таку розкіш? Та цим вихваляєшся? Ти б ще похвалився що гівна поїв.
Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
у нас переплата 2-4 рази. німці нам не присилають нічого з 2022 якщо ти не в курсі. можна возити містом чи новою поштою але нова пошта на 4 кг мені нарахувала 50 доларів доставки. що показує що вони з розуму поїхали від жадностіl-m: ↑ 11.11.2023 19:25придбати у нас, у німців тощо.
-
l-m
Member
в 5-10 разів переплата)
Міст возить до 5 кг за 10 євро, раніше легкі посилки були ще дешевше.
Весь інший понос навіть коментувати лінь.
Міст возить до 5 кг за 10 євро, раніше легкі посилки були ще дешевше.
Весь інший понос навіть коментувати лінь.
-
Hotspur
Member
типовий ефект Даннінга — Крюґера - коли некомпетентні люди не можуть зрозуміти, що вони некомпетентні, оскільки в них відсутні знання, які б дозволили розрізнити компетентність і некомпетентність. Справжня компетенція може знизити самовпевненість, оскільки компетентна людина може хибно припускати, що інші мають аналогічний рівень компетенції.l-m: ↑ 11.11.2023 19:50Весь інший понос навіть коментувати лінь.
-
l-m
Member
Hotspur
так, вірний діагноз це гарний початок, успіхів тобі у подоланні свого ефекту Даннінга-Крюґера
так, вірний діагноз це гарний початок, успіхів тобі у подоланні свого ефекту Даннінга-Крюґера
-
dead_rat
Member
l-m
Не заважай людям таритися по базарам.
Є категорія людей, зто буде там ритися навіть знаючи, що оригінал дешевше.
Люди збирають вєліки з Алі дорожче, ніж я купив від А-Б брендів
Не заважай людям таритися по базарам.
Є категорія людей, зто буде там ритися навіть знаючи, що оригінал дешевше.
Люди збирають вєліки з Алі дорожче, ніж я купив від А-Б брендів
-
Hotspur
Member
люблю людей які без цін розказують де що дешевше. це дуже смішноdead_rat: ↑ 12.11.2023 19:06Є категорія людей, зто буде там ритися навіть знаючи, що оригінал дешевше.