Монобанк і військовослужбовці

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
куе
Member

Повідомлення

Доброго дня. Військовослужбовці мають можливість не платити відсотки по кредиту в Монобанк? Дякую
murzik
Member

Повідомлення

звичайно. будь який банк зобов'язується мобілізованим припинити нарахування відсотків, штрафів , тощо з дати мобілізації. для цього необхідно або у вайбер або на пошту електронну надіслати всі необхідні документи, в тому числі довідку про мобілізацію ФОРМА-5.
але деякі банки просять "витяг з наказу про мобілізацію". це вже складніше.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

куе: 09.11.2023 21:59 .... не платити відсотки по кредиту в Монобанк?
Напиши в телеграмм в підтримку , вона 24год...
@monobankbot
І тебе запитають:
спойлер
Дякую від себе та від всієї нашої команди, що ви на захисті нашої країни.🙏
Ви робите велику справу, бережіть себе та здоров'я вашим близьким.
Для того, щоб банк зміг переглянути нараховані проценти під час дії вашої служби, надайте, будь ласка, один з цих документів:
🔹Контракт з ТРО/ЗСУ
🔹Довідка про проходження служби за формою 5 "довідка про призи військовозобов'язаного на військову службу», яка видана не раніше 24.02.2022
🔹Військовий квиток: перша та друга сторінка (саме розвороти) (де зазначено ваше ПІБ) та сторінки з відмітками, де вказані дати проходження військової служби (тимчасовий військовий квиток не підходить)
🔹Довідка про участь у бойових діях АТО/ООС (незалежно від дати проходження служби)
🔹Посвідчення учасника бойових дій + довідка про проходження служби інші документи (посвідчення офіцера)
🔹Інші документи (посвідчення офіцера)

Мурзік не бреши, там все простіше в Моно. Читай вище
Востаннє редагувалось 09.11.2023 22:15 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 1 раз.
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
не розказуй мені.
конкретно з монобанком -- знайшов переписку у вайбері. я відправив їм довідку ФОРМА-5. цього виявилося достатньо.

ще інших 5 банків - там весь пакет треба, військовий квиток, паспорт, код, форма-5, витяг. заява від руки.

найбільше мозок *бав ІДЕАБанк

приватбанк заморозив кредит, і запропонував закрити його за 50% суми одним платежем.
те саме запропонував Сенс банк (альфа колишній) списав 40%
Ідеа банк списав 20%

за умови оплати одним платежем.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Людина спитала за монобанк :facepalm:
Ortyomko
Member

Повідомлення

murzik: 09.11.2023 22:10 Engineer_1988
не розказуй мені.
конкретно з монобанком -- знайшов переписку у вайбері. я відправив їм довідку ФОРМА-5. цього виявилося достатньо.

ще інших 5 банків - там весь пакет треба, військовий квиток, паспорт, код, форма-5, витяг. заява від руки.

найбільше мозок *бав ІДЕАБанк

приватбанк заморозив кредит, і запропонував закрити його за 50% суми одним платежем.
те саме запропонував Сенс банк (альфа колишній) списав 40%
Ідеа банк списав 20%

за умови оплати одним платежем.
ого у тебе кредитів по банках :insane:
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
побий мене

а підкажи по програмам для мобіків. читаю пільги для УБД - позика на житло з виплатою після 5ти років після закінчення будівництва з виплатою 10 років.
реально взяти? де

Відправлено через 23 секунди:
Ortyomko
то брат :mad: 200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк :( не можуть запропонувати часткове списання боргу, бо є судове рішення :D
Prescott
Member

Повідомлення

murzik: 09.11.2023 22:15200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк
Жесть, я думал такое только в рашке осталось. :-/
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 09.11.2023 22:15 а підкажи по програмам для мобіків. читаю пільги для УБД - позика на житло з виплатою після 5ти років після закінчення будівництва з виплатою 10 років.
реально взяти? де
Навіщо :D , ти там вмирати зібрався пару днів назад... :gigi: Ти :lol: не надійний позичальник

Ладно, на читай https://guide.diia.gov.ua/view/nadannia ... 4e6f763f0c
ЄОселя https://privatbank.ua/kredity/e-oselya

Взагалі, всьо це фігня, якщо дохід менше умовно 1т дол.
Найкраще що держава реалізувала , це 5 7 9%, але нажаль житло не попадає. Крута штука, а оформлення пипець, крові випють дай боже..
Востаннє редагувалось 09.11.2023 22:30 користувачем Engineer_1988, всього редагувалось 3 разів.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

піду втоплюся у Тисі глибокій :laugh:
Cirax
Member

Повідомлення

Prescott: 09.11.2023 22:18
murzik: 09.11.2023 22:15200 тисяч туло кредиту загалом було. залишилося 56 монобанк
Жесть, я думал такое только в рашке осталось. :-/
Что именно? Такие суммы?
Ну у меня примерно 100кгрн пару кредитов.
Так это немного, было четверть млн.
куе
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 09.11.2023 22:06
куе: 09.11.2023 21:59

Напиши в телеграмм в підтримку , вона 24год...
@monobankbot
І тебе запитають:
спойлер
Дякую від себе та від всієї нашої команди, що ви на захисті нашої країни.🙏
Ви робите велику справу, бережіть себе та здоров'я вашим близьким.
Для того, щоб банк зміг переглянути нараховані проценти під час дії вашої служби, надайте, будь ласка, один з цих документів:
🔹Контракт з ТРО/ЗСУ
🔹Довідка про проходження служби за формою 5 "довідка про призи військовозобов'язаного на військову службу», яка видана не раніше 24.02.2022
🔹Військовий квиток: перша та друга сторінка (саме розвороти) (де зазначено ваше ПІБ) та сторінки з відмітками, де вказані дати проходження військової служби (тимчасовий військовий квиток не підходить)
🔹Довідка про участь у бойових діях АТО/ООС (незалежно від дати проходження служби)
🔹Посвідчення учасника бойових дій + довідка про проходження служби інші документи (посвідчення офіцера)
🔹Інші документи (посвідчення офіцера)

У нас в частині телеграм неофіційно заборонено
murzik
Member

Повідомлення

куе
https://www.monobank.ua/contacts?lang=uk
якщо випускають в місто, можна у відділення зайти
куе
Member

Повідомлення

murzik
У монобанка є відділення? :super:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

""У Моно нет собственных отделений, он работает только онлайн на мобильных устройствах. Вам в Универсал Банк""
murzik
Member

Повідомлення

Engineer_1988
а на карті є https://www.monobank.ua/contacts?lang=uk
а хіба так можна? без відділень. чимось нагадує приватбанк, який роздавав бомжам кредити.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 09.11.2023 22:45 Engineer_1988
а хіба так можна? без відділень. чимось нагадує приватбанк, який роздавав бомжам кредити.
monobank — роздрібний продукт АТ «Універсал Банк». https://www.monobank.ua/about?lang=uk

Все можна., задача посадити побільше на іглу.
Тільки із усіх , в плані кредити моно нормальний ...4% закинув , і продлив...не платишь %
murzik
Member

Повідомлення

доречі. якщо взяти позику для мобіків чи медиків під 7 чи 3% відповідно
і цю квартиру здавати в оренду, і направляти ці кошти на закриття позики
це можливо по умовам позики? :idea:
якщо в Києві здавати за 7-10к + 5к платити своїми, а жити там де живеш зараз (в армії наприклад), то за 5 років буде квартира :D
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

murzik: 11.11.2023 10:33 ….
якщо в Києві здавати за 7-10к + 5к платити своїми, а жити там де живеш зараз (в армії наприклад), то за 5 років буде квартира :D
Якась плутана схема.
Є значно простіший і швидший варіант, щоправда з невеликим нюансом.
InFamous
Junior

Повідомлення

murzik: 09.11.2023 22:45 Engineer_1988
я теж бомж, не прописаний ніде, але заробляю 4000$ приблизно і кредитів на 250к :lol:
Відповісти