Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Entar
Member

Повідомлення

Donate: 09.11.2023 15:14 Проблема в алгоритмах, ISP та взагалі самого вендора щось допилювати. На флагманах більше стабільності і бажанні щось відредактувати зазвчичай немає. А ось на бюджетках воно стабільно є.
Тобто, я правильно розумію, що основна проблема/претензія до фото на сяомі в цьомі ціновому діапазоні - алгоритми/стабілізація, із-за якої власне і доводиться або робити по декілька фото і вибирати з них одну покраще, для гарантії, що не буде розмазано, і в принципі автоматика налаштувань спрацювала краще?

І саме заради цього й ставлять gcam (основна проблема якого - знайти де скачати налаштування під цю версію телефону), який частину цієї роботи бере з людини на себе? А на більш дорогих телефонах середньостатистично стабілізація/алгоритми краще і менше необхідності цим займатися?
Тепер більш зрозуміло, дякую!

Отправлено спустя 2 минуты 44 секунды:
А де найкраще (так щоб не в сторону "ідеального", а в сторону - "по швидкому скачати універсальне") брати gcam з налаштуваннями на redmi note 12 pro 5g?
На pda просто під цю модель у її темі не бачу.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 09.11.2023 15:33
snapdragon999: 09.11.2023 15:30

любой телефон только выходит и какие то косяки вылазят , даже у тех же яблок и самсунга, не надо гнать,тем более ещё раз говорю за 300 баксов я прощаю какие то мелкие огрехи, но когда шото глючит за 1000 и выше это вообще жестяк. Примеров куча и у огрызка с его нагревом и самсунга 23 с камерами.
Что у яблока, что у Самсунга не по 20 моделей в одной линейке, и у них нету тонны прошивок на разные регионы. Поэтому обновления там будут приходить стабильно у всех в одно и то же время. У сяоми такого не будет, даже с их новой осью
На массовые модели там все хорошо выходит и поддержка ок. Да 5 лет не будет, но многим 3 года хватит, потом пойдут новый купят по прикольнее.Мне что 9 андроид что 13, с разницей в 5 лет вообще одинаково.Я не заметил там особых улучшений или глобальных изменений. Пусть лучше будет более старая версия, но вылизана до идеала, чем какие то постоянно новые с новыми косяками.
Donate
Member

Повідомлення

Entar: 09.11.2023 15:40 А де найкраще (так щоб не в сторону "ідеального", а в сторону - "по швидкому скачати універсальне") брати gcam з налаштуваннями на redmi note 12 pro 5g?
На pda просто під цю модель у її темі не бачу.
Любий порт досить кривий. Там від моделі залежить.
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1069876
Entar
Member

Повідомлення

Donate: 09.11.2023 15:45 Любий порт досить кривий. Там від моделі залежить.
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1069876
Тему подивився, там на про+ є, я не знаю чи воно норм буде на про 5г.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.11.2023 15:42Пусть лучше будет более старая версия, но вылизана до идеала
І що колись 60 фпс в ютубі пофіксять? :teacher:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 09.11.2023 15:45
snapdragon999: 09.11.2023 15:42Пусть лучше будет более старая версия, но вылизана до идеала
І що колись 60 фпс в ютубі пофіксять? :teacher:
когда бакс был 27 и меньше я брал каждый год, ну макс полтора года новую трубку, мне было вообще по колбасе сколько там поддержки осталось))Какие то дорогие брать не выгодно, они быстро обесцениваются. Та же ультра 22, за год вдвое упала цена на бу. Это 20-25 штук, можно 2 сяоми купить))
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.11.2023 15:42Мне что 9 андроид что 13, с разницей в 5 лет вообще одинаково.Я не заметил там особых улучшений или глобальных изменений.
Бугага. Людина, яка не помічає різниці між 9 та 13/14 андроідом пробує щось рекомендувати в сучасних телефонах... Де ви такі беретесь ..... :lol:
Dmytro1511
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 09.11.2023 16:11
snapdragon999: 09.11.2023 15:42Мне что 9 андроид что 13, с разницей в 5 лет вообще одинаково.Я не заметил там особых улучшений или глобальных изменений.
Бугага. Людина, яка не помічає різниці між 9 та 13/14 андроідом пробує щось рекомендувати в сучасних телефонах... Де ви такі беретесь ..... :lol:
Він ж з сяомі, там хоч 17 андроїд буде - все одно параша :D
snapdragon999
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov: 09.11.2023 16:11
Ну и какие изменения, просвети бугага
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.11.2023 16:18 Ну и какие изменения, просвети бугага
Більше нічого не зробити? Може в магазин збігати?

Купи піксель та подивись. Чи хоч погугли.
leif
Member

Повідомлення

кароч, айфон наразі не перегрівся і не згорів, все з ним добре, але щось мені ось не заходить, вже хочу віддати 15 pro max дружині, яка користувач айфону і її все влаштовує, а собі взяти піксель 8 про.

от вже не думав, що купа дрібних особливостей і косячків типу відсутності окремої кнопки коми на головному лейауті клавіатури (і в gboard і в swiftey також) можуть мене настільки дратувати.

що скажете про піксель 8про?

по оглядах мені сподобався, все влаштовує.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

leif: 09.11.2023 16:33 кароч, айфон наразі не перегрівся і не згорів, все з ним добре, але щось мені ось не заходить, вже хочу віддати 15 pro max дружині, яка користувач айфону і її все влаштовує, а собі взяти піксель 8 про.

от вже не думав, що купа дрібних особливостей і косячків типу відсутності окремої кнопки коми на головному лейауті клавіатури (і в gboard і в swiftey також) можуть мене настільки дратувати.

За свої гроші гарний варіант, камера гірше айфона тільки по відеозйомці, ШИМ меньший ніж на с23 ультра, 7 років оновлень, твльки автономність гірша і проц не такий потужний. Для не ігрових задач буде норм

Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Я б взагалі в такому бюджеті топив би за соньку 1 мк5, але там у камери софт поганий, і підтримка ОС всього 2 роки + рік оновлень безпеки. Ці дві проблеми перекривають всі її фішки у вигляді джека 3.5, мікросд слоту, шикарного екрану з відносно невеликим ШИМом і шикарного дизайну з не меньш шикарним оригінальним чохлом.
leif
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 09.11.2023 16:46Для не ігрових задач буде норм
В іграшки не граю на телефоні взагалі. Бачив, що процесор не дуже швидкий, але ніби в звичайному користуванні сильно не мало б напрягати. Мені, якщо чесно, і лижа G7+ досі комфортна по швидкодії.

Але камера у айфона 15промакс, на мій погляд, краще і в фото режимі, судячи з тих порівнянь і оглядів які я подивився. Але то ніби не дуже критично.

А де пікселі краще у нас купувати? Всі сіровози однакові?

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Dmytro1511: 09.11.2023 16:51але там у камери софт поганий, і підтримка ОС всього 2 роки + рік оновлень безпеки
Звучить не дуже. Це все важливі моменти.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: невеликим ШИМом і шикарного дизайну .
что там шикарного? вытянутая сосиська :gigi:
форм фактор вообще ни о чем
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.11.2023 16:59
Dmytro1511: невеликим ШИМом і шикарного дизайну .
Ты этим форм фактором не пользовался просто. Я им пользовался и мне он зашел. В остальном исполнение отличное, блок камер не огромное нечто, заднее стекло рифленое, рамка ребристая. Он выглядит дорого, особенно в белом цвете. Чехол оригинальный тоже классный, выпирание блока он убирает, имеет такую же рифленую текстуру, есть встроенная ножка и выпуклость внизу, с которой телефон удобно держать горизонтально.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 09.11.2023 17:10
snapdragon999: 09.11.2023 16:59

Ты этим форм фактором не пользовался просто. Я им пользовался и мне он зашел. В остальном исполнение отличное, блок камер не огромное нечто, заднее стекло рифленое, рамка ребристая. Он выглядит дорого, особенно в белом цвете. Чехол оригинальный тоже классный, выпирание блока он убирает, имеет такую же рифленую текстуру, есть встроенная ножка и выпуклость внизу, с которой телефон удобно держать горизонтально.
самый лучший форм фактор у айфона и самца как по мне, а вытянутые на любителя, когда по ширине мало тоже не очень.
Dmytro1511
Member

Повідомлення

snapdragon999: 09.11.2023 17:13
Dmytro1511: 09.11.2023 17:10

самый лучший форм фактор у айфона и самца как по мне, а вытянутые на любителя, когда по ширине мало тоже не очень.
С этим форм фактором телефон ощущается как компакт, при этом экран 6.5 дюймов. Самец и Яблоко при такой же дюймовке ощущаются как лопаты. Из минусов 21:9 можно выделить только маленькую задействованую площадь при просмотре видео в формате 16:9 и ли 4:3
Donate
Member

Повідомлення

leif: 09.11.2023 16:33 кароч, айфон наразі не перегрівся і не згорів, все з ним добре, але щось мені ось не заходить, вже хочу віддати 15 pro max дружині, яка користувач айфону і її все влаштовує, а собі взяти піксель 8 про.

Коштує як крило від боїнгу, телефон в другий раз вийшов мінорним, борода з pro hi tech в огляді сказав що в цілому переходити з 6 на 8 pro немає ніякого товку, коли ціна підійде до 800 баксів тоді можна брати :gigi: За 46к це дуже дорого :gigi:
Зображення
2 в або три рази дешевше з тим же самим експіріенсом :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

Donate: 09.11.2023 17:19Коштує як крило від боїнгу, телефон в другий раз вийшов мінорним, борода з pro hi tech в огляді сказав що в цілому переходити з 6 на 8 pro немає ніякого товку, коли ціна підійде до 800 баксів тоді можна брати За 46к це дуже дорого а ціну на нього знизять так як вже 7а коштує 14,5к хоча на старті в нас він був 20-22к
коли, на твій погляд, це станеться? як швидко пікселі дешевшають?

зараз ціна співставна з тим, що за піксель просять в європі. 1159 в німеччині і близько 1200 євро у нас за 256гб.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Dmytro1511: 09.11.2023 17:18
snapdragon999: 09.11.2023 17:13

С этим форм фактором телефон ощущается как компакт, при этом экран 6.5 дюймов. Самец и Яблоко при такой же дюймовке ощущаются как лопаты. Из минусов 21:9 можно выделить только маленькую задействованую площадь при просмотре видео в формате 16:9 и ли 4:3
Ну такое, на любителя, мне нравится большая площадь по ширине. Первыми яблоки додумались нормально делать, потом самсунг подхватил или наоборот, теперь и сяоми тоже увеличивают, раньше тоже сосиськи лепили в длину.Особенно если еще стекло с рамкой ,оно отьедает еще по ширине пару мм
Востаннє редагувалось 09.11.2023 17:41 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти