Загальні продажі ремейків Resident Evil 2, 3 та 4 перевищили 26 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ddO
Member

Повідомлення

Можливо ремейк першої частини вийде в 2026 році на 30_ти річчя серії.
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2023 13:27 В геймпасі пройшов ремейк Дед Спейса, жаба була купляти за фулл прайс, так і не зрозумів, навіщо стільки сил було витрачено. Точніше зрозумів, це максимально простий фарм бабок. Та й це ж дуже легкий маніпулятивний прийом - зіграти на ностальгії
Та чого, пройшов рімейк Діда, все норм і вже явно бадьоріше грається ніж той же AW2.
RE4 remake також норм, разок пройти.
unique-neon
Member

Повідомлення

Kib: 07.11.2023 12:39Ця помилка може почати вилазити через 2 години геймплею, і потім ніякого тобі рефанду.
Думаю можна принаймні спробувати рефанд зробити, вказавши підставу, що гра більше не запускається. Десь бачив, що після двох годин рефанди можуть працювати, але як повезе.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 07.11.2023 13:53
Enjthesilence: 07.11.2023 13:27 В геймпасі пройшов ремейк Дед Спейса, жаба була купляти за фулл прайс, так і не зрозумів, навіщо стільки сил було витрачено. Точніше зрозумів, це максимально простий фарм бабок. Та й це ж дуже легкий маніпулятивний прийом - зіграти на ностальгії
Та чого, пройшов рімейк Діда, все норм і вже явно бадьоріше грається ніж той же AW2.
RE4 remake також норм, разок пройти.
Не зрозумів до чого ви тут приплели АВ2, який по своїй суті більш повільна гра, майже кіно інтерактивне, воно вам спокою не дає, що не тягне гпу, розумію. Відпустіть вже ситуацію. Доречі, в "діда" одна з найхалтурніших імплементацій ртх, які я в іграх зустрічав, там реально різниця тільки в фпс майже у всій грі.

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
daesz: 07.11.2023 13:35
Enjthesilence: 07.11.2023 13:27

В геймпасі пройшов ремейк Дед Спейса, жаба була купляти за фулл прайс, так і не зрозумів, навіщо стільки сил було витрачено. Точніше зрозумів, це максимально простий фарм бабок. Та й це ж дуже легкий маніпулятивний прийом - зіграти на ностальгії
З однієї сторони є ігри для яких хотілося би отримати римейк (повноцінний), як от той же котор, деус екс 1 та й навіть той же РЕ, тому що і виглядають/виглядали, і граються на сьогоднішній день максимально всрато. Але більшість цих одоробло виходить за фул ААА прайс, в той час як максимум що роблять - це натягують текстури більшого розширення на лоу полігональні кубики..
Римейки по типу вольфенштейна хочеться похвалити, фактично написали нові ігри з нуля (хоча 2 частина була посередня, 3 взагалі хотіла щоб її грали в коопі для максимального ефекту - і це явно поворот не туди.
Дед спейс новий так і не грав, алана вейка ремастер вирішив не купляти, бо візуально вона не дуже й краща за оригінал, який вже є куплений :dontknow:
Я все ж за продовження ігор, краще нову частину Деус Екс, який дідько на самому цікавому обірвався, чи нову частину котор
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2023 14:13 Я все ж за продовження ігор, краще нову частину Деус Екс, який дідько на самому цікавому обірвався, чи нову частину котор
Справедливо, але римейк котор > римейк котор 2 із додаванням всього вирізаного контенту :) Бо писати 3 котор, коли з другої частини вирізали половину контенту в уготу того, щоб релізнути вчасто - така собі ідея :)
Так і деус ексом першим, гра відмінна, пройшов разів 15 (включаючи різні модифікації) і навіть погана "картинка" мене не зупинила, але 2 лайняна, особливо геймплейно. Повний римейк дозволив би з часом переробити інвізібл вор в кращу гру.
doc-oc
Member

Повідомлення

daesz: 07.11.2023 12:26
waryag: 07.11.2023 11:06 Цікаво, яка частина буде наступною: 1 чи 5?
Resident Evil HD Remaster був випущений перед всіма цими римейками, наврядчи вони ще й римейк після цього зроблять.
Так на секундочку это ремастер именно полноценного ремейка! Оригинал вышел на первой PlayStation в 1996 году, а ремейк аж в 2002 году на Nintendo GameCube и правда до сих пор и выглядит и играется шикарно) Понять умом тех, кто не может пройти этот ремейк и получить удовольствие, решительно невозможно :lol:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

D_Sarif41: 07.11.2023 11:06 Який толк публікувати кількість проданих копій, якщо не відомо скільки вони заробили з тих копій? Серія сталкер продалася тиражем 15 млн. копій, і що с того? Григорович сильно розбагатів?
В долгосрочной перспективе - выиграли абсолютно все кто участвовал в создании проекта. Григорович получил зеленый свет на Clear Sky и будущую работу для сотрудников, некоторые девелоперы опыт работы в ААА, который успешно перенесли в 4А Games. Сплошные плюсы.
Kib
Member

Повідомлення

Кому може буде цікаво, засів поклацати налаштування демо резіка 4, щоб визначити яке налаштування дає славнозвісний фатал ерор 25. Там звісно налаштувань достатньо багато тому це реально треба заморочитись. Як виявилось активація Hair Strands, якийсь аналог hair works, крашить гру з тою самою помилкою, і неочікувано ambient occlusion також, все інше можна максити хоч до червоного рівня врам споживання в тому числі рейтрейсінг, демо не вилітає і вантажиться з першого разу.
Не ясно в чому тут справа, у вінді, в дровах, грі, чи у всьому разом. Нехай той Hair Strands крашить гру, то ще зрозуміти якось можна, але от ambient occlusion, який практично не впливає на картинку, чому. :insane:
Diablique
Member

Повідомлення

Paladin_D
Пятую часть, рекомендую играть и не ждать, выглядит она очень достойно, сюжет, экшен, графоний, геймплей, в ней все это есть, плюс кооператив, это одна из не многих игр, в которую интересно играть в коопе, даже сейчас загляни в Стим, я уверен несколько тыщ человек в онлайне, с друганом, вечероком погонять в нее, самое то, поверь, не разочарует, сами с корешом ее два раза пробежали, как раз фишка этой игры в кооперативе на много интересней играть, с ботом это трындец, бесит он часто.Так что рекомендую. Следующая будет думаю 9, а уж потом 5 ремейк.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2023 14:13Я все ж за продовження ігор, краще нову частину Деус Екс, який дідько на самому цікавому обірвався, чи нову частину котор
Нова частина Деуса вийде невідомо коли і я далеко не впевнений у тому, що саме вийде...
Embracer купила скворешник разом з Eidos та серією Deus Ex. Зважаючи на те, як провалився у продажі Mankind Divided, як вони покоцали та додавали мікротранзакції - сподіваюсь, що Embracer вкладе достатньо грошей, не буде тиснути на розробників і дозволить їм завершити тему Адама (яка напрошується), а вже потім візьметься за ремейк 1 та 2 частин (1 проходив у 2021 і це шедевр не зважаючи на вік, а ось в 2 трохи пограв та закинув, бо управління та інтерфейс у ній - повний треш) чи новий сюжет з іншим ГГ.
Відповісти