Залив клаву рідиною.

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alexsandre93
Member

Повідомлення

Добрий вечір всім, тільки що залив клаву від пк, клава дешманська куплена років 7 назад за 500 грн, служила вірою і правдою, но стався я :gigi: . Залив, стряхнув, ніби нічого такого, но тепер при нажиманні лівого альта, комп залітає в спящий режим, вінда 11, хах тільки що побачив що лівий шифт пише 000000.
може воно саме висохне і пройде чи заміна00?
atropgeon
Member

Повідомлення

Якщо мембранка, то можно розібрати повністю і помити водою з миючим засобом, висушити, повинно стати все норм.
Andrey2005
Member

Повідомлення

Я клаву від ноута врятував миттям під душем а потім швидка добряча сушка. А залита вона десь рік назад.
Alexsandre93
Member

Повідомлення

Помив, тепер в мусорку та іду шукати іншу.
Grava
Member

Повідомлення

Alexsandre93
Викрутки немає розібрати після залиття? Вони зазвичай дешевше нової клави.
Alexsandre93
Member

Повідомлення

Grava: 07.11.2023 09:19 Викрутки немає розібрати після залиття? Вони зазвичай дешевше нової клави.
Розібрав, просушив фєном, дав відстоятись до ранку, а комп зараза така сказав що він знать не знає що це таке до нього підключаю. :lol:
По ходу комп міняти треба, клава після мойки точно норм. :laugh:
Grava
Member

Повідомлення

Alexsandre93
Погано просушили або щось не так зібрали. Та і для миття я зазвичай використовую спирт або "калошу". Ніякої води для електроніки.
atropgeon
Member

Повідомлення

Grava: 07.11.2023 10:03 Погано просушили або щось не так зібрали. Та і для миття я зазвичай використовую спирт або "калошу". Ніякої води для електроніки.
в клавіатурі вся "електроніка" скрита в епоксидній масці, тип крапелька, там нічому псуватись, остальне це дороги та контакти, ну протерти спиртом після миття, но то таке. Мив клавіатури і десктопні і ноутбучні після залиття, потім добре висушити, і працювали без проблем.

Можливо варто було одразу після залиття відключити від usb порта пристрій, може клава крякнула із за цього що далі використовувалась.
Відповісти