Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 12:29
7mindfields: 04.11.2023 02:10 Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam :think:
А яким боком ос гугл до піхель експіренсу?
Кращою підтримкою девайсів, і знову ж таки її тривалістю :dontknow:
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.11.2023 02:10 Трохи лірики, бо я насправді не розумію, користуються ос від гугл, але чогось так цураються того піксель експірієнсу, що ладні купувати всіляке сміття, аби тільки не піксель, і потім розказувати, що для цього девайсу є порт gcam :think:
А яким боком ос гугл до піхель експіренсу? І те що всі користуються андроїдом - то не через то що так гугол люблять, гадаю що 99% взагалі голий андроїд не бачили, в тому числі в користувачі піхеля :laugh:
А що там десь принципова якась різниця? В мене просто ємуль андроїду на А12, бачу відсутність деяких фішочок які є частиною PE (в тому числі офк відсутність pixel camera так як це входить в пакет), а так... Все те ж саме :rolleyes:
Востаннє редагувалось 04.11.2023 12:34 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.11.2023 12:30

А яким боком ос гугл до піхель експіренсу?
Це не піксель експіріенс. Піксель експіріенс - це всратий лаунчер без кастомізації, але зі швидкою роботою і набір опцій, що інколи працюють через сраку
7mindfields
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 12:33
7mindfields: 04.11.2023 12:30
Це не піксель експіріенс. Піксель експіріенс - це всратий лаунчер без кастомізації, але зі швидкою роботою і набір опцій, що інколи працюють через сраку
Що там саме працює через сраку?
Звідки ця мантра про відсутність кастомізації на пікселях? Ти так кажеш, ніби вони якусь іншу ОС використовують :think:
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.11.2023 12:37
Звідки ця мантра про відсутність кастомізації на пікселях? Ти так кажеш, ніби вони якусь іншу ОС використовують :think:
В тому що знизу є пошук гугла яких багатьох бісить. Хоча я взагалі вже за більше року до нього звик і взагалі не помічаю, у гугла є адаптування до шпалер і всі ярлики перемальовуються щоб не бути білою вороною :rotate:
спойлер
Зображення
Ще в телефонах немає PIP і всяких покращень звуку (що взагалі крінж так як звук спотворений стосовно оригіналу), немає клонування ПО (яке там на скільки я помятаю обіцяли але без дат), хоча можна створити інший профіль і зробити ще одну копію для іншої сім. Це в цілому все що я знайшов по кастомізації чого немає наприклад з оболонкою MIUI...
DuckRider
Member

Повідомлення

Що там саме працює через сраку?
Що саме працює через сраку? Ну спробуй цей текст через фунцію "вибрати" у пікселі скопіювати :lol:
Що до кастомізації - спитай як хлопці на піхелі в апп меню змінюють сортування іконок, або як прибрати пошук, чи як папку в апп меню зробити. За форму іконок спитай. А про те як зробити робочий стіл між 1 і 2 робочим столом, щоб 2 став третім, або прибрати погоду і дату - краще не питай.
Я не кажу що вони іншу ос використовують, я кажу, що залежно від того що зверху прикрутили на голий андроїд, еспіренс повністю відрізняється , тому щось казати людям про "ну ви ж і так користуєтесь андроїдом" - тупо. Люди ще з першої массової появи андроїд смартфонів сиділи на зовсім іншій візуально і функціонально системі, ані ж просто на андроїді - htc sense, miui, one ui, тому цей аргумент про ос від гугл всратий

Отправлено спустя 44 секунды:
Donate: 04.11.2023 12:41
В тому що знизу є пошук гугла яких багатьох бісить. Хоча я взагалі вже за більше року до нього звик і взагалі не помічаю, у гугла є адаптування до шпалер і всі ярлики перемальовуються щоб не бути білою вороною :rotate:
спойлер
Зображення
Не всі, а тількі ті що підтримують це
Востаннє редагувалось 04.11.2023 12:59 користувачем DuckRider, всього редагувалось 3 разів.
7mindfields
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Ще в телефонах немає PIP і всяких покращень звуку, немає клонування ПО (яке там на скільки я помятаю обіцяли але без дат), хоча можна створити інший профіль і зробити ще одну копію для іншої сім. Це в цілому все що я знайшов по кастомізації чого немає наприклад з оболонкою MIUI...
Ну, пошук то реально неприємний момент, але вже вкотре чую здебільшого тільки про це. В порівнянні з miui pixelos взагалі крінжово виглядає, ні оптимізаторів з антивірусами, ні реклами
DuckRider: 04.11.2023 12:52 Люди ще з першої массової появи андроїд смартфонів сиділи на зовсім іншій візуально і функціонально системі, ані ж просто на андроїді - htc sense, miui, one ui, тому цей аргумент про ос від гугл всратий
Ну, якщо абстрагуватись від того, що sense був ще тим сміттям (принаймні за часів desire 600), а miui є всратою пародією на iOS, то що з вище наведеного наближене до голого андроїду?
Востаннє редагувалось 04.11.2023 13:00 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
kolesnukm
Member

Повідомлення

текст через фунцію "вибрати" у пікселі дуже часто копіюю і проблем не було, єдине що це працює із текстом, якщо це фото із текстом то вже нічого не скопіюєш ((
DuckRider
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.11.2023 12:58

спойлер
Зображення
Ще в телефонах немає PIP і всяких покращень звуку, немає клонування ПО (яке там на скільки я помятаю обіцяли але без дат), хоча можна створити інший профіль і зробити ще одну копію для іншої сім. Це в цілому все що я знайшов по кастомізації чого немає наприклад з оболонкою MIUI...
Ну, пошук то реально неприємний момент, але вже вкотре чую здебільшого тільки про це. В порівнянні з miui pixelos взагалі крінжово виглядає, ні оптимізаторів з антивірусами, ні реклами

Відправлено через 5 хвилин 28 секунд:
DuckRider: 04.11.2023 12:52 Люди ще з першої массової появи андроїд смартфонів сиділи на зовсім іншій візуально і функціонально системі, ані ж просто на андроїді - htc sense, miui, one ui, тому цей аргумент про ос від гугл всратий
Ну, якщо абстрагуватись від того, що sense був ще тим сміттям (принаймні за часів desire 600), то що з вище наведеного наближене до голого андроїду?
Серед ван юі, сенс і міюі? Нічого, про що й мова, тому говорити, що люди вже користуються андроїдом - це нісенітниця

Отправлено спустя 28 секунд:
kolesnukm: 04.11.2023 12:59 текст через фунцію "вибрати" у пікселі дуже часто копіюю і проблем не було, єдине що це працює із текстом, якщо це фото із текстом то вже нічого не скопіюєш ((
TEKCT Yepes yHLio "Buópatu" y nikceni Ayxe yacTO KoniOo npoóneM He őyno, npauoe i3 TEKCTOM, AKIO ooTo TEKCTOM TO BXe Hİ4Oro He CKonioew
Hum
Member

Повідомлення

DuckRider
Крутой новояз :up:
DuckRider
Member

Повідомлення

Hum: 04.11.2023 13:05 DuckRider
Pixel experience
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:06
Hum: 04.11.2023 13:05 DuckRider
Pixel experience
Просто OCR не підтримує кирилицю. Ти ще скажи чому нема великої російскої мови взагалі ніде в фішечках гугла? :laugh:
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:08
DuckRider: 04.11.2023 13:06

Pixel experience
Просто OCR не підтримує кирилицю. Ти ще скажи чому нема великої російскої мови взагалі ніде в фішечках гугла? :laugh:
Тобто це не потрібно вирішувати і хай так лишається? Розумно
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:09
Donate: 04.11.2023 13:08

Що вирішувати? Не одна із фішечок гугла не підтримує россійску мову взагалі. Там немає тупо пакету.

Коли ось тут російска з'явится ось тоді і пофіксять.
спойлер
Зображення
Прости господи але мова бабуїнів нікому там на забугром взагалі не потрібна. Крутилися би тут гроші робили би, а так в цілому роблять це на здачу не більше.
kolesnukm
Member

Повідомлення

DuckRider от тут мій провтик ) ніколи кирилицю не копіював по роботі потрібно текс англійською і цифри, тому і ніколи проблем не зустрічав )
DuckRider
Member

Повідомлення

Donate: 04.11.2023 13:12
DuckRider: 04.11.2023 13:09
Що вирішувати? Не одна із фішечок гугла не підтримує россійску мову взагалі. Там немає тупо пакету.

Коли ось тут російска з'явится ось тоді і пофіксять.
спойлер
Зображення
А я російську скопіював, чи ти мені зараз на російській пишеш? Не треба оправдовувати піксель, це одна з основних двох кнопок взаємодії в меню запущених додатків, щому вона через сраку працює? А тому що їм пофіг.
Hum
Member

Повідомлення

Donate
Я мій телефон вміє в державну B-)
7mindfields
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:03 Серед ван юі, сенс і міюі? Нічого, про що й мова, тому говорити, що люди вже користуються андроїдом - це нісенітниця
Це все ще майже чистий андроїд, який не дуже перенавантажений всяким сміттям, на відміну від інших оболонок. Насправді цікаво було б побачити статистику, якби всі едвенсд користувачі будь-якого вендору мали повну нативну підтримку чистого андроїду, скільки відсотків би залишилось на всяких one ui, miui, emui (harmonyos), flyme os, hts sense і далі по списку
За копіювання не знав, дякую :D
Востаннє редагувалось 04.11.2023 13:21 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Donate
Member

Повідомлення

DuckRider: 04.11.2023 13:14 А тому що їм пофіг.
А в нас десь офіційно телефон можна купити? :dontknow:
7mindfields: 04.11.2023 13:19Насправді цікаво було б побачити статистику, якби всі едвенсд користувачі будь-якого вендору мали повну нативну підтримку чистого андроїду, скільки відсотків би залишилось на всяких one ui, miui, emui (harmonyos), flyme os, hts sense і далі по списку
Ну якщо вірити тому що в HyperOS використувється ніксове ядро на якому розміщенно дві віртуальні машини одна з АОСП а інша з їх ОС то я взагалі не дивуюсь тому чому там взагалі все це не працює швидко :laugh: А накатування якогось AOSP робить телефон значно швидшим.
DuckRider
Member

Повідомлення

7mindfields: 04.11.2023 13:19
DuckRider: 04.11.2023 13:03 Серед ван юі, сенс і міюі? Нічого, про що й мова, тому говорити, що люди вже користуються андроїдом - це нісенітниця
Це все ще майже чистий андроїд, який не дуже перенавантажений всяким сміттям, на відміну від інших оболонок. Насправді цікаво було б побачити статистику, якби всі едвенсд користувачі будь-якого вендору мали повну нативну підтримку чистого андроїду, скільки відсотків би залишилось на всяких one ui, miui, emui (harmonyos), flyme os, hts sense і далі по списку
За копіювання не знав, дякую :D
Залишились би там де зручніше, а щоб піксель зробити зручнішим, хлам потрібно накатити :laugh: . І в загалі, я вважаю хлам від гугл по типу ют мьюзік і іншого таким самим хламом як і в інших телефонах. Доречі. Знаєш як відключити старт музики при під'єднанні тайпс навушників до пікселя? Потрібно в мьюзік зайти і там знайти налаштування. При тому що, музика вимикається не з мьюзік, а з будь-якого іншого запущеного програвача. Логіка.
Відповісти