Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
enterprise2k3
Поздравляю!
Гы, знакомая контора, они лепили свое лого на все собранные компы, кидали типа понты, на деле все выглядело как "Фирма Вася Пупкин и сыновья"
Радиатор серверный, как я понял? Он хоть совпадает по креплениям?
Поздравляю!
Гы, знакомая контора, они лепили свое лого на все собранные компы, кидали типа понты, на деле все выглядело как "Фирма Вася Пупкин и сыновья"
-
enterprise2k3
Member
Совпадает. Единственное НО - не доставали винтики, коротковаты немного. Лекарство: выкручиваем винты, сверлим (там и так ямки для пружин) сверлом немного толще головки винтика, вкручиваем все назад, ну и пользуемся. Еще из неприятного - стойки на радиаторе короче, чем расстояние между самим радиатором и м/п (разная высота 771 и 423 с процессором, последний существенно выше)radical: ↑ 30.10.2023 21:44 enterprise2k3
Поздравляю!
p/s нижняя пластина нашлась от какой-то интелячьей старой серверной платы
-
ApostolCV
Member
Ко мне приехал проц. Упакован отлично. Но по памяти сыпет рандомными ошибками. Странный дефект или пайки или , что то в Вилламетах со временем откисает.
-
spoglyadach
Member
Окислюється місце пайки проца до підложки. Можна спробувати закинути у якийсь ізопропіловий спирт хвилин на 15-30, але вірогідність що допоможе доволі низькаApostolCV: ↑ 30.10.2023 21:55 Ко мне приехал проц. Упакован отлично. Но по памяти сыпет рандомными ошибками. Странный дефект или пайки или , что то в Вилламетах со временем откисает.
-
Tfd
Member
О, ну крутяк! Цілком собі жива GB-ха. І навіть кулер вмастився як рідний. RIMM-и б ще ті окремо на чомусь поганяти. Або перевстановити, раптом там банальний некотнтакт?enterprise2k3: ↑ 30.10.2023 20:24 Результат - на фото (запустилась с первого раза и без танцев с бубном)
Свою Mercury також отримав сьогодні. Як буде вільний час то займуся - заміню пухликів і поставлю на місце відсутню бочку між DIMM і North-Bridge. CPU у мене десь мають бути, ну а на тестовий запуск притулю штатну алюміньку з карлсоном від Socket 478. Може щось гарне і вийде. )
-
NecroKitchen
Member
Ого. Мої вітання! Для любителей нетбёрста прямо находка.enterprise2k3: ↑ 30.10.2023 20:24 Результат - на фото (запустилась с первого раза и без танцев с бубном)
Контора, которая своё лого влепила, вероятно до сих пор существует. Ну по крайней мере в 2018 точно существовала и нам на работе выдавали новые "офисные" системники их сборки. Сборщики там топовые: рядом два абсолютно одинаковых ПК на интеловских встройках типа "два ядра два гига два ядра, четыре потока и 8ГБ DDR4", но у меня это 2х4ГБ и дуалченел, а у коллеги 1х8, и сингл
А про сами корпуса и нонейм БП (с капами ChangX) в тех корпусах я уже молчу...
Забрали за 1569, не тестенную (хотя, справедливости ради стоит сказать, что оно скорее всего очень живучее)
Жаль что виолити не показывет список ставок после завершения торгов, бо так цікаво хто ж там приймав участь, і чи був там епічний пацієнт "киров"?
- спойлер
-
ApostolCV
Member
Воно хоч ще не ретро маю слабкість до HDT вирішив поділитися знахідкою
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Головне питання в 1366 - ШО, ПА, ЧОМ?
Бо бачу ці плати періодично по 2000-3000, потім дивлюсь на плати X370-B450 і такий "ну ну"
Бо бачу ці плати періодично по 2000-3000, потім дивлюсь на плати X370-B450 і такий "ну ну"
-
ApostolCV
Member
Відповів у ПП
-
mklm
Member
непогана доска під азотний бенчінг. шкода що буде десь валятись на полиці, а не робити справиApostolCV: ↑ 31.10.2023 08:27 Воно хоч ще не ретро маю слабкість до HDT вирішив поділитися знахідкою
- спойлер
- IMG_20231031_082423.jpg
-
ApostolCV
Member
mklm, я б ще добавив , що це хороший привід пошукати , чи моїх краях реально дістати LN2)
-
spoglyadach
Member
А хтось заважає купити і ганяти? Я таких багато бачив у продажу, можу як побачу скинути посилання
-
Death
Member
ApostolCV
це не проблема, на різних виробництвах використовують, проблема стакан та сосуд дьюара, я колись зацікавився в моему містечку (населення до30к) як мінімум на 3х підприемствах використовують і наколядувати не проблема.
це не проблема, на різних виробництвах використовують, проблема стакан та сосуд дьюара, я колись зацікавився в моему містечку (населення до30к) як мінімум на 3х підприемствах використовують і наколядувати не проблема.
-
offece-trader
Member
Никогда такого не было и вот опять.
Перебирал коробку с памятью по просьбе товарища из этой темы и наткнулся на еще 2 рима + 2 терминатора. С ними наверное и сам бы смог завести интеловскую 423 мать
Если кому то надо такой набор - пишите предложения в личку, будет больше 3х человек - сделаю тему с быстрым ауком на пару дней. Работоспособность проверить не на чем, но внешне целые. Фото:
Перебирал коробку с памятью по просьбе товарища из этой темы и наткнулся на еще 2 рима + 2 терминатора. С ними наверное и сам бы смог завести интеловскую 423 мать
Если кому то надо такой набор - пишите предложения в личку, будет больше 3х человек - сделаю тему с быстрым ауком на пару дней. Работоспособность проверить не на чем, но внешне целые. Фото:
- спойлер
-
acidburn
Member
ну, з Хеловіном
- спойлер
-
radical
Member
прах к праху
земля - к земле!
-
ApostolCV
Member
offece-trader,це випадково не ті 128MB(2*64) які Інтел втюхували у комплекті , щоб хоч якось просувати свою платформу.
Б..ть у хай сегмент 128 MB
radical ,то людина жартує....ну чи ні
radical ,то людина жартує....ну чи ні
-
radical
Member
ApostolCV
Я так колись ТХ плату уграв, у тісному корпусі з купою проводів одну вилку наосліп підключив зі зміщенням на 1 пін, після того плата перестала стартувати.
Я так колись ТХ плату уграв, у тісному корпусі з купою проводів одну вилку наосліп підключив зі зміщенням на 1 пін, після того плата перестала стартувати.
-
ApostolCV
Member
radical,я вас чудово розумію. Так само затурканий після роботи включив зі зміщення на 1 . Але ухайдохав шикарний АТ блок.
-
Tfd
Member
В теорії то саме вони і є. Ну а чого, для ретро-машини під Win9x якийсь молодший P4 S423 і 4x64MB RDRAM цілком собі нормальна тема. І плата, і RIMM-и при цьому холодні. А головне - красиво!ApostolCV: ↑ 31.10.2023 21:12 offece-trader,це випадково не ті 128MB(2*64) які Інтел втюхували у комплекті , щоб хоч якось просувати свою платформу.