Доброго дня. Купив собі ДБЖ: https://ek.ua/ua/APC-BACK-UPS-1200VA-BX1200MI-GR.htm
Форма сигналу: подібна до синусоїди (апроксимована)
До чотирьох розеток підключив три: роутер, БЖ і монітор.
Хотів у вас запитати, хто добре розбирається, чи майже синусоїда (апроксимована) шкодить монітору. Шукав інформацію, не знайшов
Знаю, що для блока живлення ПК воно ніяк не шкодить. Для роутера також (TP-LINK Archer AX50 у мене), здається не шкодить, але якщо не правий, то виправте.
А от про монітор - головне. Чи шкодить вона монітору (у мене ACER Nitro VG242YPbmiipx).
(Питання, просто коли виключаю пк, в наступну секунду (моментально) монітор сам вимикається і сталось це після підключення до ДБЖ.
Останні статті і огляди
Новини
Монітор, пк для ДБЖ з майже синусоїдою.
-
Тимофій
Junior
-
Shpoker
Member
В мониторах же тоже импульсные бп.
-
Тимофій
Junior
Тобто як я розумію, для монітора, як і для БЖ і роутера - апроксимована синусоїда - це норма і все буде ок?
-
ervin
Member
Підключав до Павер Станції абсолютно все, шо має імпульсний блок живлення. Ніяких проблем, нічого не згоріло.
-
taxi911
Member
На скільки я пам'ятаю, то проблема може виникнути з БП в якому є APFC але в бп моніторах його скоріш за все немає.
-
Artem_K
Member
Тимофій
В мене десь рік у BX1600MI-GR підключено системник, роутер та монітор. Все ОК, єдине що інколи при переході на батареї може короткочасно вимкнутися та включитися монітор. Але не схоже, що йому це якось на шкоду.
В мене десь рік у BX1600MI-GR підключено системник, роутер та монітор. Все ОК, єдине що інколи при переході на батареї може короткочасно вимкнутися та включитися монітор. Але не схоже, що йому це якось на шкоду.