Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
anmir1
Member

Повідомлення

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира - делимся опытом/информацией

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

"Жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
спойлер
Вопрос в следующем:
куплены дорогие комплектующие, находятся в Москве.
нужны контакты ответственной компании чтобы можно было отправить в Украину, воспользовавшись их услугами.
Почта России идёт лесом из-за тотального воровства. DHL тоже не рассматривается, потому что придётся платить около 30% от стоимости различных налогов при получении.
Подскажите варианты, если несложно. Может кто сталкивался, заранее спасибо!
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:41 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Ortyomko: 23.10.2023 11:44
acm_fan: 19.10.2023 18:43 Было когда Днипро возил не через Росан, а теперь через Росан идёт всё и у всех.
брал ноут через Днипро потому что у них таможня быстрее всех проходила, но выяснилось что у них теперь тоже росан и это 2,5 недели на всё про всё :(
ці лоходії з росану це просто щось нереальне. Всіх перевізників походу кинули туди. Вони мій ноут тримають вже місяці 2 на митниці і вимагають хабаря(оплату мита) 100$, хоча ноут був куплений нижче митної вартості (160$). Ще й на запчастини. Ніякого заниження ціни, нічого. Є ордер, квитанція з банку, а вони всеодно ніяк. Хто може порадити де можна заповнити заявку в якийсь набу/дбп/антикор, щоб тому митнику ті $100 в ж :censoured: пу запхали і звільнили з роботи, або оприлюднили персональні дані. Справжня потвора
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

ackstarvinta
а яким чином у Вас доставка проходила? через який саме сервіс ?
останній час, катається через meest.cn - поки траблів не було, везіння мабуть :D

* посилки дрібняться на різних отримувачів, сьогодні зранку мені одна знайома звонить і питає що я начудив на її номер моб., скинула скрін,,, вимагають доки на розмитнення
кажу що нічого не оформляв на її номер
за пару хвилин сообразив що то не мій трек а якийсь лівий з аліка
питаю чи шось замовляли з аліка, каже що її дитина купила манікюрний набір за 12 баксів,,, трек номер той самий що в ордері
довго й нудно звонила на гарячу лінію... внятно нічого не сказали, лиш то що посилка перевищує митний ліміт і треба надати доки там по списку :facepalm:
я трохи прифігів..., тепер думаю може вони по номеру моб якось то вичисляють? на початку місяця на цей номер прийшла посилка, було "намальовано" там 130долл інвойс, все пройшло без жодних питань
тепер +12долл , все одно разом виходить 142 , менше ліміту :insane:
скрін міст
Зображення
Ortyomko
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 23.10.2023 13:52

брал ноут через Днипро потому что у них таможня быстрее всех проходила, но выяснилось что у них теперь тоже росан и это 2,5 недели на всё про всё :(
ці лоходії з росану це просто щось нереальне. Всіх перевізників походу кинули туди. Вони мій ноут тримають вже місяці 2 на митниці і вимагають хабаря(оплату мита) 100$, хоча ноут був куплений нижче митної вартості (160$). Ще й на запчастини. Ніякого заниження ціни, нічого. Є ордер, квитанція з банку, а вони всеодно ніяк. Хто може порадити де можна заповнити заявку в якийсь набу/дбп/антикор, щоб тому митнику ті $100 в ж :censoured: пу запхали і звільнили з роботи, або оприлюднили персональні дані. Справжня потвора
я з таким раніше не стикався. максимум це затримували надооовго. У мене менше ліміту посилка, її затримали +7днів чекаю на запит документів +10 днів чекаю коли відправлять.
yupi
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 23.10.2023 13:52 Хто може порадити де можна заповнити заявку в якийсь набу/дбп/антикор
https://cc.customs.gov.ua/complaints
nochnik89
Member

Повідомлення

ackstarvinta
в жизни не поверю что у Вас там что-то требуют ))) Чеки про оплату скидывали в пдф или сами в пейнте редактировали ? ))))
У меня бывали случаи даже оспаривания их цены. Был случай когда продавец неправильный инвойс докинул, но я легко оспорил прислав документы. Что-то у Вас не так с документами или недоговариваете. Я вожу огромными объемами и все там пучком. Честно пригнал товар, скинул доки, подтвердили и пропустили или прислали суммы. Другой разговор - куда эти деньги идут, но то другое направление уже
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

nochnik89
раніше би теж не повірив
але сьогодні прилетіло повідомлення, чуть вище скрін приклав viewtopic.php?p=3685565#p3685565
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Так росан це просто служба яка працює митницею. Вони ж напевно нічого самі не розмитнюють.
Щось слабо вірю в ноут менше 160 доларів. Бо це зовсім щось стареньке/дешеве. Хіба оцінили його як робочий, а ви пишете на запчастини брали. Треба довести значить що він дійсно несправний, а не б/у.
Виходить що митниця його оцінила практично в 500 доларів якщо 100 баксів нарахували.
Місяць назад Дніпром привозив ноут. За ті ж 500 доларів, надав інвойси і нарахували як має бути.

Декілька років назад замовляв ноут з аліка з купонами за 130 доларів, а нарахували як за 200 доларів. Залишав скаргу на тому сайті вище, відправляв на перехування. Нічого не захотіли перерахувати. Бо знижки/купони аліка для них неважливі. Рахують від повної, тобто ринкової ціни. Просто втратив час.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 23.10.2023 15:06 nochnik89
раніше би теж не повірив
але сьогодні прилетіло повідомлення, чуть вище скрін приклав viewtopic.php?p=3685565#p3685565
а що на вашому скріні? що вони доки запросили? :insane:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 23.10.2023 15:40манікюрний набір за 12 баксів
саме так
але не на ноут чи т.п., а на манікюрний набір за 12 баксів з аліка
Ortyomko
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 23.10.2023 15:43
Ortyomko: 23.10.2023 15:40манікюрний набір за 12 баксів
саме так
але не на ноут чи т.п., а на манікюрний набір за 12 баксів з аліка
ну так дайте їм доки, в чому питання? от коли нарахують всупереч вашим документам, ото буде проблема.
zmax
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2023 15:33Бо знижки/купони аліка для них неважливі.
завжди так було. Інакше щири українці и айфони будуть декларувать по 100 евро, тому що інші 500 він купонами закрив.
Ortyomko
Member

Повідомлення

zmax: 23.10.2023 16:48
aaleksandrenko: 23.10.2023 15:33Бо знижки/купони аліка для них неважливі.
завжди так було. Інакше щири українці и айфони будуть декларувать по 100 евро, тому що інші 500 він купонами закрив.
насправді це ж некоректно. Мито повинно бути від ціни яку ти фактично заплатив. Купони це лише варіант знижки, які є і на амазоні і на ібей, і там таких проблем не виникає
zmax
Member

Повідомлення

Ortyomko
я можу накупити gift карток і купити собі ноут за косарь зелені заплативши всього 150 баксів? або мені ці картки подарував дядько/бабка. Це вже все проходили, і це не я вигадав, це вже реально було.
Ortyomko
Member

Повідомлення

zmax: 23.10.2023 17:13 Ortyomko
я можу накупити gift карток і купити собі ноут за косарь зелені заплативши всього 150 баксів? або мені ці картки подарував дядько/бабка. Це вже все проходили, і це не я вигадав, це вже реально було.
до чого гіфт картки до купонів/знижок аліекспрес?
ackstarvinta
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.10.2023 15:33

Так росан це просто служба яка працює митницею. Вони ж напевно нічого самі не розмитнюють.
Щось слабо вірю в ноут менше 160 доларів. Бо це зовсім щось стареньке/дешеве. Хіба оцінили його як робочий, а ви пишете на запчастини брали. Треба довести значить що він дійсно несправний, а не б/у.
Виходить що митниця його оцінила практично в 500 доларів якщо 100 баксів нарахували.
Місяць назад Дніпром привозив ноут. За ті ж 500 доларів, надав інвойси і нарахували як має бути.

Декілька років назад замовляв ноут з аліка з купонами за 130 доларів, а нарахували як за 200 доларів. Залишав скаргу на тому сайті вище, відправляв на перехування. Нічого не захотіли перерахувати. Бо знижки/купони аліка для них неважливі. Рахують від повної, тобто ринкової ціни. Просто втратив час.
Це старенький макбук, під заміну клавіатури/тачпад/батареї. Щоб менше на мито попадати. Скріни надам. Може через те що макбук вчепились. Нічого не редагував в пейнті, таким не займаюсь, жодного разу не занижував вартість :)
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Якщо не згодні із оцінкою Сосана, але товар потрібний, тоді єдиний дієвий варіант, це оплатити рахунок, отримати товар, подати його на незалежну експертизу, і з документами про купівлю (інвойс, палка, банківська виписка), сплату мита (інвоіс, банківська виписка) та оцінку експерта - подавати до суду на оскарження митної вартості, повернення сплаченого мита та витрат на експертизу і юридичний супровід. В суді можуть запросити додатково судову експертизу, а може пройти і незалежна.
За інших обставин товар або поїде назад, або на "утилізацію".
ARomanA
Member

Повідомлення

yupi
До одного місця цей сервіс скарг.
Тулять про "індивідуальні знижки не діють" для підписки прайм.
На аргументації, що про які індивідуальні знижки може йти мова при 220 млн користувачів прайм відповіді за три дні не отримав.
Статус - "надано роз'яснення згідно нормам митного законодавства, посилка поїхала назад в США.
Без подання в суд і правда сумнівно щось довести, через суд, думаю, шанси 99%, може колись знайдеться час зайнятися цим, чисто із принципа.

Бо за такою логікою можна натягнути сову на глобус.

Приклад:
Ціна в фізичному магазині та інтернет магазині відрізняється, не у всіх є доступ до інтернет. Доступ до інтернет платний, також потрібно придбати смартфон чи ПК.
По такій логіці всіх покупців в інтернет магазинах також можна підвести під "індивідуальні знижки".
ackstarvinta
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 23.10.2023 19:38 Якщо не згодні із оцінкою Сосана, але товар потрібний, тоді єдиний дієвий варіант, це оплатити рахунок, отримати товар, подати його на незалежну експертизу, і з документами про купівлю (інвойс, палка, банківська виписка), сплату мита (інвоіс, банківська виписка) та оцінку експерта - подавати до суду на оскарження митної вартості, повернення сплаченого мита та витрат на експертизу і юридичний супровід. В суді можуть запросити додатково судову експертизу, а може пройти і незалежна.
Росан сказав що типу в посилці не ця модель що задекларована, а якась інша, дорожча. Домовились з перевізником що зазнимкую на відео отримання і розпакування посилки, якщо там дійсно те що задекларовано - повернуть мито на баланс в особистому кабінеті. Не найгірший варіант :beer:
AndP
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 23.10.2023 19:38
это если не оплатить и начать "лезть в бутылку"?

Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
ackstarvinta: 26.10.2023 12:49
Росан сказав що типу в посилці не ця модель що задекларована, а якась інша, дорожча. Домовились з перевізником що зазнимкую на відео отримання і розпакування посилки, якщо там дійсно те що задекларовано
я пропустил наверное. Сколько оценили на таможне и сколько надо заплатить Мито?
MobileLord
Member

Повідомлення

Бывают ли скидки за границей нормальные на 11.11 на комплектующие или нового года ждать лучше?
Відповісти