Wargaming запускає великий благодійний проєкт на підтримку України

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Bucho
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 18.10.2023 20:29 Донатьте Стерненку!
Колись донатив. А потім він злигався з Притулою...
Особисто я від цього донатити меньше не перестав, бо є багато адекватних волонтерів ще з 14-15 років. Ну або ж куму/брату/свату, як тут вже писали...

Відправлено через 11 хвилин 47 секунд:
Tyler: 18.10.2023 20:35 перелік експертів з усіх питань в коментах просто акуевающій, кайф, і за всі фонди шарять і за супутник шарять і розкажуть вам кому донатити, а кому не можна, от фондам вірити не можна, а їм то точно видніше, вони то краще закупають і допомагають. Фантастика, а не коменти
Особисто ти (вибач що на ти) кому задонатиш?
Умовному великому фонду "А", від якого жодного папірця не отримаєш, окрім "спостерігайте за новинами з московії десь через пів року рік".
Чи фонду/людині Б яка каже: сьогодні збираємо на 50 комплектів гуми для бригади ХХ та YY, а завтра їм же закуповуємо 30 мавіків з тепловізором, 200 FPV і ще 20 дизель-генераторів на здачу. Чеки і папери як завжди через тиждень на сторінці в FB, телезі і т.п.
7_s_7
Member

Повідомлення

terminahtor: 18.10.2023 20:18 Барани будуть й далі донатити всякім притулам і тп каперам. Ну-ну) добре якщо там хоч 10 відсотків йде на цільове використання. Це просто легалізований розвод людей в масштабах країни. Я боюсь навіть уявити скільки сот мільйонів осідають в «правильних» кишенях. Я доначу тільки тим, кого знаю. Ну нічо, головне віра.
Как не печально, но реалии именно таковы.
Лучше самим собрать то что мужикам надо на данный момент(уже холодает)
Барбарис
Member

Повідомлення

Hells Angels, не знаю про бани. Пишу лише про те, що бачив на власні очі - військові їх використовують.

:facepalm:
Супутник - це стратегічний рівень, розвіддрони - тактичний. Поки пройде "звернення" до супутника, то розвідників, грубо кажучи, накриють.
Alligator
Member

Повідомлення

Донатити через ігри українцям звісно тупо, але за поширення інфоповоду великий плюс. Коли у нас у містах поза межами фронту перестали забувати, що йде війна то що вже казати про тих хто не знає де Україна на глобусі.
unlnu
Member

Повідомлення

я більш ніж впевнений, що по закінченню акції будуть придбані карети швидкої допомоги про що буде повідомлено. так само буде фото звіт, як це робили інші компанії, ігрові в тому числі. якщо ви шукаєте зраду чи просто причину щоб не донатити це ваше право. для таких у мене є побажання, щоб ця карета швидкої до вас не приїхала, бо для вас її не існуватиме, оскільки ви вже зараз заявляєте що це розводняк і кидалово. і справа не в вг, я їх поливаю не злим тихим словом щоразу як сідаю зіграти, але бачити на танку стиль і розуміти що він є згадкою про добру справу, це приємно!
Hells Angels
Member

Повідомлення

Барбарис: 18.10.2023 23:26Супутник - це стратегічний рівень
щоб закрити питання та не розводити далі срач..
https://forbes.ua/news/narodniy-suputni ... 2023-12258
на скріні .. OpenStreetMap :laugh:
Guest003
Member

Повідомлення

Bucho: 18.10.2023 20:02
n+gibat[]r: 18.10.2023 18:29 За це дяка фейковим волонтерам по типу Притули хто супутники непотрiбнi купляти почав замiсть допомоги ЗСУ та iншим хто кропалить допомогу купуючи собi елiтнi автiвки та вiлли.
А головне, що хом'ячки і далі продовжують віддавати сотні мільйонів ГРН "за 3 дні" на якийсь черговий міфічний супутник, чи вибиті шибки в масквабад-сіті. Замісь того, щоб передати їх реальним волонтерам, працюючими напряму з бригадами ВСУ

Відправлено через 11 хвилин 53 секунди:
Мінусатори, то поясніть мені будь-ласка. Ось на днях Притула і ко. знов зібрали здається більше 170 лямів на чергове биття вікон десь у "падмасковьє".
170+ лямів ГРН = 4.5млн баксів. За ці гроші можна купити і довести до ладу 1000+ !!! "корчів" на нуль, чи купити 11 тисяч FPV-дронів і за тиждень випалити ними у косолапих десь під Авдіївкою все, включаючи окопних щурів.

Відправлено через 14 хвилин 25 секунд:
Звичайно пересічному плєбсу приємно читати твіттерські стони очєрєдной боброєдкі про те, як її "сосєдям по дачє опять прілєтєло".
А те, що пацанам до опорника приходиться на горбу БК з кашою тягати, чи поранених евакуйовувати, бо останнього корча посікло уламками ще 3 тижні тому - та кому це цікаво? Чи танчик косолапий вже 3й день борзо з сусідньої посадки виїзджає і працює прямою наводкою, бо мавіків з FPV-шками на всіх не хватає...
Так усі будуть за. Зроби контракт на 1000+ FPV і ми задонатимо. Але валяти губами, це не робити справу.
jt38
Member

Повідомлення

Геральт: 18.10.2023 19:24А таки дійсно, навіщо така складна схема, якщо можна напряму задонатити волонтерам.
за тем, что это пиар себя и своих игр - ты действительно настолько глуп, что не понимаешь этого?
Bucho: 18.10.2023 20:21наші західні друзі
спасибо, поржал
нет у тебя друзей, есть только те, кто хочет, чтобы конфликт продолжался подольше, чтобы на нем зарабатывать и использовать тебя как разменную монету
Барбарис
Member

Повідомлення

Hells Angels, тобто все настільки туго? А в OpenStreetMap хіба є такий шар? Супутник дає фото, яка різниця яким способом воно прив'язується до місцевості?

jt38, о, кацап.
corzza
Member

Повідомлення

Було б найкраще не рекламувати цій проект, а зовсім його забути. Не грати, не донатити на російськи потреби. Це єдине правильне рішення, на мою думку.
waryag
Member

Повідомлення

Hells Angels: 19.10.2023 04:00щоб закрити питання та не розводити далі срач..
https://forbes.ua/news/narodniy-suputni ... 2023-12258
на скріні .. OpenStreetMap :laugh:
Це проблема Притули, що журналіст проілюстрував статтю першою знайденою фоткою з горілими літаками русні?
Чи ГРУ повинна зливати конфіденційну інфу тільки для того, щоб купці зрадойобів було трішки спокійніше?

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Bucho: 18.10.2023 20:21Важливою супутниковую (і не тільки) інфою з нами наші західні друзі і так поділяться, плюс допоможуть навести у потрібний час потрібну залізяку туди куди треба.
Або не поділяться, якщо ціль занадто чутлива чи на території русні. Або поділяться, але за погоджуваннями пройде вікно можливостей...
leremenko
Member

Повідомлення

доначу тільки своїм по запитам.
Геральт
Member

Повідомлення

jt38: 19.10.2023 05:03 за тем, что это пиар себя и своих игр - ты действительно настолько глуп, что не понимаешь этого?
Навіщо воно розробникам приблизно уявляю. Але от навіщо воно мені чи комусь іншому, хто хоче задонатити?
Та вже розумніше емансипованої школоти, яка не тільки не вміє в адекватну відповідь, але й питання не розуміє.
jt38: 19.10.2023 05:03 есть только те, кто хочет, чтобы конфликт продолжался подольше, чтобы на нем зарабатывать и использовать тебя как разменную монету
скабєєв, перелогінься
Hotspur
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 18.10.2023 20:29 Донатьте Стерненку!
і Чмуту в повернись Живим
Patruletz
Member

Повідомлення

Hells Angels: 19.10.2023 04:00щоб закрити питання та не розводити далі срач..
падажжі вони ще за "валантьора" проголосують в майбутньому :laugh:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.10.2023 06:50тобто все настільки туго? А в OpenStreetMap хіба є такий шар?
це виклала розвідка, а не найшли там журналісти картинку, присобачили на неї водяний знак і видали за реальний факт.
Bucho
Member

Повідомлення

Guest003: 19.10.2023 04:42 Так усі будуть за. Зроби контракт на 1000+ FPV і ми задонатимо. Але валяти губами, це не робити справу.
Повторюю: є десятки волонтерів ще з часів АТО, які вже завтра-післязавтра законтрактують і привезуть ті ж 1000 FPV по цінам не гіршим за Стерненка, були б тільки гроші!
Але гроші замісь закриття нагальних проблем на фронті через таких адекватних волонтерів, тупенький і недалекий плебс чомусь несе PR-клоуну Притулі.
То на Байрактари, то на Супутник, то на Спартани по х2 ціні, то на вибиті шибки. Тепер от нове замане - "Будєм всєх бамбіть 2".

Відправлено через 5 хвилин 41 секунду:
Я не стверджую, що його фонд грає тільки в PR. Але ж НАХІБА витрачати сотні мільйонів на непотріб вже в котрий раз?
Що, у нас вже всі нагальні потреби закриті на фронті, а на лишні 170 лямів ми пошалім по тилам супостата?
TheDmytrius
Member

Повідомлення

Georgin: 18.10.2023 15:56 Потрібно бути повним *******, щоб повірити і щось там купувати з надією, що кошти підуть на допомогу Україні.
Ці кошти у кращому разі підуть просто у карман розробника, а у найгіршому - на допомогу рашистській армії.
Якщо людина хоче підтримати Україну та ЗСУ - задонатить у більш-меньш надійні цільові фонди, а не тупо зіллє гроші у лохотрони від варгеймінгів, MSI і їм подібних.
Ну й плюс, склад цих ВГшних наборів відповідний. Там ціну втричі треба зкидати, щоб був сенс таких покупок
Dr_reg
Junior

Повідомлення

Bucho: 19.10.2023 12:21
Guest003: 19.10.2023 04:42 Так усі будуть за. Зроби контракт на 1000+ FPV і ми задонатимо. Але валяти губами, це не робити справу.
Повторюю: є десятки волонтерів ще з часів АТО, які вже завтра-післязавтра законтрактують і привезуть ті ж 1000 FPV по цінам не гіршим за Стерненка, були б тільки гроші!
Але гроші замісь закриття нагальних проблем на фронті через таких адекватних волонтерів, тупенький і недалекий плебс чомусь несе PR-клоуну Притулі.
То на Байрактари, то на Супутник, то на Спартани по х2 ціні, то на вибиті шибки. Тепер от нове замане - "Будєм всєх бамбіть 2".

Відправлено через 5 хвилин 41 секунду:
Я не стверджую, що його фонд грає тільки в PR. Але ж НАХІБА витрачати сотні мільйонів на непотріб вже в котрий раз?
Що, у нас вже всі нагальні потреби закриті на фронті, а на лишні 170 лямів ми пошалім по тилам супостата?
1. Якщо ви такий супер розумний, скільки коштує БПЛА типу Бобер?
2. Притула виконує прохання ГУР він не сам придумав, що треба. Чи ви вважаєте, що ГУР просто творить якісь "шалості"? Тому вони атакували москва-сіті. Або ви думаєте що Притула купив і сам запускає ті дрони?
3. Ви мені нагадуєте Арестовича, який знає як виграти війну і що зараз все робиться не так. Ви мабуть сидячи у кріслі вже і "льотчік", і агент ГУР, і головний стратег у цій війні.
Востаннє редагувалось 19.10.2023 14:57 користувачем Dr_reg, всього редагувалось 1 раз.
zoi
Junior

Повідомлення

Згоден що в ВОТ це більше популізм для гравців. Хочемо якщо донатити на перемогу то донатимо фондам та тим до кого довіра є. Я донатив Стерненку, Мадяру, фонду Незламні серця й місцевим своїм волонерам. Разом до перемоги.
Відповісти