Бред, актив якщо правильно зроблений то буде точно не гірше звучати, а точніше краще, є фірма в якої девіз, що правильний звук можна досягти тільки в активних колонках)) правда в них акустика по ціні мерса))Filabatya: ↑ 13.10.2023 21:30 Piter Cantrope
обовязково верніться до пасивних колонок після війни, актив тупо шлак проти них
якщо діти не забадають) або моцик або авто або . . .
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
antigore
Member
-
Filabatya
Member
antigore
вибачте
вибачте
-
antigore
Member
Та не треба, я розумію що ви мали на увазі, бо більшість активних акустик то шлак, і це понятно бо норм мають коштувати як мінімум на 2х від ціни пасивної, наприклад та фірма де тільки в них активні колонки, то всередині на кожний динамік стоїть свій пред і підсилювач окремо, немає ніяких фільтрів і свої блатні технології, звідси і понятно що такі активи будуть звучати класно))
-
Radio Bay
Member
Та и такие и такие есть решения, которые звучит очень круто, дальше вопрос предпочтений по какому пути идти. Для полноразмера я не придерживаюсь какой-либо одной позиции, для ближнего поля - активantigore: ↑ 14.10.2023 19:11і підсилювач окремо, немає ніяких фільтрів і свої блатні технології, звідси і понятно що такі активи будуть звучати класно))
Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Из актива появилась толковая шняга Acoustic Energy AE 1 Active, вот прям сильно народу нравится, сильно чётко и при этом музыкально
-
ПЬЯНАЯ ПАНДА
Junior
Вітаю, порекомендуйте центральний канал до 7 тисяч для yamaha yht 1840, чи взагалі є сенс купувати за таку ціну?
-
terminahtor
Member
До розуміння що якісна активна акустика краще еквівалентного комплекту з підсилювачем, акустикою, кабелями, ще дорости треба. Мені років з 10 знадобилось. Ось шукаю як і де купити PMC Result6. З ними я питання звуку закрию на дуже довго.
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Згоден, шняга то шо нада, але їй вже років і років. Вона далеко не нова. 6-7 точно.Radio Bay: ↑ 14.10.2023 23:17Из актива появилась толковая шняга Acoustic Energy AE 1 Active, вот прям сильно народу нравится, сильно чётко и при этом музыкально
-
Radio Bay
Member
Только заметил и то по отзывал в ветке по активной акустике. Я на них обратил внимание после того, как человек сменил на них Genelec G4. Там конечно еще и вопрос тракта, но это показатель уровня, а дальше вкусовщинаterminahtor: ↑ 16.10.2023 18:28Згоден, шняга то шо нада, але їй вже років і років. Вона далеко не нова. 6-7 точно.
Відправлено через 58 секунд:
Ах ....terminahtor: ↑ 16.10.2023 18:28 PMC Result6
Відправлено через 12 хвилин 14 секунд:
Как вариантПЬЯНАЯ ПАНДА: ↑ 16.10.2023 18:22Вітаю, порекомендуйте центральний канал до 7 тисяч для yamaha yht 1840, чи взагалі є сенс купувати за таку ціну?
https://www.ebay.com/itm/295878128817?e ... R_TUwaDnYg
https://www.ebay.com/itm/195881924570?h ... R5iA56DnYg
https://www.ebay.com/itm/115914624001?h ... R86IgKHnYg
Відправлено через 33 хвилини 45 секунд:
А что на подаче?terminahtor: ↑ 16.10.2023 18:28PMC Result6
-
terminahtor
Member
Radio Bay
В мене був також Дженелек, тільки G5, десь з рік, потім були Дженелек 8260 під клієнта на перетримці десь з пів року…8260А - це те, на чому впринципі можна закрити питання акустики навічно.
А зараз сижу на АЕ1 Active вже більше двох років + Creative AE9. Була купа цапів, але перехворів, і розпродав, вони в рамках 1000-1500уе всі однаково +/- грають. Тим паче, що відсотків 70-80 контенту - ютуб, а музику раз в місяць може послухаю:)
Але Result6 хочу, під них можна і ЦАПом заморочитись)
Просто я хайфаем років так з 8 займався, то був доступ майже до всієї номенклатури, що завозилась до України…ех, були часи)
В мене був також Дженелек, тільки G5, десь з рік, потім були Дженелек 8260 під клієнта на перетримці десь з пів року…8260А - це те, на чому впринципі можна закрити питання акустики навічно.
А зараз сижу на АЕ1 Active вже більше двох років + Creative AE9. Була купа цапів, але перехворів, і розпродав, вони в рамках 1000-1500уе всі однаково +/- грають. Тим паче, що відсотків 70-80 контенту - ютуб, а музику раз в місяць може послухаю:)
Але Result6 хочу, під них можна і ЦАПом заморочитись)
Просто я хайфаем років так з 8 займався, то був доступ майже до всієї номенклатури, що завозилась до України…ех, були часи)
-
ContraBass
Junior
Може комусь цікаво:
Є пара колонок Canton Ergo DC 21 в гарному стані. Колонки продаються, бо після переїзду для них просто нема місця. Дуже хороший збалансований звук для відносно компактної акустики
Є пара колонок Canton Ergo DC 21 в гарному стані. Колонки продаються, бо після переїзду для них просто нема місця. Дуже хороший збалансований звук для відносно компактної акустики
-
Radio Bay
Member
Ну, есть еще 8331Aterminahtor: ↑ 16.10.2023 23:448260А - це те, на чому впринципі можна закрити питання акустики навічно.
А так согласен, к ним мультибит и, возможно, ламповый пред и полное вау
А чего меняли Г5 и как там разница с 8260А и АЕ? В общем
-
heidfeld
Member
Вот отличный вариант triangle который стоил в свое время 1,5k$, отдаст за 7к https://www.olx.ua/d/obyavlenie/kollekt ... Tbsnk.htmlПЬЯНАЯ ПАНДА: ↑ 16.10.2023 18:22 Вітаю, порекомендуйте центральний канал до 7 тисяч для yamaha yht 1840, чи взагалі є сенс купувати за таку ціну?
-
Ostin
Member
І що, вказана AE1 по якості звуку варта подвійної+ переплати в порівнянні з якимись Edifier S2000MKIII \ 3000 Pro ?
Ну так щоб відразу сказати - оце річ, а оце не дотягує. Чи більше для досвідчених аудіофілів, які можуть і хочуть відрізняти звук?
Ну так щоб відразу сказати - оце річ, а оце не дотягує. Чи більше для досвідчених аудіофілів, які можуть і хочуть відрізняти звук?
-
Radio Bay
Member
Если человек меняет Genelec G4 на их, говорить о всяких эдиках даже не стоит. Там всё очевидно. Не никаких опытных аудиофилов, это миф. При такой разнице в цене разница должна быть слышна через секунду после включения. Никто не будет листать $1000 за "кажется что-то там"Ostin: ↑ 17.10.2023 12:24Ну так щоб відразу сказати - оце річ, а оце не дотягує. Чи більше для досвідчених аудіофілів, які можуть і хочуть відрізняти звук?
-
terminahtor
Member
Тут навіть порівнювати не варто, це різного класу акустика впринципіOstin: ↑ 17.10.2023 12:24І що, вказана AE1 по якості звуку варта подвійної+ переплати в порівнянні з якимись Edifier S2000MKIII \ 3000 Pro ?
Ой, тут треба невелике пояснення, це все було в році 13-14-15, давненько, а АЕ1 в мене з 20-го року, тому так вже не скажу достовірно стосовно різниці. Але 8260 тут можна зразу за дужки виносити, це абсолютно іншого рівня акустика, навіть порівнювати не варто.Radio Bay: ↑ 17.10.2023 00:35А чего меняли Г5 и как там разница с 8260А и АЕ? В общем
В мене воно тоді грало з цапом Lavry Gold та Lavry DA10, оба були, легенди) Лаврі Голд - це взагалі діамант:)
Ну якщо чисто так по суб'єктивних враження, то АЕ1 більш, ну, весела, драйвовіша, агресивна, якщо так можна сказати, з якимось віддтінком "мультимедійності" в позитивному значенні цього слова. Але басу значно менше ніж в Г5. Бас в Г5- майо пачтєніє, копав дуже глибоко та аналітично. 8 дюймів - це 8 дюймів. Панч був нормальний. Ну і на Г5 паршиві записи було слухати важкувато. Ну і ще ремарка, я Г5 придбав чисто тому що була дуже смачна ціна у дистрибутора, а не тому що я за нею бігав, попередньо у товариша послухавши 8040А:) А ще нагадав дуже важливий плюс у Г5 - це те як вони грають в тиші, ДД взагалі не пропадає, тобто з зменшенням гучності не зникає динаміка, бас, воно просто стає тихіше, але все таке ж розбірливе. Це просто імбова властивість, мало в яких моніторах таке чув.
-
Ostin
Member
terminahtor
А можна більше про ці класи та рівні?
Бо Edifier VS AE - різні класи. А 8260 - це знову іншого рівня акустика. Причому вже АЕ пише, що High-End.
Як ви ці рівні розрізняєте та за яким принципом?
А можна більше про ці класи та рівні?
Бо Edifier VS AE - різні класи. А 8260 - це знову іншого рівня акустика. Причому вже АЕ пише, що High-End.
Як ви ці рівні розрізняєте та за яким принципом?
-
terminahtor
Member
Ostin
Нотки сарказму чую я)
Ну в ціні, в звучанні. Почитайте, подивіться огляди на Genelec, PMC. Навіть не знаю як коротко відповісти на ваше питання.
Зі сторони Едіфаєр прямим конкурентом AE1 Active можна в певній мірі вважати Airpulse A200-A300
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
І ще стосовно, наприклад, тих же Genelec, треба розуміти що це студійні монітори, а не домашня акустика в загальному сенсі. Тобто люди, які витрачають такі кошти на цю акустику, вони конкретно знають на що вони витрачають і чому і знають як цю акустику готувати.
Хоча особисто мені ці градації не подобаються, ну вони не зовсім показові. Я просто вибираю в тому бюджеті, який заклав і орієнтуюсь по параметру подобається/не подобається.
Наприклад ось зараз хочу PMC Result6, в мене є на них бюджет 3500уе +/-, залишилось знайти як їх придбати. Мені дуже подобається акустика з акустичним оформленням Лабіринт, вважаю що це найкраще, що зараз є з точки зору акустичних оформлень.
Нотки сарказму чую я)
Ну в ціні, в звучанні. Почитайте, подивіться огляди на Genelec, PMC. Навіть не знаю як коротко відповісти на ваше питання.
Зі сторони Едіфаєр прямим конкурентом AE1 Active можна в певній мірі вважати Airpulse A200-A300
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
Ну стосовно Hi-End є таке неформальне правило, що до цього класу належать компоненти з ціною більше 10куе+Ostin: ↑ 17.10.2023 15:24Причому вже АЕ пише, що High-End.
І ще стосовно, наприклад, тих же Genelec, треба розуміти що це студійні монітори, а не домашня акустика в загальному сенсі. Тобто люди, які витрачають такі кошти на цю акустику, вони конкретно знають на що вони витрачають і чому і знають як цю акустику готувати.
Хоча особисто мені ці градації не подобаються, ну вони не зовсім показові. Я просто вибираю в тому бюджеті, який заклав і орієнтуюсь по параметру подобається/не подобається.
Наприклад ось зараз хочу PMC Result6, в мене є на них бюджет 3500уе +/-, залишилось знайти як їх придбати. Мені дуже подобається акустика з акустичним оформленням Лабіринт, вважаю що це найкраще, що зараз є з точки зору акустичних оформлень.
Востаннє редагувалось 17.10.2023 15:36 користувачем terminahtor, всього редагувалось 1 раз.
-
Ostin
Member
terminahtor
Щодо Genelec я погоджусь, що це робочий інструмент високої якості, за відповідну ціну. Мене збивають ці рівні та класи, якими ви тут оперуєте) Це якийсь формальний поділ, чи просто суб'єктивна оцінка, щоб підкреслити значну різницю між екземплярами?
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Щодо Genelec я погоджусь, що це робочий інструмент високої якості, за відповідну ціну. Мене збивають ці рівні та класи, якими ви тут оперуєте) Це якийсь формальний поділ, чи просто суб'єктивна оцінка, щоб підкреслити значну різницю між екземплярами?
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
На чому б Ви порадили спинитись в ролі домашньої акустики в загальному сенсі? Проста суб'єктивна оцінка людини з досвідом) Я розумію, комусь захочеться більше, якщо гроші, хтось і за менші кошти щасливий. Але все ж)terminahtor: ↑ 17.10.2023 15:32не домашня акустика в загальному сенсі
-
terminahtor
Member
Так, саме так, це такий собі умовний поділ. Ну не можуть АЕ1 за 1700уе грати як пара 8260 за 8-9куе:)Ostin: ↑ 17.10.2023 15:35Мене збивають ці рівні та класи, якими ви тут оперуєте) Це якийсь формальний поділ, чи просто суб'єктивна оцінка, щоб підкреслити значну різницю між екземплярами?
Відправлено через 5 хвилин 37 секунд:
Якщо є кошти, беріть 3000 Про. Слухав їх, дуже якісна акустика і всіх планах, особливу за ту ціну, яку просять за них. Це вже далеко не мультимедія, в ній є вже всі властивості, притаманні так званому Hi-FI, сцена, панарамування інструментів, гарний ДД, дуже панчевий бас. Такі собі універсали. Але вимагають правильного розташування, тому фазоінвертор в них ззаду. Я от свої взагалі на поворотних кронштенйнах на стіні закріпив.Ostin: ↑ 17.10.2023 15:37На чому б Ви порадили спинитись в ролі домашньої акустики в загальному сенсі?
Важаю, що це бестбай зараз в своєму бюджеті.
Відправлено через 6 хвилин 1 секунду:
Аж сльоза навернулась...
-
Radio Bay
Member
Что качается Дженелов, а в профильной тусовке об тему мониторов давно ломают копья и корят за лишнюю аналитичность и безэмоциональность, так вот по Дженелам как раз и отмечают их музыкальность, они играют точно и кайфово и бойко откликаются на изменения в тракте, а там цапами и предам можно много чего накрутить. В студии как раз и нужна точность и аналитичность, кстати, важно, низкая утомляемость. В быту нужно, чтобы играло кайфово и драйвово.Ostin: ↑ 17.10.2023 15:37Щодо Genelec я погоджусь, що це робочий інструмент високої якості, за відповідну ціну
Что касается хайфай/хайэнд, то это чисто ценовое разделение, очень условное, а цена и звук вообще прямо не взаимосвязаны. Особенно, что касается удовольствия от прослушивания.
-
vltk
Member
У меня цапы (сд) на TDA 1541S2 одни с филипсовским, другие с Сони (на рассыпухе) ЦФ. Еще один цап на ультрааналоге. Короче все мультибит. Лаври голд мне часа на два послушать приносили, слушал по балансу и тогда на мониторах Сонус фабер электа аматер 2. Мне он понравился, в сравнении 1541 немного более четкими и плотными НЧ. Как бы соединяет в себе достоинства 1541 и ультрааналога. Но все равно не хватало музыкальности, играл на грани лэидбэк, чуть пассивно. Но цап хороший. Верхние разряды на матричной рассыпухе резюковой - он 15 минут греется стабилизируя их температуру и потом играет. Хотел спросить (здесь офтоп) если не секрет, за сколько брали и за сколько отдали и нет ли его сейчас на продажу за "разумные" деньги (может у того кому отдали?).terminahtor: ↑ 17.10.2023 14:50Тут навіть порівнювати не варто, це різного класу акустика впринципіOstin: ↑ 17.10.2023 12:24І що, вказана AE1 по якості звуку варта подвійної+ переплати в порівнянні з якимись Edifier S2000MKIII \ 3000 Pro ?
.......................В мене воно тоді грало з цапом Lavry Gold та Lavry DA10, оба були, легенди) Лаврі Голд - це взагалі діамант:)Radio Bay: ↑ 17.10.2023 00:35А чего меняли Г5 и как там разница с 8260А и АЕ? В общем
......................А ще нагадав дуже важливий плюс у Г5 - це те як вони грають в тиші, ДД взагалі не пропадає, тобто з зменшенням гучності не зникає динаміка, бас, воно просто стає тихіше, але все таке ж розбірливе. Це просто імбова властивість, мало в яких моніторах таке чув.