Новини
Останні статті і огляди
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Megaclite
Member
l-m: ↑ 15.10.2023 22:57Лучше 970ево, от 980про нет практически никакого толка кроме бенчмарков, а в реальности он или такой же как 970ево или даже медленнееMelofon: ↑ 15.10.2023 19:27 Лучше 980про, от 990про нет практически никакого толка кроме бенчмарков, а в реальности он или такой же как 980про или даже медленнее
-
Artem_K
Member
До речі про Самсунг. Наприклад, заходиш на Телемарт і там: 5 років Офіційна гарантія Від виробника
Заходиш на Розетку, а там представник пише ось таке:
Заходиш на Розетку, а там представник пише ось таке:
-
Ostin
Member
Artem_K
А представник телемарту що пише?
А представник телемарту що пише?
-
Artem_K
Member
То треба таке питання залишити у них й дивитись, що відповідатимуть. Я випадково на цей коментар представника Самсунгу натрапив.Ostin: ↑ 16.10.2023 16:04 А представник телемарту що пише?
Там на Розетці залишили питання:
Доброго дня. Питання представнику бренду.
"Самсунг як компанія не несе відповідальності за товар, оскільки офіційних накопичувачів немає з лютого 2022 року." - не зовсім зрозуміло, що значить цей коментар.
Якщо немає офіційних накопичувачів, то що продає Розетка?
Цікаво що буде у відповідь, якщо не потруть )
-
ck_ua
Member
В представництво Самсунга треба писати.
-
Ostin
Member
А у відповідь - ми не продаємо ссд в країніck_ua: ↑ 16.10.2023 21:11представництво Самсунга
-
ck_ua
Member
Представництво і не повинно продавати. Воно повинно надавати сервісну підтримку.
На сайті Самсунга багато красивих слів про гарантію на 2-3-5 років і нічого про лютий 2022 року.
На сайті Самсунга багато красивих слів про гарантію на 2-3-5 років і нічого про лютий 2022 року.
-
Artem_K
Member
Ostin, ck_ua
А ось і відповідь з'явилася:
А ось і відповідь з'явилася:
-
ck_ua
Member
А що тоді там робить "представник бренду", якщо це лівак? 
-
Ostin
Member
ck_ua
Влучне зауваження про "офіційних представників" бренду) Очевидно, це просто акаунти від розетки, за якими сидять місцеві хлопці чи дівчата від розетки)
Ранковий розподіл по брендам: Петро, ти за Самсунг, Маріє, ти за Kingston, а ти Миколо за Асус. Ну, погнали)
Влучне зауваження про "офіційних представників" бренду) Очевидно, це просто акаунти від розетки, за якими сидять місцеві хлопці чи дівчата від розетки)
Ранковий розподіл по брендам: Петро, ти за Самсунг, Маріє, ти за Kingston, а ти Миколо за Асус. Ну, погнали)
-
Artem_K
Member
ck_ua Ostin
Як варіант. Але , виходячи з того, що побутову техніку Самсунг ввозить офіційно, про що й у себе на сайті пише (до речі там всі SSD немає у наявності, що якби косвено підтверджує), то скоріше всього це якась халтурка від офіційного представника )
Цікаво у чому інтерес магазинам давати 5 років горантії від себе. Завозять же багато БЖ, які у виробника 5-12 років під 2 роки місцевої й не паряться.
Як варіант. Але , виходячи з того, що побутову техніку Самсунг ввозить офіційно, про що й у себе на сайті пише (до речі там всі SSD немає у наявності, що якби косвено підтверджує), то скоріше всього це якась халтурка від офіційного представника )
Цікаво у чому інтерес магазинам давати 5 років горантії від себе. Завозять же багато БЖ, які у виробника 5-12 років під 2 роки місцевої й не паряться.
-
Ostin
Member
Artem_K
Самсунги ссд беруть в тому числі і за великий термін гарантії. Якби там було 2 роки, я б добре подумав, брати самс, чи кінгстон або вд. +3 роки гарантії - суттєва надбавка. А значить, довелося б знизити ціну на самси. Думаю, розетка прийняла рішення, що буде підтримувати гарантію самостійно, а ціни лишить на звичному рівні. От і вся математика, як на мене.
До того ж, зазвичай на розетці люди купують "типу офіційний" товар, багатьом це гріє душу. Якщо він сірий, то таких магазів на кожному кроці. Я особисто вже змінюю своє відношення до розетки, бо купувати там сіряк - це якийсь зашквар, чесне слово)
Самсунги ссд беруть в тому числі і за великий термін гарантії. Якби там було 2 роки, я б добре подумав, брати самс, чи кінгстон або вд. +3 роки гарантії - суттєва надбавка. А значить, довелося б знизити ціну на самси. Думаю, розетка прийняла рішення, що буде підтримувати гарантію самостійно, а ціни лишить на звичному рівні. От і вся математика, як на мене.
До того ж, зазвичай на розетці люди купують "типу офіційний" товар, багатьом це гріє душу. Якщо він сірий, то таких магазів на кожному кроці. Я особисто вже змінюю своє відношення до розетки, бо купувати там сіряк - це якийсь зашквар, чесне слово)
-
Artem_K
Member
Ostin
На Розетці мінімум років п'ять мутні схеми, або гарантія від себе (найчастіше питання одного часу було чому товар приїзджає з незаповненими офіційними гарантійками) або явним чином завоз через РозеткаEU.
PS. Щодо Самсунгу - останнього часу в них стали вилазити якісь косяки. В мене загалом три їх SSD (860 та 2 970), а ось четвертий подивився на них (Самсунг) та взяв Solidigm.
На Розетці мінімум років п'ять мутні схеми, або гарантія від себе (найчастіше питання одного часу було чому товар приїзджає з незаповненими офіційними гарантійками) або явним чином завоз через РозеткаEU.
PS. Щодо Самсунгу - останнього часу в них стали вилазити якісь косяки. В мене загалом три їх SSD (860 та 2 970), а ось четвертий подивився на них (Самсунг) та взяв Solidigm.
-
ck_ua
Member
Тому я й пропонував запитати у представництва Самсунга.Ostin: ↑ 17.10.2023 08:17Очевидно, це просто акаунти від розетки,
-
Artem_K
Member
ck_ua
Написав у Samsung Україна
чи дійсно вони не постачають та чи прийме їх сервісний центр диски ввезені після 02.2022 чи це виключно проблема магазину.
Отримав відповідь: "Це дійсно так, в нашому офіційному магазині немає SSD, тому ми просимо звернутись до наших партнерів для купівлі. Стосовно гарантійних зобов'язань, на зараз, відповіді немає, тому я створю запит та надам відповідь пізніше, добре? Надайте, будь ласка, Ваш номер телефону."
Написав у Samsung Україна
Отримав відповідь: "Це дійсно так, в нашому офіційному магазині немає SSD, тому ми просимо звернутись до наших партнерів для купівлі. Стосовно гарантійних зобов'язань, на зараз, відповіді немає, тому я створю запит та надам відповідь пізніше, добре? Надайте, будь ласка, Ваш номер телефону."
-
ck_ua
Member
Тобто розетка не партнер?Artem_K: ↑ 17.10.2023 13:52тому ми просимо звернутись до наших партнерів
-
Artem_K
Member
ck_ua
Але у підтримці не сказали, що той офіційний представник самозванець ) То мабуть консультанта не туди занесло, бо якщо вони не постачають, то звідки у партнерів диски візьмуться. Почекаємо що напишуть у відповідь. Якийсь дивний у Самсунга схематоз з цими дисками.
Але у підтримці не сказали, що той офіційний представник самозванець ) То мабуть консультанта не туди занесло, бо якщо вони не постачають, то звідки у партнерів диски візьмуться. Почекаємо що напишуть у відповідь. Якийсь дивний у Самсунга схематоз з цими дисками.
-
ck_ua
Member
Питання не в цьому, може Розетка з Польщі привезла. Питання як відрізнити офіційну продукцію від неофіційної. Причому до покупки, а не потім, коли Самсунг відмовить в гарантії.Artem_K: ↑ 17.10.2023 20:02якщо вони не постачають, то звідки у партнерів диски візьмуться.
-
KVM
Member
На основі маркування виходить дивна тоді ситуація.
Моделі з закінченням BW - це начебто український ринок (можливо рос ще).
Європейські маркується закінченням B/EU.
Якщо офіційно не завозяться в Україну, звідки велика кількість BW в асортименті у всіх великих магазинах?
Моделі з закінченням BW - це начебто український ринок (можливо рос ще).
Європейські маркується закінченням B/EU.
Якщо офіційно не завозяться в Україну, звідки велика кількість BW в асортименті у всіх великих магазинах?
-
Avenger80
Member
Artem_K
ck_ua
Кстати, сравнил коробки двух дисков Самсунг, один куплен до войны за несколько месяцев (870EVO) - он с наклейкой на украинском языке, указан импортер в Украине и т.д., а второй диск был куплен этим летом (970EVO Plus) - на нём нет наклейки уже, покупался здесь, произведён в 2022.10(месяц) - https://elmir.ua/ssd-drives/ssd-drive_m ... z-v7s500bw
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
KVM
BW - это типа глобально мир (World). Оба моих диска - BW. Оба - 60мес. гарантии.
ck_ua
Кстати, сравнил коробки двух дисков Самсунг, один куплен до войны за несколько месяцев (870EVO) - он с наклейкой на украинском языке, указан импортер в Украине и т.д., а второй диск был куплен этим летом (970EVO Plus) - на нём нет наклейки уже, покупался здесь, произведён в 2022.10(месяц) - https://elmir.ua/ssd-drives/ssd-drive_m ... z-v7s500bw
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
KVM
BW - это типа глобально мир (World). Оба моих диска - BW. Оба - 60мес. гарантии.