Baldur's Gate 3 | 2023

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
S
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 08.09.2023 12:15Baldurs Gate 3 - это просто нечто, абсолютный шедевр, одна из лучших РПГ в истории вообще, реально со времен Ведьмака 3 не выходило настолько проработанных РПГ.
Так а BG3 сейчас вышла или раньше? На торрентах валяются какие то gog релизы от 2020 года - это одно и тоже?
S
Member

Повідомлення

Кто как поборол темноту вместо карты в GOG версии? Все 15 патчей стоят.
Dremjke
Member

Повідомлення

S: 16.10.2023 01:44Так а BG3 сейчас вышла или раньше? На торрентах валяются какие то gog релизы от 2020 года - это одно и тоже?
Игра в раннем доступе была достаточно долго. Сейчас же доступна полноценная релизная версия.
S
Member

Повідомлення

Dremjke: 16.10.2023 09:26 Игра в раннем доступе была достаточно долго. Сейчас же доступна полноценная релизная версия.
а глюки с картой на старых видяхах судя по стонам на форумах есть и в релизе
S
Member

Повідомлення

Пытаюсь поставить GOG патч 16 и получаю ошибку нет свободного места мол надо 900 гб. Пошутили или головой ударились? При том что игра занимает ~160 гб
Draqoon
Member

Повідомлення

Якщо комусь цікаво, то є мод який прибирає ЛГБТ і інші букви в грі, змініє їх власників на протилежні статі, робить партнерів класичними М та Ж :shuffle: (також змінює голос за допомогою ШІ). Також для Діви Aylin є окремий мод Ser Aylin який робить її чоловіком, мод також видаляють та банять майже всюди в інтернеті.
Кому треба посилання о пишіть в приват, бо моди які прибирають з ігор ЛГБТ та інші прогресивні цікавинки швидко видаляють, а автору видають пожиттєвий бан B-)
Alex646
Member

Повідомлення

Ну, змінювати статі, то вже брєд і ші озвучка часто дуже убога, а от позмінювати романтику в грі, щоб було менше гомо- та бі- персонажів, то файно.
Draqoon
Member

Повідомлення

Alex646: 06.12.2023 16:41 Ну, змінювати статі, то вже брєд і ші озвучка часто дуже убога, а от позмінювати романтику в грі, щоб було менше гомо- та бі- персонажів, то файно.
Там є приклади, можна послухати, мені на слух майже ідеально десь 8 з 10
А як зменшити романтику не міняючи стать, там же НПС не партійці вже прописана поведінка :gigi:
Є також мод який прибирає романтику з партійцями, прибирає романтику чоловічих НПЦ/Жіночих або взагалі :shuffle:
snegurrrka
Member

Повідомлення

На релізі пограв годин 20-25, здавалося вже близько до завершення першого акту, потім після вересня якось так закрутилося все по роботі та лише ось в січні вдалося взяти на тиждень відпустку з впевненістю, що зможу пройти всю гру і спокійно чекати наприкінці місяця на реліз Like a Dragon: Infinite Wealth - давно я так не переоцінював свої сили :laugh:

Цієї ночі лишень повністю завершив перший акт 7 рівнем, всі локації обійшов, які помітив та майже в усі розщілини завіявся - 76 годин на цю пригоду пішло, а попереду ще 2 акти і я зовсім не засмучений, хоча завтра знову до роботи повертатися :rotate: :super: Справедливості заради з цих 76 годин я звісно afk був мабуть годин 8-10 інколи або просто медитавно перероблював декілька разів білд персонажа, пробуючи щось цікавіше, не відходячи далеко від початкового рішення відігравати персонажа близького до Дріззта До'Урдена :kbd:

Пам'ятаю свої серйозні сумніви ще роки 2 тому в дочасному доступі коли пограв 10-12 годин і мені не дуже сподобалася ця D&D система, все було занадто складним та незручним після Divinity: Original Sin 1&2, які я обожнював - проте все ж Larian вміють створити справжню пригоду, такі цікаві повороти коли програєш десь кидок кісток, проте все складається неочікувано прикольно ;)

Що для себе зрозумів - максимум задоволення отримую коли перестав користуватися гайдами в інтернеті та виключно сам досліджувати цей світ. Save scum - зло, а відігравання ролі - кайф :)

За цей час повністю звик також до стилю перекладу українською, цілком подобається. В ідеалі звісно б це все почути колись ще солов'їною взагалі, тому що мені простіше коли однією мовою озвучування та текст, але не граю з англійським інтерфейсом, щоб підтримати такі ініціативи, все ж Steam збирає статистику та передає розробникам хто якою мовою грає в їхні ігри.
Відповісти