Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
dead_rat
Member
Piter Cantrope
Давай будемо чесними, у якому світі роботяга їде з Європи з купою НЕ крадених роверів?
Давай будемо чесними, у якому світі роботяга їде з Європи з купою НЕ крадених роверів?
-
Piter Cantrope
Member
Типу отакого?Hotspur: ↑ 15.10.2023 22:10треба міцнк раму+все на осях+міцну вилку.Piter Cantrope: ↑ 15.10.2023 21:59Дякую, я зрозумів, що треба купити окремо ровер з хорошими гальмами, і окремо такий набір. І що ровер треба легенький. Добре що я сам не важкий, 70кг маю.
Та мабуть що не виберу, але я не буду витрачати надто багато часу щоб розібратись.Hotspur: ↑ 15.10.2023 22:10 я не думаю що ти вел нормально вибереш якщо чесно
-
dead_rat
Member
Piter Cantrope
Можна і такий, але дивись, в нього ліміт 25 км/г. Майже всі заводські електровели так залочені.
Для покатушок на 40 км/г треба як вже казали, брати дешманський корч і ставити на нього конструктор.
Можна і такий, але дивись, в нього ліміт 25 км/г. Майже всі заводські електровели так залочені.
Для покатушок на 40 км/г треба як вже казали, брати дешманський корч і ставити на нього конструктор.
-
odessitmws
Member
если что не 1 раз слышал что брендовые моторы дохли, и его ремонт очень затруднен и вероятно космических денег стоит... ремонт китайца сильно проще и дешевлеPiter Cantrope: ↑ 15.10.2023 22:30Типу отакого?
брать дорогой тяжелый электро что бы потом шосеры тебя как стоячего делали тоже такое себеdead_rat: ↑ 15.10.2023 22:32Для покатушок на 40 км/г треба як вже казали, брати дешманський корч і ставити на нього конструктор.
Востаннє редагувалось 15.10.2023 22:37 користувачем odessitmws, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
так. це гарнийPiter Cantrope: ↑ 15.10.2023 22:30Типу отакого?
Відправлено через 40 секунд:
кіно знімалиdead_rat: ↑ 15.10.2023 22:18Давай будемо чесними, у якому світі роботяга їде з Європи з купою НЕ крадених роверів?
-
Piter Cantrope
Member
Нє, 25 то мало))
-
dead_rat
Member
Тоді лише китайський конструктор. Я ж це в першому помті ще написав.Piter Cantrope: ↑ 15.10.2023 22:39 Нє, 25 то мало))
Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
А сенс змагатися з шоссерами за допомогою мотору? Купи вже мотоцикл щоб не комплексувати.odessitmws: ↑ 15.10.2023 22:34 брать дорогой тяжелый электро что бы потом шосеры тебя как стоячего делали тоже такое себе
-
odessitmws
Member
а чего мне комплексовать если я и так на условном мопеде их объезжаю?) но для остальных переплачивать кучу денег и в итоге пользоваться мотором разве что на подъемах какой смысл? берете обычный вел и эти 25 едутся с минимальными усилиямиdead_rat: ↑ 15.10.2023 22:42Купи вже мотоцикл щоб не комплексувати.
-
dead_rat
Member
odessitmws
Так, в нормальному використанні це саме для вкручування вгорку чи їзди на роботу так щоб не спітніти.
Так, в нормальному використанні це саме для вкручування вгорку чи їзди на роботу так щоб не спітніти.
-
Filabatya
Member
Piter Cantrope
двигун бажано бош потім йде ямаха і вкінці шімано по надійності
двигун бажано бош потім йде ямаха і вкінці шімано по надійності
-
Piter Cantrope
Member
Капець, я почитав, що люди розлочують ці ровери, щоб більше 25км їхали.
Тут справа справді не в тому, що їдеш тільки 25 і що тебе обганяє хтось там. Це ж мабуть неприродньо коли до певної швидкості воно тебе штовхає, а далі стіна.
Взагалі-то мені подобається ідея без ручки газу, щоб воно тільки допомагало педалі крутити. Але там той чип коштує 150 Євро щоб розлочити. Чи може в нас є хтось хто таким займається?
Знайшов такі варіанти поруч з собою. Який з них найцікавіший?
500Wh, мотор ямаха, цей сказав що за 32к віддасть. 36V, 20A, 720Wh, мотор bafang m410, теж 32к. Більша батарея, але я не розбираюсь чи тут більш якісні комплектуючі загалом. 36V 20A, 720wh, мотор bafang m400. В оголошенні 39к, я ще не довідався яка ціна остаточна. У всіх 29 колеса і рама під мій зріст. Є інші варіанти, але з меншими колесами і рамами.
Якщо я візьму окремо нормальний ровер за 15-20, то з комплектом вийде мабуть те ж саме, а може і дорожче.
Тут справа справді не в тому, що їдеш тільки 25 і що тебе обганяє хтось там. Це ж мабуть неприродньо коли до певної швидкості воно тебе штовхає, а далі стіна.
Взагалі-то мені подобається ідея без ручки газу, щоб воно тільки допомагало педалі крутити. Але там той чип коштує 150 Євро щоб розлочити. Чи може в нас є хтось хто таким займається?
Знайшов такі варіанти поруч з собою. Який з них найцікавіший?
500Wh, мотор ямаха, цей сказав що за 32к віддасть. 36V, 20A, 720Wh, мотор bafang m410, теж 32к. Більша батарея, але я не розбираюсь чи тут більш якісні комплектуючі загалом. 36V 20A, 720wh, мотор bafang m400. В оголошенні 39к, я ще не довідався яка ціна остаточна. У всіх 29 колеса і рама під мій зріст. Є інші варіанти, але з меншими колесами і рамами.
Якщо я візьму окремо нормальний ровер за 15-20, то з комплектом вийде мабуть те ж саме, а може і дорожче.
-
Hotspur
Member
оцей единий нормальний. і міняти вилку на отаку. Suntour AION 29" 120мм. ноги 34 мм, вісь. для trail/all mountain/enduro. 9000 можна нову найтиPiter Cantrope: ↑ 16.10.2023 16:24500Wh, мотор ямаха, цей сказав що за 32к віддасть.
Відправлено через 16 хвилин 5 секунд:
http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=2670&t=502123
-
Piter Cantrope
Member
Це тому що там кращий моторчик, чи кращий в загальному ровер, типу перемикачі і все інше?Hotspur: ↑ 16.10.2023 17:51 оцей единий нормальний
Але тут така історія, я щойно говорив з тим паном, каже пробіг 16 тис км. То як так можливо на ровері? Якщо це модель 2020 року. Я на своїй машині стільки не наїздив за цей час, через ковід і війну.
-
Hotspur
Member
рама нормаьна. подивись там на розмір труб і на інші 2. електровелосипед це велике навантаження на всі компоненти. все має бути міцніше за стандартний. і бажано гальма замінити на 4 поршневіPiter Cantrope: ↑ 16.10.2023 18:07Це тому що там кращий моторчик, чи кращий в загальному ровер, типу перемикачі і все інше?
-
dead_rat
Member
Piter Cantrope
А шо тебе дивує? Я того року накатав 7000 км на вєліку.
Але на форумі велосипедистів мене захейтили, сказали повертатися коли буду достатньо кататися. Для них 7к то ніщо
А шо тебе дивує? Я того року накатав 7000 км на вєліку.
Але на форумі велосипедистів мене захейтили, сказали повертатися коли буду достатньо кататися. Для них 7к то ніщо
-
Hotspur
Member
в мене дай бог 2000 буде цього рокуdead_rat: ↑ 16.10.2023 18:36А шо тебе дивує? Я того року накатав 7000 км на вєліку.
Відправлено через 48 секунд:
нормальний ровер сильно дорожче 20к гривень в бу варіанті.Piter Cantrope: ↑ 16.10.2023 16:24Якщо я візьму окремо нормальний ровер за 15-20, то з комплектом вийде мабуть те ж саме, а може і дорожче.
-
murzik
Member
це ви мені електро велосипед вибираєте?
-
Hotspur
Member
рост ?murzik: ↑ 16.10.2023 19:21це ви мені електро велосипед вибираєте?
-
Piter Cantrope
Member
dead_rat
7 тис. то сильно. А чого захейтили? Вони трохи кусючі, ті роверисти, я помітив це.
Hotspur
То значить рама. Піклування про мою безпеку. Дякую)
Мій брат буде їздити через Коломию цього тижня, я його попросив заскочити подивитись на отой Hibike Hardnine. Я братові більше довіряю ніж собі в плані вибору транспорту)
А я може проїдусь в Жидачів, там де отой Amulet на 720Wh. Там є десь 8 електророверів в оголошеннях, і чоловік сказав мені, що є ще кілька які він не виставив ще. Хоча б проїдусь, щоб відчути що таке отой кареточний мотор, і як відчувається ліміт 25 км/год. Хоча він сказав, що їх легко обдурити, переставивши магнітик. Тільки тоді мотор може згоріти, якщо ганяти 40+
7 тис. то сильно. А чого захейтили? Вони трохи кусючі, ті роверисти, я помітив це.
Hotspur
То значить рама. Піклування про мою безпеку. Дякую)
Мій брат буде їздити через Коломию цього тижня, я його попросив заскочити подивитись на отой Hibike Hardnine. Я братові більше довіряю ніж собі в плані вибору транспорту)
А я може проїдусь в Жидачів, там де отой Amulet на 720Wh. Там є десь 8 електророверів в оголошеннях, і чоловік сказав мені, що є ще кілька які він не виставив ще. Хоча б проїдусь, щоб відчути що таке отой кареточний мотор, і як відчувається ліміт 25 км/год. Хоча він сказав, що їх легко обдурити, переставивши магнітик. Тільки тоді мотор може згоріти, якщо ганяти 40+
Востаннє редагувалось 16.10.2023 21:26 користувачем Piter Cantrope, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Того що мало їздю, сказали що для такого кілометражу не варто було дорогий вєл купувати.